miércoles, 28 de diciembre de 2011

EL BUS DEL FESTIVERN, UNA DESPESSA MÉS ENCOBERTA QUE PAGAREM ENTRE TOTS.

L’Ajuntament de Tavernes ha ampliat l’horari dautobús de Tavernes i la platja entre el 27 de gener i el 31 de desembre.
Segons el govern per a facilitar que els residents de la platja puguen gaudir de activitats culturals, lúdiques, festives i esportives que es fan estos dies. L’autobús circularà fins les 21:00 hores.
La nit del 31 hi haurà un servei especial d’autobús que des de la 1:30 hores de la matinada fins a les 8 farà la ruta Tavernes/platja. Este servici farà dos parades en la mar, una en el San Isidro i altra en el final de l’avinguda la Marina.
Fins ací perfecte, però ara plantegem algunes qüestions que queden ocultes. Per que es fa este servici ara i no s’ha fet en festes del poble, o s’anuncia per a falles i pasqua?
Molt senzill, este servici és una manera encoberta de finançar el Festivern, justetament servix pels dies que es fa el festivern. El 5 de gener, per a vore la cavalcada de reis, els de la mar no tindran bus. El Festivern sí que en tindrà però la gent de la mar que vulga vore els reis no.
Tampoc s’ha dit quin sobrecost tindrà esta ampliació.
Ens sembla molt bé que s’amplie la línia de bus, però volem que es diga tota la veritat i totes les dades, per que amagar res? Per que este servici no es fa en altres dades molt assenyalades? Tot és unicament per a cobrir el Festivern. I això que val?

9 comentarios:

  1. Tu ho has dit este govern amaga la veritat del moltes coses.
    Segur que mai sabrem que li ha costat a Tavernes el FESTIVERN este i esperem que no pase res perque la gent que organitza este escurabutxaques per al poble no inspira cap confiança.
    Es parla que hi han moltes entrades venudes i encara no se sap l'aforo del pabello ni si hi ha autoritzacio per al concert.
    Els organitzadors tampoc diuen a la web que l'aforo siga llimitat i pot hi haure una desgracia al concert.

    ResponderEliminar
  2. Al menys menguará un poc el mal que li han fet als hostelers de la platja.

    ResponderEliminar
  3. evaristo que te han visto29 de diciembre de 2011, 13:01

    I ara que cambien la programació i es fará en Marjaletes en un envelat. Qui paga tots els preparatius fets al poliesportiu? Qui paga desmuntar-ho tot? Qui paga el envelat?
    Ja ho tinc clar, el Sr. Alcalde dirá com Xavi Castillo, ¡aixó ho pague jo!
    Qui paga les improvisacions?
    Vaja cuadrilla de impresentables que no saben on tenen la ma dreta, ni l´esquerra tampoc.

    ResponderEliminar
  4. No vegeu que anem tan sobrats de diners... per als locals del carrer Riu = cotxera veïns, cárites, creu roja, no tenen, però per a festiporros tot el que faca falta.

    ResponderEliminar
  5. Relaxeu-se, encara ens queda tota una legislatura per davant.
    Una abraçada festivernera a tots els ventilaorets.

    ResponderEliminar
  6. Les forces vives de Tavernes! Cáritas, Adisva, falles, confraries, Associació de Veïns, Creu Roja...

    ResponderEliminar
  7. I es quexeu de que posen servici d'autobús??!!El que era lamentable i perillós era vore ahir, dia 31 a les 9 de la nit, grups de jóvens per la vorera de la carretera caminant cap al poble sense cap element que els permetera ser vistos. Segurament vindrien de l'estació de trens i es trobarien sense cap forma d'accedir al poble que no fora a peu. Qué males són les majories absolutes en qualsevol sentit, dreta o esquerra!!

    ResponderEliminar