viernes, 9 de diciembre de 2011

EL PP DEMANA QUE ABANS DE COMPRAR LA CASA DE LES INDALECIES ES FAÇA LA GUARDERIA, LA DEPURADORA, ELS LOCALS PER LES ONG O ES CREE TREBALL

El PP de Tavernes ha demant públicament al Tripartit que paralitze de moment la idea de comprar la coneguda com Casa de les Indalecies del carrer San Agustí.
Els populars recorden que la idea de adquirir esta casa es va tindre en la passada legislatura, i inclòs es va demanar un prèstec per comprar-la i reformar-la. Ara els populars demanen al govern que es reconsidere este projecte per considerar que eixos diners, vora un milió d'euros, podrien emprar-se en altres projectes més necessaris per a la població, especialment en temps de crisi.
El PP fa diferents propostes i indica que eixos diners podrien destinar-se a acabar el taller ocupacional d'Adisva, a posar en marxa la guarderia de la platja, a equipar i destinar els locals del Vergeret a Càritas i Creu Roja, accelerar la nova depuradora o a generar polítiques actives que creen treball.
Els populars afirmen que no s'enten que el Tripartit paralitze o ralentitze estos projectes necessaris però seguisca amb la idea de comprar la Casa de les Indalecies.
El Tripartit ja va intentar comprar esta casa només arribar al govern, però no va poder perque l'escriptura de la casa tenia menys metres dels que realment té la vivenda. Així que fins que no es solvente eixa incoherència en l'escriptura no es podrà comprar la casa.
El PP considera que la gent del poble entendrà que és bo comprar la Casa de la indalecies, però sino es pot cal prioritzar les necessitats i fa més falta ajudar a ONG i crear treball abans que gastar-se un milió d'euros en una casa que no se sap per a que es gastarà ni que es farà en ella. D'inici no s'ha dit perque es farà servir la casa.
Hi ha una cosa que estem detectant, el tripartit ha inventat algunes teories infundades per confondre a la gent. Ha arribat a dir que la Casa de les Indalecies és la més vella del poble. Això no té cap fonament ni cap data. Al casc antic de Tavernes hi ha desenes de cases similars i fetes també pel mateix temps (per ejemple al carrer la Barca o l'Esglesia hi ha diverses cases així. Per exemple al carrer la Barca, molt prop d'on viu una regidora del PSOE, hi ha una casa de gran dimensions que en temps passats va ser un convent).
També s'ha dit que la Casa de les Indalecies està deteriorant-se. Eixa no és excusa, té uns propietaris i també hi ha moltes cases en runes i per això no s'han de comprar.
Històricament esta casa no té cap afegit a les casas gran i senyorials del poble que es veuen al carrer Major, la Barca, etc.
És cert que allò ideal és comprar-la, eixa i vint més, però ara no és el moment, hi ha altres prioritats perque molta gent no té faena.

11 comentarios:

  1. Comprar cases? Que s'està deteriorant? Quina quadrilla. Ja sap el JJ que a una viuda i als seus fills els ha caigut la casa? Que fa pels que estem sense treball i ens estem quedant sense vivenda? Compra compra pero amb els teus diners.

    ResponderEliminar
  2. ¿quiere Jordi comprar una casa? ¿para vivir en el pueblo? que yo sepa, tiene comprado un piso en Valencia. Si es que estos señoritos de capital tienen la cabeza llena de pajaritos.

    ResponderEliminar
  3. EL bloc deu diners als proveidors i no paga. Ara vol gastarse un milio de euros en una casa?
    Que pague que pague.

    ResponderEliminar
  4. Que val comprar-la? I rehabilitar-la? I que volen fer en esta Casa?
    Els del tripartito primer tenen que saber que volen fer en esta Casa i despres fer una estimació del cost total per vore si hi han recursos económics.
    Per que no porten el tema al Forum de Participacio que acaben d'aprobar.
    I si la casa està en ruina que obligen als propietaris a que la tomben o que l'arreglen que ells son els reponsables.
    Molt oportuna la proposta del PP. Si senyor

    ResponderEliminar
  5. Els done tota la raó als del PP, n'hi ha que prioritzar i aquesta no eu es, des de sempre eu he dit, eu senyalí a la assamblea i no en contestaren, eu digué fa temps a La Cotorra i en posaren vert, eu he repetit al meu blog : I es que la raó sols té un camí.

    ResponderEliminar
  6. Jordi va dir en la casa de la cultura que les seues prioritats eren pagar als proveïdors, reduir el déficit i crear faena.
    Ni han pagat als proveïdors, ni han reduit el déficit, ni han creat per ells mateixos cap iniciativa que haja valgut per crear faena extra.
    Sí que han fet altres coses com taules sobre la gramàtica valencia, una bossa de lloguers de pisos pel festivern, qüestionar l'escoleta de la platja... Amb el tripartit tot són fer-se fotos però de forment ni un gram.

    ResponderEliminar
  7. Eh Jordi, quan vullgues a ma casa, millor dit el piset, també li fan falta alguns arreglets. Si m'els fas et vote i que els donen pel ... als proveïdors.

    ResponderEliminar
  8. I quina va ser la raó per la qual el PP no va crear treball?
    La crisi no ha canviat des de que governa el tripartit i ara el PP exigeix que altres facen allò que ells no van poder o saber fer.
    Què poca vergonya!

    ResponderEliminar
  9. Quanta mentira junta, ma que vos agrá despotricar de la feïna ben feta... normal que hi haja tant d'atur, veges quí contractaría a m'es d'un gossarro que es oasseja per ací, redeu!

    Anant al tema, el prèstec el va demanar el PP a la passada lesgilatura per a reformar esta casa, pero ara que ja no manen, demanen que eixos diners s'invertisquen en altres coses més necessaries (ahi coincidim), que ara hi ha crisis i al poble li fab falta altres coses... acàs en l'ultima l'esgilatura del PP no hi havia crisi? no! ha vingut de colp, just quan ha entrat a governar Jordi!!! eu jordi, que mos has portat la crisi mundial a tavernes xe, a la foguera, per bruixot!

    A que res del que dit te molt de sentit? just igual que este bloc :D

    ResponderEliminar
  10. Anem a vore, m'agradaria saber quin interés té el Partit Popular en cedir els locals a càritas?, per a mi la resposta està molt clara, ho dien en el seu programa electoral i és que el paper és molt sufrit.
    Càritas i Creu Roja no són les úniques associacions que hi ha al poble, totes elles tenen dret a poder accedir a eixos locals.
    Jo pense que podriem fer alguna cosa per sol.lucionar el problema, desde el meu punt de vista l'Esglesia és poderosa, i a Roma és un estat pel que tindriem que fer és llevar les subvencions a l'esglesia i eixos diners per a Càritas i Creu Roja.

    ResponderEliminar
  11. Als de Riu 9 mentres ens donen la cotxera promesa, que facen amb la resta el que vullguen, però que es solventen el nostre problema, que ja portem dos anys sense poder usar corrécatment el garatge.

    ResponderEliminar