jueves, 8 de diciembre de 2011

EL TRIPARTIT S'EQUIVOCA, ALTRA VEGADA, AMB EL TEMA DELS LOCALS DEL VERGERET I DEMOSTRA UN GRAN DESCONEIXEMENT DE LA REALITAT DE LA CIUTAT

Al Tripartit li tragueren els colors en demostrar-li que els locals que hi ha en la urbanització del Vergeret (baix del bloc de viviendes protegides) sí que són de l'ajuntament des de principis d'any.
El PP ha demanat en diferents ocasions que eixos locals siguen equipats i destinats a Càritas i Creu Roja per ajudar-los en la seua tasca social. En campanya electoral el PP va deixar clara esta idea en la qual ja va comerçar a treballar-se en l'anterior govern. De fet, va arribara fer-se el projecte d'equipament d'estes instal·lacions, però amb l'arribada del Trpartit este projecte es va quedar frenat.
En el seu dia el Tripartit va acusar al PP de demanar este projecte sense que l'ajuntament haguera rebut els locals, inclòs els regidors del Bloc i del PSOE arribaren a dir que el PP mentia per prometre una cosa que encara no es tenia.
Ha fet falta que el PP acudira als funcionaris de l'ajuntament per demostrar que eixos locals són propietat municipal des de principis de 2011. El Tripartit no sabia ni quines instal·lacions hi havia al poble, i enlloc d'esbrinar de qui eren eixos locasl, es limitava a criticar al PP.
Ara el temps ha demostrat que els locals del Vergeret fa quasi un any que són de l'ajuntament. El mateix alcalde ha hagut de firmar un certificat on posava clarament que el locals són municipals.
Una vegada més ha quedat en evidència que el Tripartit no està a l'altura de moltes accions polítiques de la ciutat. Portar quasi mig any governant i enterar-se ara que els locals del Vergeret són municipals és molt greu.
Damunt el regidor Victor Borras va voler excusar eixe diguent que els locals no figuraven en l'inventari de bens de l'ajuntament de 2009 que s'ha aprovat recentment. Senyor Borras, és lògic, en 2009 no estaven eixos locals comprats. No és excusa per justificar una errada garrafal, en 2009 tampoc estava feta l'escoleta de la platja i vosté sí que sap que existix.
Cal que el Tripartit faça una disculpa i una rectificació pública i mediàtica, tal i com va fer quan va criticar sense fonament al PP acusant-lo de prometre coses que no estaven fetes, quan en realitat sí que estaven.

6 comentarios:

  1. Donar una disculpa el tripartit del JJ?. Això és pensar en la lluna. Si ell està per damunt del bé i del mal. L'alcalde està en la lluna i el PSOE de Borrás inclús està pensant en les constel·lacions estel·lars.

    Però si són l'un per l'altre i han deixat a Carmen més tirada que una punta de cigarret.

    Ja anem bé els socialistes verdaders d'esquerra amb el burgés-constructor-financer del Borrás.

    ResponderEliminar
  2. A vore si ara la cotorra ho publica. Tant que van dir i acusar del pp.
    Quina cuadrilla o son uns inutils o son uns mentirosos compulsius.
    Com no sabien que els locals eren dells? que fort

    ResponderEliminar
  3. Jordi Juan podria treballar un poc mes a vore si sentera del que passa al ajuntament.

    ResponderEliminar
  4. És vergonyós que el govern mentira i no s'enterara que els locals eren propietat municipal. De veres cregueu que no ho sabien? sí que ho sabien (almenys Canet i Juan) però volien desprestigiar al PP.
    No rectificaran els del tripartit, segur que no, ara que han calvat la pata callaran.

    ResponderEliminar
  5. La veritat és que no es que és pitjor, que Jordi no s'assabente, que ens mentisca o que no treballe. Encara sort que està Bufante.

    ResponderEliminar
  6. Enrique Estruch i Ferrando, addor. Riu 912 de diciembre de 2011, 6:52

    Jo com administrador del edifiçi i en nom dels propietaris sols demane una cosa : que es posen d'acord i ens fagen la cotxera promesa, donat que ja portem 2 anys de reivindicacions i quant tot parexía solventat, es canvia el govern i torna a escomençar.
    Ja esta bé, a cadascun dels propietaris els costa uns 300 euros anuals el mantindre el malait montacotxes i damunt no el poden utilizar, a més de 15.000 nanos cada plaça de cotxera quant compraren.
    I aixó que eren vivendes per a pobres !!!
    Si es tombara per lo del riu tot el vergeret i es tornaren els diners, encara es faríen un favor, de farts que están de la cotxereta de marres.

    ResponderEliminar