viernes, 16 de diciembre de 2011

LA POLÉMICA DEL MERCAT I ELS COMERÇOS

Encar no eixim d'una i ja estem en altra. Si teniem jaleo amb el Vergeret, ara també amb el Mercat municipal.
Ara resulta que tenim enfrontats als dels bars amb els venendors del mercat.
Des de fa setmanes que el mercat fa en divendres per la vesprada-nit degustacions de productes i sembla ser que ha tingut molt d'èxit. La gent va al mercat i es queda allí degustant menjar i beguda pagant un preu molt assequible.
Però mai plou a gust de tots. El comerços d'hosteleria s'han queixat. Consideran que des de que es fa açò al mercat a ells els ha baixat la clientela en divendres. Afirmen que el mercat els fa una competència desleial i que no poden servir begudes alcoholiques ni guisar menjar.
La gent del mercat diu que ho fan per animar un poc la venta i afirmen que des de que ho fan que si que els ha anat be. Mantenen que oferiren als bars fer una ruta de tapes i que estos no volgueren.
Uns i altres asseguren que no vole enfrontar-se, però estan matam que et mataré (en el sentit figurat, clar).
Ara que fem? que penseu?
Li toca a l'ajuntament buscar una solució, ja que el Mercat es el Mercat municipal?

7 comentarios:

  1. ES NORMAL MENTRES ETIGUEN ELS FUNCIONARIS QUE TENIM AL CAP DE LES BRIGAES Y RNCARREGATS TRIATS A DIT QUE NO SABEN FER LA O EN UN CANUT QUE DEMANEU MES.ARA YA NO ES LA CASA CONSISTORIAL ARA ES LA CASA MSTRIMONIAL HOME ENCARREGAT Y DONA ENCARREGADA AIXO SI QUE RS UN CHOXO ARA FALTA ENTRAR ALS FILLS JA JA JA SORT QUE ELS NOUS INTENTARAN SOLUCIONARO ARA EL PP SIGNIFICA POCO PARO PARA LOS MATRIMONIOS ENCHUFADOS

    ResponderEliminar
  2. Mare meua com vaja sanitat al mercat..jajaja Als comerciants els cau la del Pulpo. Anem a vore, pues normal que els bars es queixen, lo que no es pot fer es elaborar aliments i vendrels..pa axo es necessita llicència.
    A x cert, jo no dic que estiga en contra de la idea, pero el president del mercat que diga el que vuiga, pero si habilitaren una caseta per a fer-ho legal, ja no ho podrien posar-ho tan barat.
    En la meua opinió, es competència desleal clarament.

    ResponderEliminar
  3. eh, pareu el carro que estic carregat. jo vos pregunte a vosaltres que sou tan sabuts......
    que el bars, poden fer tapes i fer menjars calents?

    ResponderEliminar
  4. Generalitzar es una cosa que no funciona mai, hi haura de tot, bars que poden i bars que no. Però lo que realment estem parlant es que el mercat no pot fer-ho..tu esperat que algu envie la inspeccio de sanitat i voras com acaba açò si no ho regulen..

    ResponderEliminar
  5. Jo opine que els bars també podrien cslfAr-se el cap una mica i idear una "happy hour" o alguna cosa similar per guanyar clientela. No és competència deslleial. És una bona idea i punt.

    Els bars s'han de queixar menys i a innovar. INNOVAR O MORIR

    ResponderEliminar
  6. L'encarregada del tema de sanitat va totes les setmanes al mercat i està enterada de la situació. Eixa inspecció que voleu vosaltres és una cosa quotidiana, no hi ha res a amagar al mercat.

    ResponderEliminar
  7. Si entre ells no es posen d'acord, mal anem , que deprenguen de la platja, en Aceplat estem tots representats y parlem amb llengua comú.Ara, amb el president florero que ténen al poble que vols.

    ResponderEliminar