viernes, 30 de diciembre de 2011

TAVERNES AMPLIA L'HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC EN L'AJUNTAMENT

La web de l'ajuntament de Tavernes anuncia que a partir del 2 de gener s'ampliarà l'horari d'atenció al públic en una hora més al dia. Enlloc de fer-se l'atenció de 10 a 14 hores es farà de 9 a 14 hores.
Està molt bé però una vegada més es prenen decisions que són brindis a la galeria i no aporten cap sol·lució.
ës cert que algun veí li vindrà millor anar a les 9 que a les 10 a l'ajuntament, però una vegada més no es dona un pas de valent i es "caga per mig cul".
Per la vesprada sols hi ha una hora d'atenció al ciutada en dilluns i de 5.30 a 6.30h. La gent que treballa de matí no té dret a poder anar a l'ajuntament?
Cal fer un horari més ampli, pel matí i per la vesprada, no sols un dia, els que facen falta. Pujar una hora pel matí es posar-li un punt a una ferida que en necessita quatre.
Cal pensar més en el ciutada i no en la comoditat de qui està per a servir al poble. Si s'amplia l'atenció considerem que ha de ser una ampliació efectiva i més important.

14 comentarios:

  1. El avançar de 9 a 10 algo ajuda, vou diu un professional que treballa pel poble tots el dies.
    I si es cagar per mig cul, perqué el Pp no eu va fer abans i obría les 8?

    ResponderEliminar
  2. La sol-lució es facil. L´Administració està per a servir al ciutada, per tant, si les persones treballen tot el dia, perquè no ho han de fer el que estan al servei de tots?.

    Es necessari que la Administració canvíe i s´adapte a les necessitats del poble, i no al reves.

    ResponderEliminar
  3. L'unica manera hi ha per millorar l'ajuntament es que este Evarist sen vaja a sa casa.
    La ultima idea es que vol llevar el Cataleg de Llocs de Treball i el motiu que te es pa morirse de risa: ell (Evarist) no l'enten.
    Altra bona va se quant li va dir a la policia que baixara el preu de les multes (el preu el posa el Ministeri) el motiu: "perque ho dic jo".
    O siga tenim un iluminat que l'unic que fa es empastrar i el lloc li ve gran

    ResponderEliminar
  4. I perque tot això no ho va fer el PP?

    Porser siga perquè el servici es feia pensant per a la gent del PP i com estos son senyorets i no treballen... a partir de les 10 que es quan s'alcen.

    ResponderEliminar
  5. L'unic que s'alça a partir de les 10h es el sr. Jordi Juan, sino pregunteu als funcionaris, a quin hora va a l'ajuntament i en cara de son.

    ResponderEliminar
  6. Evarist es una persona a la que conec personalment, es cosí polític meu i vos dic que temps al temps, deixeu-lo que rode un poc, eu fará bé de segur, li falta com es normal experiéncia però es deixa aconsellar i per lo tant el que fa aixó no pot anar mal. Acás vosaltres no hagueu errat mai?

    ResponderEliminar
  7. NO PUBLICAT EN LA COTORRA DE LA VALL

    On estan, on estan que no els veig, on estan, eixes milers de gents que fa uns anys, cridaven “amnistia llibertat”, “estatut d'autonomia”, “País València, País València. Aplecs, concerts, manifestacions, gent, gent i mes gent que es manifestaven al carrer, lluitaven i criden per uns ideals, que s'han perdut tots.

    El festivenr és un simple festa on es fomenta, l'alcohol, la marihuana i una joventut sense il•lusions i sense cap futur. Darrere d'açò estan les institucions, es passen pel forro les lleis i tots els permisos que estan exigint a tots els altres i que ells no han tramitat ja que com hem pogut veure s'ha organitzat sobre la marxa sense cap tipus de previsió i el mes greu amb el consentiment de les forces de l'orde públic "amb dines torrons".

    Prop d'esta notícia tenim l'altra el sopar de del Bloc, és curiós però veiem els mateixos de sempre i la gent jove, segurament estarien en el festivenr i no han pogut anar al sopar. Això es dóna entendre que els jóvens no els importa ni la llengua, ni país ni territori, només vénen a beure i fumar marihuana (la polí davant).

    M’entres els xoriços d'Espanya i de la Generalitat Valenciana segueixen omplint-se les butxaques i les dels seus amiguets, estan sangrant al País València i a la Nació, recolzant a la banca que esta forrant-se d'esta crisi que l'han provocat ells.

    ResponderEliminar
  8. El comentariste EVARIST te tota la rao, al regidor Evarist li ve gran el carrec i ni s'aclarix amb els temes de personal ni amb els de la policia.
    I a mi em dona igual que eixe Estruch el conega o que siga familia seua. Ja porta prou de temps a l'ajuntament para donar-lin mes encara.
    A Evarist, el del bolset, li ve gran el puesto i esta fent mes mal que una pedregà.

    ResponderEliminar
  9. Em sembla molt normal que no t'ho publicaren. Jo tampoc t'ho hauria publicat.

    El que dius amagant-te covardment en l'anònimat no aporta res, no dius res i simplement el limites a dir falsetats, primer de la joventut actual a la qual consideres burra i els desqualifiques quan vens a considerar-los com a inutils, incapaços i ser una colla de bufats i drogates.
    Damunt dius falsetats en el tema dels permisos quan tothom sap que no hi ha cap alcalde per molt jove i plantat que siga que se la jugue autoritzant alguna cosa que després li pot costar judicis i presons si passa alguna cosa greu en un recinte sense condicions.

    Com eres un valent anònim, sense collons, insultes a les institucions dient que es passen les lleis pel forro i vens a dir que fan prevaricacio i amiguisme no exigint els permisos que cal.

    Després insultes a les forces d'ordre public i Guardia Civil, dient que permeten il·legalitats, que es fume estupefaents i es bega alcoohol en mig de la via publica. I ho fas sense tindre collons per a firmar-ho amb el teu nom.

    Eres un impresentable covard amagat en l'anonimat i demostres que eres un descerebrat i no tens trellat insultant als joves, a les institucions i a la Guardia Civil.

    Espere, com a defensa dels joves de Tavernes i del bon nom de les institucions i de les forces d'ordre poblic a les quals insultes i desprecies, que es publique integre. Gràcies i Felic Any Nou.

    ResponderEliminar
  10. Amb el mateix argument contra el Festivern que dona l'il·luminat anònim 04:18 podem tancar tots els Pubs del poble.
    Un bon barrejat e Festivern anti Bloc i Banca. Un il·luminat que vol salvar el món ell sols.

    ResponderEliminar
  11. 1 rengló.- Clar, igual que canal 9 i així li va. Xe el tema dels anonims la inventat la Cotorra, ara que no faça de Deu pare celestial "desconectat com jo".

    2 rengló.- Jo il.luminat, diu l'altre anònim, vull salvar al món, si soc com un heroi he de ser invisible.
    Jo no dic que els jóvens siguem el que vostè està dient-los (això ho penses vostè), però ens ajudeu poc recolzant eixes macro-festes. Ajudarien mes si tots eixos esforços i potencial econòmic que disposen, simplement ho dedicare-ho a donar-nos treball, no barres i canuts perquè beguem, o que anem a una ITT a demanar treball, però Clar vostè ja té el seu “xollo” (egoista).. El tema de la seua visió del Sr. Alcalde, ja és una cosa seua, jo en les preferències sexuals de cadascú no em fique.

    3 rengló.- Valent “gràcies” sense ous, és el que diuen tots dels herois “gràcies també”. El divendres dia 30, vaig preguntar a l'ajuntament a les 14.21 hores, només tenien el permís per a realitzar l'esdeveniment per a 1.500 persones al pavelló i permís a la zona d'acampada on van situar la carpa, en la Conselleria a la vesprada no treballen i el dissabte 31 és festa, cadascú un que traga les seues conclusions.


    4 rengló.- Açò si que m'ha dolgut, jo com heroi que sóc, no he insult a les Forces d'Orde Públic, estic amb ells. Però Clar jo no faig les lleis, son els polítics o els que estan darrere de sigles d'un partit. Tots sabem que a la via publica no es pot beure alcohol, ni drogues. En la carpa, fora de la carpa i en la zona d'acampada es consumiren de valent (això ho saben tots, o no),. La mateixa rao, els bars de la contornada del mercat es queixen del mercat, que no poden fer menjars “collons i ells tampoc poden servir begudes alcohòliques en les taules del carrer”. Be, a l'assumpte, això dels collons aclarit, i com hem dit, els herois són anònims, això,també.

    6 rengló.- Si, sóc un descerebrat i no tinc trellat, però jo” vull treballar”, com el vostè.
    També he de dir-li, amb tot el respecte que en mereixen els Forces Publiques, jo sols dic el que he sentit per ells mateixa, si no els pagaven 600 € no treballaven eixa nit, també cadascú que pense el que vullga.

    Collins, també defense als Jovens a les Institucions i ales Forces Publiques i a tots. Però collons feu alguna cosa per a donar-nos TREBALL, SOLS VOLEM TREBALLAR................

    PD.- gràcies ventilador per donarme l'portunitat de pensar en altres coses que no siguen l'alcohol i ....

    ResponderEliminar
  12. Ací es critica tot, fins i tot mesures en les que esteu d´acord i que durant moooolts anys no vareu dur a terme. Per cert el corrector del word funciona prou bé...

    ResponderEliminar
  13. Tu creus que una persona, si no és un destrellatat (no diré ara descerebrat) és capaç d'afirmar i creure's que un alcalde autoritza tot el muntatge del Festivern si no té permis de Governació? Per a que el tanquen si passa alguna cosa?

    Jo n'm'ho crec que això ho faça un alcalde, i menys si és un alcalde del Bloc que no pinta fava a València ni en la Generalitat i no té padrins que el defensen si passa alguna cosa mala. I menys amb un PP amb ganes de canya com van fer en els bous al carrer. A mi no m'han dit, a mi ens consta, que intentaren el PP que Governació no donara permis.

    Dijous pel matí, algu que mana molt molt en el poble, és a dir l'alcalde, ho estava solucionant amb Governació i es va quedar solucionat. Potser per això, algu va agrair publicament enmig del recital del Festivern a l'alcalde el suport. Ell també sabia les gestions fetes a Valencia. Dis-li al que t'ho ha dit de l'Ajuntament que primer s'assabente de les coses.

    I del punt 6 i el treball. Jo estudie i no treballe encara, en el sentit que vosté ho entén. Supose que quant acabe me n'aniré a Alemnaya com tants, pero no crec que per això siga un heroi.

    I quant a consumició d'alcohol,que podem dir. Simplement que la Guardia Civil depén del govern de la nació, no de l'ajuntament, i abans a la nacio manava el PSOE i ara el PP. ja saps que vull dir.

    ResponderEliminar
  14. No saps que vull dir, de quina nació i que porres, estem parlant de la Policia Local...., del Bloc.....

    ResponderEliminar