miércoles, 21 de diciembre de 2011

ES CREA UNA NOVA PENYA TAURINA.

A la nostra ciutat s'ha fet una nova penya taurina. L'associació es fa formar el passat cap de setmana en un dinar que es va celebrar en un bar de la localitat.
Unes 20 persones formen este col·lectiu, bàsicament format pel col·laboradors que estigueren en els bous al carrer en les passades festes locals.
Entre els objectius de la penya, anuncien l'assessorament a la regidoria de festes en la celebració d'actes que tinguen que vore amb els bous.
Fins ací tot perfecte, ens sembla genial que es facen noves associacions al poble, però pensem que cal matissar unes qüestions d'interés general per a tota la població.
Esta penya, que té tot el dret a crear-se, no comença amb bon peu. L'ombra de la política planeja sobre ella. Qualsevol persona té dret a integrar-se en un associació o fer-ne una, però s'ha d'acceptar que en este cas, la creació de la penya taurina fa una certa “olor” a maniobra del tripartit.
Diferents dels seus integrants estan molt lligats al Bloc i al PSOE. Això fa pensar que la penya taurina pot estar, en una part, instigada des del govern per a poder manejar els bous al carrer.
Crida l'atenció que alguns dels integrants lligats a moviments nacionalistes s'han expressat en certes ocasions partidaris de la independència de València, per tan costa ara creure que són amants del bous, una festa que representa molta espanyolitat.
Li desitgem molta sort a la penya taurina, però esperem que fugisca de la política perque una associació no ha de tindre interessos polítics.

32 comentarios:

  1. Lo que pasa en este pueblo no lo entiende nadie. Uno de los militantes del Bloc que aparece en la foto que he visto en el Levante sobre esta peña taurina és independentista y ahora forma parte d ela peña taurina. Efectivamente, esta peña es un brazo ejecutor de Jordi y los suyos. Canet pon orden por favor!

    ResponderEliminar
  2. A ver si estos pueden decirnos que han costado los bous al carrer de las pasadas fiestas.
    Por que el Ayuntamiento, que tan transparente de autodeclara, no ha dicho nada en este aspecto.
    Que nos diga cuanto se le ha pagado al empresario taurino, si ya ha cobrado (porque hay muchas empresas de Tavernes que llevan meses sin cobrar), cuantas horas extras se le ha pagado a la Brigada por montar y desmontar los cadafales, horas extras pagadas a la policia, coste del seguro, etc...
    Que lo digan

    ResponderEliminar
  3. De pena, i mes vore ahí a Jaume Talens.

    ResponderEliminar
  4. Muchas gracias x la creación de esta nueva peña, no entiendo como sta gente del partido popular que se ha dedicado en 16años a crear asociaciones afines en todo el pueblo como ad... o car..., y las q no conocemos como brazos ejecutores (colocaciones en fcc, la empresa que ajardinava tavernes) o participar en los toros con su empresa amiga, Q critican?? esto s llama demagogia barata

    ResponderEliminar
  5. Es verdaderamente una lástima que los del Bloc vayan a utilizar y a manipular a personas que son aficionados taurinos verdaderos y que van de buena fe. Realmente triste que Jaume promueva, impulse, organice, etc. la mencionada peña y ponga de presidente a un verdadero aficionado y que lo vaya a manipular a su antojo. Dicho presidente se merece todo el respeto del mundo,como aficionado y como persona,y no se merece el menosprecio que su utilización con objetivos políticos significa.

    ResponderEliminar
  6. que es de l'antiga penya taurina? el cost total dels festexos taurins asegut de 10.000.euros tot inclos,asta l'iva.

    ResponderEliminar
  7. Vergonya m'agarraria a mi parlar així de les coses que es fan al meu poble i de la seua gent, VERGONYA SENYORS. En primer cas, els costos d'aquestes activitats si que s'han fet públics (encara que si no es vol vore sols s'han de tancar els ulls) perqué jo si ho sé i no sóc del govern però si que m'he interresat. I en segon cas, que si Pepet està a la penya com ell es de tal partit tot està maniobrat desde eixe partit? Es mes i si fós veritat, que? es per a bé del NOSTRE poble i deuries estr-hi content. Ho tens rabia de no poder formar-ne part?

    ResponderEliminar
  8. Que fan estos ahi?
    No son estos els que porten la pegatina del BURRO al cotxe?
    No son estos els que no volen vore els bous a cap lloc?
    Perdoneu. No m'habia donat conter de que estan fent Política .
    Molt de BLOC veig jo en esta penya.

    ResponderEliminar
  9. on es l'antiga penya? 10.000 euros an costat els festejos taurins tot inclos asta l'iva.

    ResponderEliminar
  10. Qui ha fet publics els costos total dels bous?
    On s'han publicat?
    Ja se sap que ha cobrat la empresa que va portar bous, que va costar el seguro, que va costar les hores extres de la brigada i la policia, que va costar la megafonia, que va costar el metge i la enfermeria,...?
    Se sap qui va cobrar els cadafals instalats a la via publica?
    Jo i molta gent del poble no ho saben i si no volen dir-ho es perque tenen vergonya de estar dient a tot hora que no hi han diners i haber pagat un dineral per una festa que abans no li costaba res al poble.

    ResponderEliminar
  11. Segons el "pardal" del Bloc, els bous i Xavi Castillo han costat el mateix que valia l'espectacle d'Arevalo.
    Allí diuen que Arevalo valia 9500 + IVA i diuen que els bous amb tots els gastos de IVA, metges i mes no arriba a 10.000 i com que Xavi Castillo en va costar 1.8000 a eixit tot equilibraet.
    Si aixó es veritat, cosa que diguent-ho el pardal del Bloc segur que si que es veritat, els va eixir barateta la festa.

    ResponderEliminar
  12. Llibertat!!
    LLibertat senyors, llibertat per associar-se!
    I respecte, i cultura de la tolerància....

    Sembla que esteu amargats

    ResponderEliminar
  13. A vore si la penya trau un comunicat o nota de premsa a favor de la defensa de la festa dels bous i contra la prohibició dels bous a Catalunya. Podria ser un bon començament i molta gent es voría representada. ánim president Moreno, no et deixes portar p´els politics del Tripartit, feu les coses vosaltres els verdaders aficionats i que no posen la sarpa ells que pedreu la credibilitat.

    ResponderEliminar
  14. Estaría bien eso de sacar una nota reprobando la prohibición de los toros en Cataluña. Pero creo que no lo harán, pues si es verdad que el Bloc está detrás de esta peña el veto está asegurado. ¿Serán capaces de criticar algo de los Països Catalans y que encima es tan español?. Lo dudo pero como dice el otro comentario sería un buen comienzo.

    ResponderEliminar
  15. Pareix mentida que el Bloc siga capaç de fer una cosa tan txabacana com lo de fer eixa penya taurina que ha fet. Van per llana i ixen esquilats, que poc tacte i poc trellat fer-ho tan malament i que es note tan a les clares les intencions i la voluntat d´utilització de la dita penya en intencions clarament politiques.

    ResponderEliminar
  16. A los nacionalistas del bloc se les podría aplicar aquello que dice Albert Boadella: "los nacionalismos son como los pedos, solo nos gustan los nuestros"

    ResponderEliminar
  17. Al anonimo de las 11:14, apela usted al respeto y a la cultura de la tolerancia, me parece muy bien, pero digaselo a sus correligionarios nacionalistas catalanes que hubiesen tenido eso mismo, respeto y tolerancia, con los aficionados a los toros en Cataluña. ¿Se ha parado usted a pensar que con la prohibición de los toros se va a privar a una serie de profesionales taurinos, incluso catalanes, poder desarrollar su trabajo y ganarse la vida en su propia tierra?. ¿Le parece eso justo?, ¿es eso respeto y tolerancia?, ya que ustedes los politicos nacionalistas del BLOC se han metido en este tema, defiéndanlo hasta el final, tanto desde el punto de vista artístico, como peña taurina, como desde el punto de vista de los derechos de las personas y en este caso de los trabajadores del sector taurino, como politicos que son.

    ResponderEliminar
  18. De la Fiesta Nacional a la Festa Nacionalista.

    ResponderEliminar
  19. Com en el blog del Bloc em censuren este comentari, l' espose açí :
    Jaume, tu también hijo mío? m'has decebut.

    ResponderEliminar
  20. Jo no em crec res del que diga el Pardal del BLOC.
    El pardal no te cap autoritat per parlar en nom del tripartito i, per lo tant, no em crec res del que diga. Ni el que han costat el bous, ni el que ha costat....., ni...., RES DE RES.

    ResponderEliminar
  21. Si ara resultarà també que els del PP estan en contra dels bous. PAÍS PERPLEX!

    ResponderEliminar
  22. Hem pareix una falta de respecte dirigir-se deixa manera respecta a Jaume. Si tant el conegueu, també sabreu que el seu fill ha anat a torejar o a veure els bous a tots els pobles en festes taurines que hi ha pels nostres voltants i, sí senyors, Jaume també ho ha fet, ha anat a vore els bous!
    Les persones no simplement per ser d'un partit han de ser estrictes amb les formes de pensar, per exemple, jo soc del Bloc, vote al bloc i estic completament a favor dels bous.

    ResponderEliminar
  23. Aixo que es una penya tautina o los Torontos?
    Quasi tots son catalanistes. Que es dediquen a torejar Burros (rucs que diuen ells) i que deixen als Bous tranquils.

    ResponderEliminar
  24. Lo millor de tot es que tot lo que fa el bloc esta mal, pero el pp que heu fea multiplicat x 10 no pasa res, ells que ho tenien i tenen tot copat per enxufismes i amiguimismes si que poden, els atre spartits no. Cuanta hipocresiaaa!! Prou de censura ventilador, ja te escrit 4 comentaris i no publiques ni un.

    ResponderEliminar
  25. A mi el ventilador no m'ha censurat mai cap comentari pero el pajaro em porta censurats molts comentaris.
    No eren comentaris que parlaren mal d'algu. Eren comentaris que criticaen la forma de governar del tripartito, les seues contradiccions i, perque no dir-ho, les presumptes ilegalitats que estan fent.

    ResponderEliminar
  26. Al anònim de les 16:17 del dia 23 dir-li que em pareix be que defense a Jaume, també que Jaume tinga afició per els bous, a mes a mes el felicite pues la qual cosa li honra, al meu parer. El que es diu en molts dels comentaris no es una critica a Jaume com aficionat, el que la gent creu i per aixó ho critica es el fet de vore a tanta quantitat de personatges del Bloc a eixa penya. El que hi ha que fer es programar moltes activitats de recolsament als bous i fer-ho be. Hi ha que procurar no caure en la mateixa contradicció del nacionalistes catalans que prohibixen els bous a la plaça i no els correbous. O tots moros o tots cristians.

    ResponderEliminar
  27. Com dia una cançó hay que ser torero, torero , poner el alma en el ruedo...i ser del Bloc.

    ResponderEliminar
  28. torne apreguntar aveure si algu en contesta,on es l'antiga penya,i si empot dir algu cuants militants del bloc i an a la penya nova perque de la vella no sabem res com tanpoc se tots exos bloqueros que digeu hi haure a la nova penya.

    ResponderEliminar
  29. Li demanaria a la penya taurina que s´encarregara d´arreplegar firmes en favor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que es presentará al Congrés dels Diputats per a declarar els bous com a Bien de Interés Cultural, i així no es puga fer de nou un atropellament com el que s´ha fet a Catalunya. Hi ha de plas fins el mes de febrer. Demá ja está prohibit a tota Catalunya fer bous, pero no correbous. Vixca la Democràcia nacionalista. Llei de l´embut, la part ampla per a mi i l´estreta per a tú.

    ResponderEliminar
  30. No se haga usted muchas ilusiones Sr. Eduardo, no creo que planteen ninguna campaña de recogida de firmas como usted señala. Las intenciones de los inspiradores de esta peña creo que van por otros derroteros. Fijese, según dice el propio Sr. Jaume, el que le pidió que creara la peña fué el propio Sr. Alcalde. No me imagino al Sr. Jordi Juan recogiendo firmas para tal fin, ni tampoco a ninguno de los del Bloc.

    ResponderEliminar
  31. Tens molta raó eduardo b. Esta gentola vol la llei de l´embud. Vorem si fan algún comentari o article d´opinió relacionat amb la prohibició a Catalunya. Vorem les primeres activitats que façen per on van. Esperem q´algú tinga prou coneixement i encarrile be les coses i que no s´estrelle la penya al poc de començar.

    ResponderEliminar
  32. Tant de bloquero hi ha a la peña taurina?, algú me-l's sabria nombrar? Gracies

    ResponderEliminar