jueves, 15 de diciembre de 2011

JA S'ACOSTA EL FESTIVERN I L'AJUNTAMENT HA SUPRIMIT LA DISCOMÒVIL DE LA PLAÇA MAJOR

Fa dies que no es parla del Festivern que es farà en cap d'any a Tavernes. El boom que va suposar està dil·luint-se i no sabem massa bé per quin motiu, tal vegada perque el cas Vergeret ha guanyat en importància. Per cert, que el Festivern es farà al Vergeret.
Però el Festivern seguix endavant i en nostre tri-estimat govern seguix fent esforços perque siga memorable.
Hem sabut que el Festivern no es fa en el pavelló multiusos, que seria el més normal. Atenció perque el Festivern es fa en el pavelló, on juga el bàquet, el futbet o el kàrate.
Fins ara el pavelló havia estat restringit a usos esportius i que sapiguem nosaltres, anar al Festivern no és una disciplina olímpica.
La gent entrarà al pavelló i allí estaran les actuacions musicals. L'escenari es monatrà dins i fora (on aparquen els cotxes davant de Casa Tomás) s'habilitarà una zona d'oci.
No ens han dit amb seguretat quin tipus de protecció posaran per protegir el terra del pavelló, algú pròxim al tripartit ha dit per ahí que una lona. Per cert, la pagarà el Festivern o Tavernes?
Tampoc sabem quin serà l'aforament del pavelló, perque si posen escenari i demés es menjaran molta pista.
Tampoc sabem com s'ho faran per evitar que algú vulga deixar la seua firma (amb rotulador per exemple) en la gradería del pavelló.
Són incògnites que tenim i que estem segurs que el Tripartit solventarà a la perfecció, perque en events com este, on tot fa olor a nacionalisme, sí que saben tirar el burro per la finestra (altra cosa diferent és ajudar a l'handbol, que han deixat desemparat i ha hagut d'anar-se'n a Favara).
Per cert, tenim entés que el govern a suprimit la discomòbil que es feia en cap d'any a la Plaça Major. Per què? és que els els veïns no tenen dret a celebrar les campanades a la Plaça Major i fer un poc de festa? Ens consta que l'afluència de gent la nit de cap d'any a la Plaça era molt bona.
Pensem que per a fer el Festivern no fa falta llevar a altre tipus de públic la seua oferta en la nit de cap d'any.

12 comentarios:

  1. Que fort! els veïns de Vergeret poguerem vore com ni Carmen Canet ni Jordi Juan sabien els detalls del projecte de canalització del riu. No tenien ni idea.
    Eugenio i Manolo Vidal sí que saberen donar detalls.
    Em sembla molt impresentable que dos regidors en el govern no s'hagen interessat en estudiar-se el projecte del riu, això no té perdó.
    Els demane que esta nit facen deures, que agafen el projecte i se l'estudien per estar més informats.
    Per cert, gràcies per fer el Festivern en la porta de ma casa, així tindré jaleo tota la nit i no m'hauré de preocupar de que li passa al meu cotxe, ja que intentaré aparcar-lo eb el nou institut. Per si no ha quedat clar, en el cas del Festivern estic sent sarcàstic.

    ResponderEliminar
  2. La discomòbil de cap d'any amb bona afluència?? Com es nota que el Ventilador no s'ha passat per la Plaça en (cap d') anys...

    ResponderEliminar
  3. SOPAR AMB COTILLO AL PABELLO 40€15 de diciembre de 2011, 10:16

    I el sopar que costarà 15 € i organitza una gent que es diu l'Ateneu Popular La Forca de Carcaixent?
    No el farà ningun bar de Tavernes i mira que hi han bars a Tavernes.
    El fan uns de Carcaixent que no sabem ni si tenen permis de Sanitat.
    I el lloc? On van a fer el sopar? El faràn al Pabello segur.
    Els del tripartito han regalat el Pabello als del Festivern debades i tots el gastos per als de Tavernes.
    Ja sabeu este any sopar i cotillo al Pabello. Preu 15 € sopar i 25 € ball.
    Ai mare.
    Mes informacio del sopar en: http://blocs.mesvilaweb.cat/Festivern/cat/4939

    ResponderEliminar
  4. ACAMPADA A LA ZONA DE POLICIA DEL RIU VACA15 de diciembre de 2011, 10:27

    Ara va i els dels Festivern conviden a tots els seus amiguets i amiguetes a acampar el dia 30 i el 31 de manera gratuïta al recinte habilitat al costat del pavelló.

    Seran caradures els del FESTIVERN. El poble ho paga tot i els deixa el lloc per acampar i resulta que son ells els que conviden.

    Una pregunta incomoda: Com la zona d'acampada està en la famosa zona de Policia del riu Vaca tindran que demanar permis a la Confederacio?
    Que no diga l'alcalde que ell "no sap res" com diu sempre que ara segur que si que ho sap.

    Si pasara algo a la zona d'acampada qui seria el responsable? Els del FESTIVERN (que no tenen ni nom ni apellido) o l'ajuntamente de Tavernes de la Valldigna (que si que te nom i apellidos)

    ResponderEliminar
  5. Perquè el PP no s'ha posat en contacte en els pubs del poble per a mostrar-li el seu suport per la tropelia del Festivern, aquest esdeveniment és una ruïna per als pubs de la platja i enganyós per als del poble ja que es llogarà a gent per a res, els del PP haurien de saber que existeix una associació de pubs i que per a tindre credibilitat haurien de treballar per la gent i no només criticar al gonern per traure rèdit electoral.

    ResponderEliminar
  6. gastat dines y aparca en el parquin que son els del teu partit que pareix que lo que no estudien son els contrats perque pareix que anaren a favor de les empreses y no parlem dels estudis que fehen perper a triarles ja ja ja pareixen la serie senyor rector

    ResponderEliminar
  7. Por lo que yo tengo entendido si se hace la discomobil en la Plaza del Ayuntamiento. Ceno en uno de los bares de la plaza y me lo han comentado. Saludos

    ResponderEliminar
  8. En quant a l'ús no esportiu d'una instal·lació municipal, crec recordar que moltes vegades el govern anterior va cedir espais esportius per a altres usos (sopars en les 24 hores al minitrinquet)o inclòs celebrant este tipus d'actes els propis polítics fora dels organitzats per l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  9. Jo he anat tots els anys a la plaça i está molt animada de quarentons. Este any aniré a inhalar fum de porros, així em possaré mes contentet...

    ResponderEliminar
  10. Lo que Canet i Jordi no teníen ni idea del pla de laminació puc donar fé, podeu vorelo al blog quaderns...o a google mrm.es

    ResponderEliminar
  11. Ni de les alegacions del PP bassades en les dels mateixos técnics del ajuntament, menys encara, deuríen de correr a apoyar-les, mireu-ho a quadern.

    ResponderEliminar
  12. ¿ Pero lo de la plaza se hace o no? yo he oído diversas respuestas, a ver si lo aclaráis.

    ResponderEliminar