viernes, 2 de diciembre de 2011

EL TRIPARTIT SOLS BAIXA UN 1% EL SALARI DELS SEUS REGIDORS AMB DEDICACIÓ. ON ESTÀ EL 25% QUE PROMETEREN EN CAMPANYA?


La web www.eldiaridetavernes.com ha realitzat un bon treball d’investigació per tal d’esclarir sí realment el nou govern del Tripartit s’ha baixat el salari o no i el resultat demostra clarament que la desposta ha sigut que NO.
En campanya electoral Bloc i EU es van comprometre a baixar el salari dels polítics entre un 25 i un 30%.
Aixó s’ha quedat en sols paraules una vegada han arribat al poder, ja que la baixada de salaris del Tripartit s’ha quedat en poc més de un 1%.
Una vegada més ens trobem en una manipulació de xifres per part del Tripartit per confundir a la gent i quedar els socionacionalistes com a salvadors quen en realitat han enganyat a la gent no acomplint les seues promeses.
Cal diferenciar dos tipus de regidors atenent al seu salari. Estan els regidors amb dedicació (ja siga total o parcial) que reben de l’ajuntament un salari mensual fixe, i el regidors que cobren per assistir a plenaris o comissions. Els regidors amb dedicación del govern són Jordi Juan (al 50% i 21.972 euros bruts a l’any), Pilar Altur (al 100% i 39.549 euros bruts a l’any), i amb un 50% i 19.775 euros bruts a l’any per a Josep Llàcer, Vanessa Martí i Karina Vercher. La resta de regidors del govern i els del PP cobren per assistir als plenaris  i a comissions.
El Tripartit va decidir, amb l’excusa de reduir despesses, baixant de 6 a 4 les comissions que es fan. Darrere d’açò, realment hi havia una intenció de rebaixar les retribuicions als regidors sense dedicación, la majoria del PP, i llevar transparència al govern. A més a més, molts temes eren llevats del plenari i sols es tractarien en comissió en crear una Junta de Govern, on sols tenen representació regidors del Tripartit, deixant fora a l’oposició.
En el passat govern, els partits del tripartit estaven en l’oposició, que eren 8 regidors, es repartien 55.561€ a l’any. Ara els del PP que estan en l’oposició 44.600€ a l’any, (11.000 euros menys a l’any) és dir, el Tripartit sí que ha baixat el salari al PP, però als seus regidors amb dedicació no.
La conclusió final és que les quantitats percebudes només s'han baixat un 12%, I NO UN 25-30%, i que els principals afectats són els regidors de l'oposició (PP)  que veuen reduïts un 20% respecte al que percebien PSOE, BLOC I EU, quan no governaven.


11 comentarios:

  1. A mi lo que me interesa es saber (con nombres y apellidos) lo que cobraba el alcalde y cada concejal durante la legislatura pasada y lo que cobrará el alcalde y cada concejal durante esta legislatura en lo que respecta a retribuciones fijas.

    Capítulo a parte están las retribuciones variables de asistencia a comisiones, etc.

    Yo ya me encargaré de sacar los porcentajes.

    Es muy fácil hacer cálculos a la carta que le convengan a uno.

    ResponderEliminar
  2. Teniendo en cuenta a lo que se están dedicando los concejales del PP durante esta legislatura, todavia deberían cobrar menos.

    ResponderEliminar
  3. Ventilador, canvia el 1% pel 10% en el títol que això sembla mala fe.

    ResponderEliminar
  4. "Teniendo en cuenta a lo que se están dedicando los concejales del PP durante esta legislatura, todavía deberían cobrar menos". ¡Diez puntos, colega!

    ResponderEliminar
  5. Tripartit rima amb avergonyit. Vergonya estar diguent una cosa i fer-ne altra.
    Torneu els diners! Que bo es omplir-se la pataqueta. Vos recorde que tots els regidors que tenen dedicació al 50% tenen altre salari per altra faena i van a l'ajuntament que la seua faena propia els ho permet.
    Que bo es cobrar dos jornals i dir-se nacionalista quan 5 millons de persones estan en l'atur.

    ResponderEliminar
  6. El PP logró muchos millones de inversiones en Tavernes, muchas infraestruturas y el déficit tuvo unos frutos que se pueden disfrutar por todos.
    El tripartido no ha hecho nada más que mantenerse el sueldo, acabar con proyectos, evitar que vengan subvenciones y NO HACER NADA!
    Festivern, Xavi Castillo, Jornadas de Valencianismo, gabinetes de prensa...para eso si que han sacado dinero y esfuerzos.

    ResponderEliminar
  7. El pijor es que s'ha publicat hui: deuen a ADISVA els diners arreplegats la nit de les paelles.

    Uns diners que ens vaen fer pagar a tots dient que eren per a ADISVA, uns diners que son per a un bon fi i que tarden tant en pagar.

    Els diners haberen tingut que donar-los la mateixa nit de les paelles.

    No hi han paraules per calificar a esta gent que s´ha juntat per "governar" Tavernes. Segur que Xavi Castillo va cobrar per adelantat pero per als de casa ni un duro.

    Ja em crec tot el que diguen de estos personajillos

    ResponderEliminar
  8. Mientras se ganen el jornal, que lo, a pesar vuestro, están haciendo de sobra, que cobren lo que toque, apoyo al primer anónimo y espero su artículo para seguir hablando.

    ResponderEliminar
  9. El tripartit ja té prou torturant als pubs, posant multes a 200 eurets i bombilletes al trinquet, com redéu s'espera que amb eixa quantitat de feina s'abaixen els salaris...
    Estos del ventilador només que digueu tonteries!!!!
    VIXCA J.J, VIXCA EL TRIPARTIT I VIXCA LA MARE QUE ELS A PARIT!!!!

    ResponderEliminar
  10. Chicho Terremoto, te apoyo, esos que no cobren, porque lo único que saben hacer es criticar y criticar, nada de oposición constructiva.
    ¿ Que no tuvieron la cara ayer de preguntar por los locales para Caritas y Cruz Roja, cuando no dejaron un duro para acondicionar los locales?

    ResponderEliminar
  11. On estan tots eixos del tripartit que anaven entregant papers del que cobrava l'anterior govern municipal?
    Ara a cobrar el mateix, però en compte de repartir pasquins, s'han posat gorra i porra i a repartir paperets de multes i a fotre al poble. Vixca JJ i els seus amics

    ResponderEliminar