martes, 27 de diciembre de 2011

S.O.S. TRAGUEU-ME DEL PARKING!

Uns amics ens han contat la seua Odisea en el parking del Passeig el passat dissabte, 24 de desembre, vespra de Nadal.
Era el migdia i havien fet les compres per a sopar en família per la nit. Deixaren el cotxe al parking i quan acabaren de comprar van anar a per ell per tornar a casa.
La seua sorpresa va ser una gran cua de cotxes que no podien eixir. Alguna cosa havia passat i en no poder eixir un cotxe no podia eixir cap. Els nervis començaren a estar presents. Tots buscaven al home del parking però en la taquilla no hi havia ningú. Finalmente algú va cridar a la policia i la sorpresa dels present va ser que eren ells, els policies, els que havien de vindre a obrir-los. Els minuts es feren interminables i els nervis no paraven, i més encara el dia tan assenyalat que era.
El mateix amic es va atrevir a utilitzar el parking el dia de Nadal i novament no hi havia ningú a la taquilla. Quan va intentar eixir la seua sorpresa va ser mayúscula, la porta barrera de l’eixida estava oberta i la portava metál·lica no parava d’anar obrint-se i tancant-se, de forma que si volies podies eixir del parking sense pagar.  (la foto l'envia el mateix amic).
Esta no és la forma més adecuada de voler potenciar el parking i les compres al centre, deixant a la gent tancada al parking temps i temps i havent de cridar a la policia. El govern hauria d’atendre més el parking i buscar sol·lucions al parking, enlloc de criticar-lo i despreocupar-se d’ell. La única forma de fer rentable el parking és cuidar-lo i no descuidar-lo com ha fet el tripartit.

9 comentarios:

  1. No! Lo que tindrieu que haver fet es construir un parking que no servix pa RES!

    ResponderEliminar
  2. jo laltre dia no vaig poder entrar. Hem va donar el ticket pero no obria la valla. Vaig tindre que pegar la volta i fer marxa enrere.

    ResponderEliminar
  3. Esta clar que es del Bloc voldrien que es tancara el parking. Han llevat la empresa que el duia i no han posat a ningú.
    Han abandonat el parking i prou.

    ResponderEliminar
  4. No patiu que no tardaran en posar a algú del Bloc per a treballar alli.

    ResponderEliminar
  5. No pasa res quedeuselo vosaltres que saveu com explotarlo.perque crec que sino el dinamitem no niha forma de explotarlo ja ja ja vosaltres mateixa critiqueu lo que feu mal

    ResponderEliminar
  6. Un amigo mío tardó mas de una hora en poder salir,no abría la barrera, llamó a la policía y le dijeron que sólo había una salida peatonal, la de enfrente del pasaje, y allí estaba el pobre hombre esperando mientras que el empleado, al que tardaron en localizar más de media hora,le esperaba en la otra puerta... un diez para el policía informado, el empleado 23 horas y media localizado (la otra media no se sabe donde estaba)y el magnífico sistema informático que regula el parking.
    Conclusión : mi amigo no volverá en su vida a entrar en el mismo, un cliente menos.

    Y yo le digo al ayuntamiento, mantenedor del párking mientras dura el limbo de quién se lo queda : Manolete, si no sabes torear pa que te metes".

    ResponderEliminar
  7. Me encanta que siempre siempre unos estén deseando que se desmorone lo que han hecho los otros, da gusto vivir en este pueblo de concordia. Seguro que más de uno se alegraría de que se hundiese, con víctimas inclusive, para echarlo en cara a otro. Aquí se vive de puta madre con estas ganas de colaboración, participación y amor al prójimo.

    ResponderEliminar
  8. Per que no cambien el cartell de les entrades que posa els preus de finals de 2009, posen els preus actuals i anuncien que la 1a hora es gratis?
    Li ho vaig dir a l'alcalde fa mesos i tot continua igual. Pareix que no volen salvar el parking.

    ResponderEliminar
  9. Pero si eixe parking el gegalen i ningu el vol, l'unica funcio q haura tingut es q algun amiguet cobrara una comisio.

    ResponderEliminar