jueves, 29 de diciembre de 2011

LA IMPROVITZACIÓ DEL FESTIVERN. ESPEREM QUE HUI ES SUBSANEN LES DEFICIÈNCIES

El Festivern ha canviat de lloc. Ja no es fa al pavelló, ara es posarà una carpa entre el col·legi Alfandech i el riu. La zona d'acampada passa a estar en Marjaletes, on es montava la plaça de bous.
El motiu d'este canvi anunciat dijous era que s'havien venut més entrades de les previstes. S'esperava vendren 2.000 i s'han venut unes 3.000. Segons l'ajuntament, que ha fet de portaveu dels organitzadors, eixes xifres han provocat el canvi perque el pavelló es quedava menut.
Ens alegra que vinga la gent a Tavernes i més encara que un acte com aquest no es faça al pavelló pels desperfectes que es podien provocar.
Així i tot em pogut vore una gran improvització per part del govern. Com se'ls ocurrix fer el festival al pavelló? Si a Benifairó, que és un municipi més menut que Tavernes, ja posaren una carpa, com al Festivern de Tavernes anava a anar menys gent? Era d'esperar que com a mínim es repetira una entrada similar.
Respecte al pavelló, qui paga ara els costos de cobrir el terra de la pista gran?, perque ja estava tota tapada. Qui paga ara que durant diferents dies no s'haja pogut utilitzar el pavelló i ara per a res?
A més, ja s'ha vist que el pavelló es pot utilitzar per altres usos diferents als esportius (falles, confraries...).
Si en dos dies es canvia l'ubicació es tenen tots els permisos? la carpa va a posar-se sobre terra fangosa, és prou segura?
Anit veierem unes 15 persones amb tendes de campanya pegant voltes per l'Alfandech. No hi havia ningú per indicar-los on acampar, sols dos persones havien acampat en la zona adequada. A més a més no hi havien waters ni aigua, encara estava per posar-se. Esperem que hui divendres es solventes estes errades i s'atenga be als que venen a acampar.
Ara que tot isca be i que tinguem una bona entrada d'any.

17 comentarios:

  1. I el campionat de raspall k anunciaven? Una empresa que guanyarà 700.000 € en entrades no té x a comprar 4 pilotes? L'esport valencià no és cultura valenciana? Els nacionalistes estos de valencians tenen molt poc...

    ResponderEliminar
  2. Eres un poc palisa, no et sembla? El festival també aportarà diners als negocis del poble, no sigues tan toca-nassos i deixa a la gent passar-s'ho bé, que jo també sóc de Tavernes i vull que tot isca bé.

    ResponderEliminar
  3. La gent parla molt de festa i concerts referint-se al festivern. Jo crec q la gent està un poc equivocada. Açò no és un altra cosa q una sèrie de mitins nacionalistes amb un poc de música de fons. En quant als diners que es gastarà l'ajuntament, segons ells poc, una dada: aquesta nit, concerts a la bombonera amb grups de temàtica nacionalista financiats per l'ajuntament, i no cobren poc. Algo paregut va passar a festes del poble on l' ajuntament va possar els diners necessaris (un "axò eu pague jo" amb totes les de la llei) per a que LA GOSSA SORDA (de temàtica nacionalista, com no)poguera tocar a Tavernes. I per a HORAZULU va dir: eixos qui son? de que parlen? i els van dir: de tot un poc però no es claven molt en política. I l'ajuntament va dir: pos pa exos ni un duro, axina, en eixes paraules.

    ResponderEliminar
  4. Tot per a ells, tot!30 de diciembre de 2011, 4:28

    Pavelló per a ús de falles i confraries?? Més concessions a aquests col·lectius, més privilegis? Continuem per tal que algú la diga més grossa?

    ResponderEliminar
  5. Si el pavelló s'utilitza per a un sopar del festivern perque no es pot utilitzar per una falla? Una confraria? Els juvilats?
    Tenen més motiu per utilitzar-lo estes associacions que el festivern, donat que no tenen ànim de lucre, no com el Festivern que busca (com és normal) una rentabilitat.

    ResponderEliminar
  6. esport i porros? si no li pegaríen ni a una pilota de basquet.

    ResponderEliminar
  7. Si en Benifairó no lo quieren ni en pintura, ¿que pasaría? evidentemente es un acto catalanista a tope, s´lo hay que ver en internet la página de algunos de ellos,ya lo vereis, o no, la gente decente no vamos a ciertos sitios.

    ¿Carmen, porque permites estos actos? A la gente moderada que vota al Psoe os aseguro que no le hace ni puñetera gracia, estáis alimentando al enemigo, trabajas para él como , con perdón, una burra, i se ponen las medallas JJ i Llácer, allá vosotros, mejor para nosotros.

    ResponderEliminar
  8. No teniu ni idea de lo que digueu,en el pavello es celebra els majors ballen y tot lo que es solicita,les falles tenen la casa la cultura qie per aixo es va fer y tenen els casals per a sopar no recordeu el campeonat de futbet que feren pols el pavello si en total de 20000 habitans sols niauran 2500 fallers y tanquen els carrers tot el temps que es dona la gana.hipocrites

    ResponderEliminar
  9. La carpa va arribar ahir desde Sevilla i els montadors dien que per montarla be fan falta 3 dies.
    Supose que la carpa estara montada pero, de quina manera?
    Si la carpa te 1800 m2 i la cabuda per discoteques es de 2 persones per m2 vol dir que caben unes 3600 persones i, per tant, han tornat a quedarse curts.
    Tinc altres preguntes sense resposta:
    Te esta festa permis de la Conselleria de Gobernacio?
    Algun tecnic municipal ha visitat les instalacions i ha fet l'informe favorables?
    Te totes les mesures de seguretat?
    Hi ha algun contracte entre l'ajuntament i la Asociacio Cercavila Cultura de Carrer per a fer el FESTIVERN?
    Moltes preguntes i dubtes tinc de este negoci.

    ResponderEliminar
  10. Tens raó xe..... a la mer.... les falles. Es més cultura els porros i el calimotxo. HIPÓCRITES? Trobe que sou vosaltres.

    ResponderEliminar
  11. Rectificació per a l'anònim de les 13:13 hores: la Casa de la Cultura NO es va fer per a (les presentacions de) les falles. Només faltava això...

    ResponderEliminar
  12. Torne a repetir per als que antenen de cultura,en les falles no esveu acohol,tampoc es fumen porros,ni omplin al carrer de orins,deixen dormir a tots,no tallen els carrers,en conclusio un exit un eixample per a tot el mon,que pasa en benifairo y simat no coneixen la cultura? criticar si que es cultura

    ResponderEliminar
  13. Tenia permis el vergeret?els informes els mateixos que la plaza de bous de fa dos anys,la seguretat la mateixa que manolo dos guardaespaldes per persona en una diferencia que els de hui no els pagem nosaltres y sobre els contrats els mateixos que teniem en el ajuntament sobre tot en el jefe de policia.HIPOCRITAS Y DICTAORS

    ResponderEliminar
  14. Evidenment, s'han quedat curts, curtísims...ja eu dit un dit : Manolete, si no sabes torear pa que te metes".

    ResponderEliminar
  15. Crec que no feu bé criticant tota aquella forma de cultura i diversió que ú lliurement tria. Hi ha gent per a tot. Caldria que respetareu el treball dels organitzadors que, de segur, són els més interessats en que tot ixca bé i voldran deixar una bona imatge del poble. Doneu-los un vot de confiança.

    ResponderEliminar
  16. Cuantes hores de faena de la briga de treballadors del ajuntament, incluint la maquinaria , per a retirar la gorrina que sa quedat en el terreno, pedres y mes pedres, per no parlar de la cantitat de merda, si si merda que no pots entrar als camps de tarongers dels voltats. Boses de fem, destroses en forquetes, aixo es pagara per part del ajuntament o per la empresa o per qui collons?

    ResponderEliminar
  17. Rectificar es de sabios y yo lo voy a hacer :
    Rectifico todas las críticas que he hecho a este evento, ha valido la pena ver a un pueblo lleno de gente joven, consumiendo en bares y supermercados (que se lo cuenten a Mercadona)y, al fin y al cabo trayendo riqueza y publicidad turística a Tavernes, sin haber causado más daños que los propios de tanta aglomeración de gente y alguna gamberrada por los que aprovechan siempre para reventar
    (a saber de que ideología eran).

    Animo al ayuntamiento a organizar más actos con otras entidades de gente joven (scouts, juniors, centre excursionista, grup de muntanya, deporte ...), por ese camino siempre nos encontraremos, pero, por favor : acordaros de la playa.

    ResponderEliminar