martes, 6 de diciembre de 2011

EL PARC DEL VENTS, EIXE GRAN OBLIDAT

Ens hem donat una volta pel Parc dels Vents i em disfrutat, quin solet més bo, quina zona de jocs més agradable, quina merd!... efectivament, no volem ser escatològics però ens hem trobat una defecació en la zona de jocs. Sabem que és de persona i no d'animal perquè hi havien uns paperets bruts al costat i fins ara la ciència ha demostrat que l'únic animal que utilitza el paper higiènic és l'home.
Escandalitzats hem criticat a les males bèsties que són capaces de fer això, i més en un parc. Ens anavem cap a casa i hem vist empremtes de rodes de bici per tot el parc i la zona del xicotet llac que hi ha al parc no pidia estar més descuidada.
Tot açò ens ha fet vore que el parc no té cap tipus de control. Es buiden les papereres i poc més. Ningú està pendent de que no s'entre amb bici o es faça corda dins d'este parc.
Suposem que al minut de publicar esta notícia, el responsable del manteniment haurà manat que es maten a bacs per netejar esta defecació. Però des del Ventilador demanem als responsables del parc que tinguen un poc més d'atenció per evitar que persones indesitjables facen coses que no toquen al parc.
Ací vos adjuntem una foto amb la prova del delicte (esperem no ferir sensibilitats).

19 comentarios:

  1. Per a una cosa distinta que teníem com era este parc, que ràpids van ser a eliminar-ho. Així funcionen els fonamentalistes, destruint i destruint. Què més els dóna que allí disfrutaren els nostres xiquets, els nostres majors, la gent que no té l'oportunitat de veure sovint animals diferents dels de dos potes. Han sigut ràpids els del Bloc i companyia, però només per al que volen. Bo, per als contenidors també van ser ràpids.

    ResponderEliminar
  2. De veritat no hi han noticies mes importants a la nostra comarca que una merd... en un parc? O es que tot val per desprestigiar al nou govern? Coneguent-vos ventilaorets crec que sou capasos inclus de haverlat fet vosaltres per poder fer aquesta noticia tan "important"!!!

    ResponderEliminar
  3. Crec que tu de home bo ben poc.
    Com es nota que eres del bloc, ja sabem el que vos importa el parc dels vents als del bloc. Per a la gent del pp el parc dels vents no es ninguna merda.
    Vec a la gent fer esport alli, tot unit i es una pasada. Ara be la piscina tancada gracies a la ineptitud del bloc.
    Gracies Jordi, que eres un artista.CAMPEON

    ResponderEliminar
  4. xe, cree el ladrón que todos son de su condición.
    Home bo, aixo nomes ho fan els del bloc.

    ResponderEliminar
  5. Creo que sí hay noticias más importantes, pero no por eso hay que olvidar el resto.
    A este cerdo lo podrían encerrar en las jaulas vacias una temporada.
    ¿Por qué en este pueblo hay que valorar todo lo que se hace o no como cuestión politíca?
    El civismo no tiene color y espero que el parque sea para todos y no sólo para peperos.

    ResponderEliminar
  6. Defensa dels Animals7 de diciembre de 2011, 9:14

    "Una cosa distinta" era un conjunt de gàbies, un animalari contrari al sentit de la decència en considerar els animals. Qui va tindre la idea de les gàbies? Quí va utilizar els diners de tots per fer aquell desgavell? Hauria de pagar-ho de la seua butxaca.

    Per vore animals, si no es vol viatjar, estan els documentals de la 2.

    I millor una granja escola, on els xiquets poden vore animals en condicions més adequades.

    ResponderEliminar
  7. Clar que hi ha coses més importants en la nostra ciutat però, com fa fred, Jordi Juan preferix deixar-les perquè se solucionen per elles mateixes. En cas contrari hauria d'anar a treballar i això ... és molt dur.

    ResponderEliminar
  8. Jordi Juan es la persona mes treballaora que conec, i vosatros es nota que no teniu ni idea. Ja es veu en les vostres noticies. Ja tenen prou arreglant les empastraes peperes. Perq q jo sapia Jordi Juan sa reunit en tot el mon, a obert debats als cituadans i a les associacions. Tenieu un bon xiringuito montat els peperos en el centre jove, els pais, i els vostres locals. Ole ahi.

    ResponderEliminar
  9. Je je, amic, eres un cachondo. Tot el poble sap el que treballa Jordi i la fama que te de faener.
    Si esta clar, feu una noticia de posar una noticia o tapar una gotera.
    Fotos, fotos, pero de feina res de res.

    ResponderEliminar
  10. No fa falta que ho netejen.
    Que esperen a despres del FESTIVERN que segur que ells ho deixen tot ben netet.
    Diu que van a fer-se carrec de tot i que no costarà res a l'ajuntament

    ResponderEliminar
  11. No sigueu tan durs que algo treballa. El que passa és que té el parar de cansat i no és molt animós.

    ResponderEliminar
  12. Lamentem no poder-te publicar la teua nota sobre tancar o no tancar a ningú i menys en actituds inquisitorials.
    En qualsevol cas definix qui eres o qui és el BBS. T'anime a continuar escrivint però sent un poc més humà o definint-te.
    Gràcies.

    ResponderEliminar
  13. Inquisidor?? que volen, cremar bruixes?? BBS? Que és? Bo, barat i salat? És algun abaejo?? no ens deixes així ventilador i publica-ho. Anima't BBS que s'assabenten el que val un peix.

    ResponderEliminar
  14. Parlant de BBS jo hem puc imaginar qui es.
    Aixo es diu tirar la pedra i amagar la ma.

    ResponderEliminar
  15. Val, que no tanquen a ningú peró quedaría bonica allí la gabia rodona del costat de la piscina, que posen loritos de pelutxe.
    En quant a BBS l'he citat jo, salva sap qui es i prou , ell ni diu ni amaga.

    ResponderEliminar
  16. Açò si que és deixar en el dubte a la gent. El ventilador no diu qui és, el qui ha escrit tampoc, el abaejo eixe del BBS (te nom de banc) menys. Només quedes tu anònim de 09:36. Qui és el BBS??? Dóna'ns una pista encara que siga.

    ResponderEliminar
  17. Ehhhh Anónimo ja has aparegut?. M'alegra saludar-te. No se a que et referixes amb els loritos però em vaig quedar pensant qui o què és BBS i no vec explicació. A quin salva et referixes quan dius que ho sap???Mira que arribes a ser místic i melindrós. Va, contesta'm

    ResponderEliminar
  18. Cert concejal , home, del PP.

    ResponderEliminar