sábado, 10 de diciembre de 2011

EL PERILL DELS SEMÀFORS A TAVERNES I LA INDIFERENCIA DEL GOVERN

En el passat plenari, li tornaren a traure els colors al Tripartit. El PP li va preguntar al govern que lidera Jordi Juan per que els semàfors no estaven en funcionament fa uns dies a les 7:30 hores del matí. Precisament fa uns dies es va produir un atropellament en la carretera a eixes hores i els semàfors no anaven. L'atropellament va ser en el semáfor que hi ha en la zona del carrer Valencia.
L'alcalde, posant-se un poc nerviós, va reconéixer que tenien eixe problema pendent i que no havien sigut capaços encara de poder solucionar el mal funcionament dels semáfors. Afirmava que de cara els pressupostos de l'any que ve es destinaria una partida per reparar-los.
Les paraules de l'alcalde el delataven, el Tripartit té unes prioritats més que altres. La reparació d'eixe semafor concret té un cost inferior a dur el Festivern, tindre un jefe de protocol, posar una pergola en el Parc dels Vents, comprar la casa de les Indalecies, dur a Xavi Castillo, llevar dos vegades les canyes del riu, haver de fer bous al carrer... i moltes coses més que el govern del tripartit ha preferit abans que solventar el problema dels semafors. Una vegada més es un tema de prioritats, els semafors no han igut prioritaris pel tripartit i això ha sigut un dels factors perque atropellaren a un veí de Tavernes i quedara lessionat. Ara quina explicació li donarà Jordi a la família? A les 7:30 hores ja és prudent que els semafors estiguen en marxa, a partir de les 6 del matí ja hi ha molta gen rodant pel poble.
Els semafors, per si el tripartit no ho sabia, necessiten un manteniment constant. El PP en la passada legislatura ja el va fer. A més a més, es canviaren molts semafors de perilles per altres de leads. Es veu que el tripartit i els seus assessors a les 7:30 del mati encara estan dormint. O a lo millor els ha passat com en els locals del Vergeret i resulta que no saben que a Tavernes hi ha semafors.
Una vegada més es demostra una gran errada del govern que tenia una fàcil solució.

14 comentarios:

  1. Que importa a Jordi els semàfors de Tavernes? Mentres funcionen els de València que és on viu ja li sobra. I una altra cosa, no li digueu res a Jordi que siga abans de les 11 del matí, que per a les matinades ja té a Bufante i al de la bicicleta.

    ResponderEliminar
  2. Jordi i Bufante, poseuse a canviar perilles a vore si aixi deixen de dir que no feu res.

    ResponderEliminar
  3. Leads ? Lead es un término inglés que indica textualmente "adelantar, tomar la delantera". En periodismo se dice de la entradilla que sigue al titular y que contiene en muy pocas líneas los elementos más relevantes de la noticia.

    light emitting diode LED

    si tot ho feu igual...

    ResponderEliminar
  4. jajajaja tienes razón Tarlatana, aunque existen unas luces "Leads" yo también creo que el que hizo la noticia se refería a "LED". En cualquier caso, con ánimus jocandi, de omni re scibili et quibusdam aliis, mutatis mutandis. Errare humanum est. Recuerdos a las hojas intermedio de muselina y linón. Carpe diem.

    ResponderEliminar
  5. Anònim de les 00:43 eres un mentiros.
    L'alcalde no viu a Valencia viu a Tavernes en casa dels seus pares i quant ha viscut per raons d'estudi ha sigut entre setmana i en el curs universitari, com mils d'estudiants del poble. Sempre ha tingut la residencia i la té i esta empadronat a Tavernes, en casa dels seus pares.
    Es vergonyós que publiqueu això, igual que eixa referencia a les 11. Una altra mentira.

    ResponderEliminar
  6. Perill dels semàfors????? i ma casa que??? Me la tenen que tirar o que???? Que mimporta a mi 4 semaforos si ara resulta que ma casa no es podia construir i ara me la tenen que tirar?? En el diari i en canal9 en els dos puestos a ixit i ara que??? Vas a informar de algo ventilaor pregunta als teus amics o tindre que llegir la cotorra

    ResponderEliminar
  7. Ventilador, us preocupa els semàfors (que jo no dic que no siga important) i pel contrari no he vist ninguna preocupació per la sentència del TSJ referent a la il.legalitat de la urbanització del Vergeret? Mala "CAGÀ" , en perdó de la paraula, per part del senyor Eugenio. Ara que fem els 500 afectats, ens n'anem tots a sa casa a viure? Voste lo que és és un "sinvergüensa"

    ResponderEliminar
  8. Jo crec que si ocorre un accident, qui menys té que vore serà l'alcalde. Trobe jo que qui és un cafre al volant li dona igual si el semafor està en roig, groc o violeta. Un punt negre és un punt negre i sobren les paraules. Qui té la culpa de l'atropellament és el conductor.

    ResponderEliminar
  9. amics del ventilador, hui he vist al Levante i a Canal9 una noticia sobre la urbanizacio del vergeret, espere que publiqueu la veritat i doneu una resposta contundent a les mentires del tripartit

    ResponderEliminar
  10. que poc trellat teniu pregunteu als treballadors de enrique brines que fa molts anys que diuen que els sistemes dels semaforos no van ve,tenen falta de cambiarse o es que sempre han funcionat ve?sobre tot e del cuatel y el de rosita.que pasa que quant els semaforos no van els cotxes tenen carta lliure?

    ResponderEliminar
  11. Ventilador, que dius de les 500 vivendes il.legals que va autoritzar el govern del PP a la zona de policia que diu el PATRICOVA???

    ResponderEliminar
  12. En la platja al menys així es.

    ResponderEliminar
  13. Les donaren ahir i de sobra Eugeni i Manolo.

    ResponderEliminar
  14. Simpatitzant de l'Arc Iris16 de diciembre de 2011, 9:58

    Ací que sou, cosins germans de Intereconomia? Mentides a dreta i esquerra. Perquè no es pregunteu pels diners tirats al fem en macroprojectes inutils, Formules 1, Papes i mames. Em estat tota la vida aguantant a Perlitas de Huelva i Valderrames, etc. i ara es queixeu de què vinga Xavi Castillo o el Festivern. Au,a pastar fang!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar