martes, 12 de noviembre de 2013

"L'ENXUFISME" DEL BIPARTIT

Ja són molts els casos que van veient-se d’amiguisme en el Bipartit. Amb tan que han criticat a altres i ara fal molt més pitjor.
El Partitdo Popular ha volgut denunciar una gran varietat de deficiències en el servei de la neteja i com s’utilitza este servei per fer favors d’amiguisme del Bipartit.
Els populars han donat canya i ho han dit ben clar “ja no es reposen les papereres trencades, no es es tiren productes fitosanitaris contra l’herba qie ix per les voreres, ja no es renten els contenidors del fem, ja no es neteja l’arena en l’hivern, ja no es buiden quan cal els contenidors de materials sel·lectius i és habitual vore’ls plens de cartró o botelles, ja no es neteja el mobiliari urbà… però cada vegada paguem més impostos i taxes. Ara tenim menys servicis i paguem més impostos”.
 El que abans era un equip de persones que treballava perque els carrers estigueren nets, ara el Bipartit ha fet que siga, en molts casos, un lloc on van a parar amics i afins del Bipartit. No es busca una experiencia o una eficacia, sols quedar bé amb els més arrimats.
El PP encara diu més “prefereixen contractar a gent de la seua afinitat política i no a gent per experiència, valua en el rteball. A més a més no hi ha una dirección clara i efectiva del servei. Prefereixen contractar a amics del Bipartit abans que contractar o renovar a persones de Tavernes que ja conceixen eixe treball i sempre l’han fet bé”.
Cert és que els carrers estan més bruts que mai, les papereres estan diez i diez plenes, els contenidors estan plens i ningú fa res. Sagnant és vore com el Bipartit abandona la platja quan acaba l’estiu.
El PP ho diu ben clar “el govern del BLOC/PSPV està contractant als seus amics, començant per l’exregidor del Bloc, Josep Clar, que sense cap experiencia ha sigut posat com a jefe. Han contractat també al germà de Jose Manuel Orengo, exalcalde socialista de Gandia, que ara l’han “colocat” en la contrata de la neteja de Tavernes”.

El bipartit busca més tornar favor, que no tindre una neteja efectiva i com ens mereixem.

3 comentarios:

  1. Hui ja ha pasat la cuba per la avenida de la platja i l'ha deixat ben neta.
    El PP denuncia i el bipartit reacciona.

    ResponderEliminar
  2. tot lo mon sap de sobres la mafia i el o amb mi o contra mi que esta portant este govern

    ResponderEliminar
  3. comenzaron con la plaza de Encarnito y para no ser menos contrataron a la empresa del hermano de una concejala muy famosa,(por cierto esa empresa todavía hace trabajos para el ayuntamiento) estando el pp ya hacia.
    Luego al familiar del alcalde para ejecutar varias obras de un buen valor economico y para rematar la faena también metieron a otra empresa que no tardara a empezar otra obra,que tenia que ver con otra que a dejado a bastantes familias del pueblo sin tierrra,ni apartamento ni nada,mejor dicho han tenido que pagar el beneficio a hacienda y la plusvalía.
    En concreto los han dejado en la ruina.
    Ya no es amiguismo ahora es FAMILIARISMO.

    ResponderEliminar