viernes, 27 de febrero de 2015

COMPROMÍS HA DONAT A DIT CONTRACTES DE 106.000 EUROS A L'EMPRESA ON ESTÀ VINCULAT EL GERMÀ DE LA REGIDORA DE CONTRACTACIÓ

Molt fort el que s'ha sabut, que l'Ajuntament ha pagat 106.000 euros per contractes menors, és dir, donats a dit, a una empresa on està vinculat el germà de la regidora de contractació. I l'alcalde Jordi Juan era sabedor i ho consentia.
Ho donava a conèixer el PP i deia que era una immoralitat.
Clar que ho és, i més quan un alcalde diu que és transparent i després és més obscur que la nit.
Serà legal o il·legal, però allò indiscutible és que els contractes fets per la regidoria de ontractació s'han donat a l'empresa del germà de la mateixa regidora de contractació.
El meollo està en jugar a botar-se la llei per ser un altre l'administrador de l'empresa, ser contractes menors o totes eixes consideracions que fan que una cosa que estiga mal feta puga tindre un semblant de legal. Però no deixa de ser una poca vergonya i una immoralitat, i més d'un alcalde que va de transparent i després ens enganya com un caragol.
El govern de Jordi Juan li ha donat contectes menors per 106.000 euros a l'empresa on està el germà de la regidora de contractació. Eixa és la clau, i no valen les excuses que puga donar Jordi Juan per despistar en estos fets.
La Cotorra s'ha afanyat a defensar a l'alcalde, a xarrar per buscar excuses. A buscar tecnicismes per camuflar els fets. Però la realitat és que l'alcalde ha tingut la cara molt dura.
La Cotorra diu que el PP ja treballava amb l'empresa del germà de la regidora de Compromís. I què té que vore? Clar que treballaria, però NO ERA EL GERMÀ DE LA REGIDORA DE CONTRACTACIÓ, I ARA AMB JORDI JUAN SI QUE HO ÉS.
Tots tenen dret a treballar, però el que no és moral, és que la germana li propicie els contractes a l'empresa del germà.
Si hem criticat tots els fets d'enxufisme, este s'ha de criticar i s'ha d'actuar. L'alcalde ha fet esta actuació, posar de segon en la seua llista a la regidora que ha propiciat els contractes a dit a l'empresa on està el germà.

4 comentarios:

  1. Espere que si no sou capaços de demostrar-ho des de Compromi´s vos posen una querella per difamació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aci hem dit que s'han donat contractes menors a l'empresa on està el germà de la regidora de contractació. Això no és difamar, és una realitat. El germà de la regidora és l'apoderat de l'empresa i el PP ha parlat d'immoralitat, no d'il.legalitat. Ara que ens denuncien per dir la veritat. A nosaltres, a Quadern, als diaris, a blogs... La llibertat d'expressio és un dret. No ens fan por les amenaces i menys quan es diu la veritat

      Eliminar
    2. On està la llibertat d'expressió? Quan una persona creu tot el que diüen sense qüestionar es diu que és un fanàtic. Dubte que el PP diga les coses sense tindre proves, són persones en trellat, algo que pel teu comentari MonGos Ureña no puc dir

      Eliminar
  2. El Bloc... El Sr Alcalde i sus secuaces una vegada mes fan alarde de democracia, participació i transparencia i quant algú diu veritats que no agraden el fan fora del govern o l'amenacen amb querelles.
    Des d'ací i publicament vullc recoltzar la gran tasca de fiscalització que está fent el grup Popular, traguent a la palestra molts assumtes que fan oloreta i que els ciutatans tenim dret a saber.
    Srs fel Bloc mes transparencia i menos querelles. Lo que han de fer es demostrar i no amenayzar.

    ResponderEliminar