martes, 19 de noviembre de 2013

LES PALMERES TALLADES I LES CONSEQÜÈNCIES DEL RETRÀS DEL BIPARTIT

Si heu passejat pel passeig Colon haureu vist que s'han serrat algunes palmeres. Estos arbres estaven afectats pel morrut roig (picudo rojo), un escarabat que afecta a la palmera fins deixar-la morta.
El morrut roig ha sigut una gran plaga, però hi ha procesos per a fer-li front.
Ja fa anys, en la passada legislatura, que es tractaven les palmeres contra el morrut i així s'ha seguit fent fins ara.
Sols volem recordar un fet que va passar a l'estiu de 2011, quan va entrar a governar el que aleshores era el Tripartit, i que ara deixa vore unes greus conseqüències de la falta de gestió del govern juanista.
Eixe estiu al Ventilador ja anunciarem que el Tripartit es va adormir a l'hora de fer el tractament contra el morrut i que això podria afectar a les palmeres. Ací teniu l'enllaç de setembre de 2011 i el tema el podreu seguir si feu un poc d'història seguint aquells temps del Ventilador:
http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2011/09/la-cotorra-roja-o-picudus-rogis.html
Ara es veuen els resultats de la mala gestió del Tripartit. En entrar a governar el Bloc i el PSOE es van preocupar més de canviar el jefe de la policia, l'encarregat de FCC, posar-se un gabinet de premsa, contractar a Botifarra, no baixar els jornals del membres del govern... que no de fer el que calia. Es deixaren de banda coses tan importants com lluitar contra el morrut i el seu tractament es va fer tard, massa tard, i no en l'epoca més adecuada per a lluitar contra este insecte.
Han passat dos anys i ací tenim el resultat d'eixa poca eficàcia en la gestió. Les palmeres han hagut de tallar-se. Quants diners valen les conseqüències del retràs del Bipartit en la lluita contra el morrut roig?
Els frares geperuts van veient-se i les palmeres serrades són el fruit de la despreocupació del govern de Juan.

2 comentarios:

  1. Jo crec que se la flipeu, si hihan palmeres que s'han deteriorat, pk no les agafeu de la rotonda de las 5 hermanas????

    ResponderEliminar
  2. El que flipes eres tu, que en el millor dels casos eres un ignorant.
    1 En la rotonda que comentes no hi han palmeres, son cocoteros.
    2 Eixa rotonda no es del ponle es de la dipitacio.
    3 Encara que foren palmeres i foren patrimoni local, ja tinc clar quina es la teua forma de actuar. Desvestir un sant per a vestirne un altre. Amb gent com tu estem salvats pajarito.

    ResponderEliminar