lunes, 19 de diciembre de 2011

LA GRAN IL·LUMINACIÓ DE NADAL A TAVERNES

Ja estem quasi en nadal i pels carrers de Tavernes poc es nota. Afortunadament els comerços han tret plantetes i atifes roges, perque l'ajuntament poc o res va fer.
Recordem que es va comprometre a posar il·luminació nadalenca per crear ambient i fomentar la campanya de nadal. Esperem que encara queden per posar més llums, perque fins ara poca calor.
No volem que es gasten més diners fent nous adornaments, simplement que es posen els d'altres anys. La carretera no lluix res i per ahí passen milers de cotxes cada dia.
Als carrers principals poc podem trobar.
Repetim, no volem que es gasten més diners, però que simplement es limiten a posar les llums que ja hi havia.

8 comentarios:

 1. rajoy ha destacat com "impresindible" la reforma del sistema eléctric i anunciat una politica energética basa en "frenar i reduir" costos per acabar an el déficit de tarifa.

  ResponderEliminar
 2. I què més dóna unes quantes llums a la carretera? No estem en crisi? Doncs a estalviar. No crec que uns llumets de més fomenten més el nadal. Ho trobe una despesa innecessària

  ResponderEliminar
 3. Teniu raó, que més dona un jefe de gabinet més a l'ajuntament. Llevem els llums de nadal i també el jefe de gabinet de premsa que encara gasta més que les llumetes.
  Els del Tripartit utilitzen la paraula estalviar com els interessa.
  Ventilador és cert a això que es diu per ahi que van a fer el Festivern al pavelló del basquet? que fort no?

  ResponderEliminar
 4. Teniu tots dos últims raó, mes llum no dona més festa, amb l'imaginació sobra.

  ResponderEliminar
 5. I el cartell de benvinguda al poble?
  Jo sols he pogut llegir Bon .... la resta ni idea.
  Per a fer aixo ja teniem el cartell de Bones Festes que s'entenia i valia per a nadal i per a festes. Aixo si que era estalviar.
  Ara fan un cartell nou que no val per a res.
  Algu pot dir que diu el cartell eixe? Per fabor no puc dormir intentant descifrarlo.

  ResponderEliminar
 6. com dia el del primer comentari,rajoy a destacat acabar en el déficit de la tarifa electrica,no a dit res de apagar cap jefe de gavinet de empresa,que teniu a rajoy en un pedestal per a lo que voleu,per a una volta que li fan cas,ara ixiu vosaltres a la palestra.

  ResponderEliminar
 7. Vixca la política d'estalvi elèctric de Rajoy!

  A vore peperos, a creure al jefe i mut!

  ResponderEliminar
 8. Jo vos podria contar que Rajoy poc té que vore amb la inexistent llum de nadal al poble, per no parlar-ne de la plaja. Però el bloc ho sap... i el PP també. Ahi ho deixe.

  Bon any a tots!

  V.

  ResponderEliminar