miércoles, 21 de diciembre de 2011

COMENCEN A FER UN ROCODROM. ÉS EL LLOC? ÉS EL MOMENT?

Tavernes ha començat la instal·lació d'un rocodrom en el poliesportiu municipal. L'obra serà executada per una empresa externa i té un cost de més de 30.000 euros.
Un rocodrom és una paret adaptada per fer escalada. Té eixints i és irregular perque a gent puga fer escalada.
El projecte del rocodrom era una de les propostes que diferents grups polítics portaven al programa.
Hem vist que les obres han començat en la paret del pavelló que dóna a la segona pista. Nosaltres preguntem si este és el lloc ideal? Recordem que hi ha molts xiquets jugant en la zona i un rocodrom necessita un control per evitar que puguen vores molestats els que escalen o per evitar que algu puga pujar sense les mínimes normes de seguretat.
No seria millor ubicar-lo en altra zona amb menys pas de xiquets?
Obrim el debat, és este el moment de gastar 30.000 euros en un rocodrom? Esperem les vostres variades opinions

20 comentarios:

  1. Supose que els escaladors estaran contents, però mirant el conjunt de la societat, crec que després d'alarmar a la gent amb el dèficit i fer por als proveïdors de l'ajuntament, el Tripartit no hauria d'haver començat ara esta obra, L'haguera pogut deixar per l'any que ve. Jo no entenc que es diga que els pressupostos estan esgotats però que sí que hi hagen diners per a fer un rocodorm, una infraestructura que és bona, pero no necessària.
    Ja no em crec això que diuen al govern de "no hi ha diners". Una vegada mñes veiem que diners hi ha pel que els polítics volen.

    ResponderEliminar
  2. Crec que no es el lloc més indicat per a fer-lo.
    Per ahi hi han moltissims xiquets menuts i no tant menuts que el que més els agrada es competir i provar les coses "sobre tot quant els majors no estàn observant-los".
    QUE POSEN MOLTA SEGURETAT ho dic per la experencia de mare.

    ResponderEliminar
  3. QUE NO HI HAN DINERS? Diners hi han per el que volen. Estant demostrant-ho seguit seguit.

    ResponderEliminar
  4. Tira, més val que escalen que que facen botelló o fumen mari-Juana, si son capaços de pujar-hi, es que no eu fan, portaré als meus fills a vore.

    ResponderEliminar
  5. A mi mangrada molt la idea del rocodrom, hem pareix una molt bona iniciativa.
    Pero no ahi, ni estaràn agust els escaladors ni els futbolistes. Ara ho juguen a futbet o fan escalada, sempre lios, i si no. Al temps.
    Esta era una proposta del pp i es que els interessa ho saben i tame saben que la proposta era al pabello obert.
    Hem dona la impresió que este govern del Bloc ha cambiat el lloc per no fer el mateix que deia el pp, a pesar de que laltre lloc era millor.

    ResponderEliminar
  6. que aixó era una proposta de qui, del PP? Que risa que me das, harri. Harri, aca... acaba ja de dir falsetats. Des de fa mes de 10 anys que venim reclamant-ho i la resposta del PP sempre ha segut, no res.
    Precisament els que estem interessats ho sabem, del PP no hem tingut ni aigua.
    harri, ni p.i. del que dius.

    ResponderEliminar
  7. UN 10 PER AL ROCÒDROM. UNA OPORTUNITAT MÉS PER ALS ESPORTISTES. ÉS EL LLOC I EL MOMENT.

    ResponderEliminar
  8. Aclariuse que resulta que anava a la nave multiusos y si ara es fa en ls pared del polideportiu es perque resulta mrs barat y estara mes controlat.hara si voleu que el monten rn la nave y ya no seria multiusos perque el rocodrom desgraciaria tota ls nave y com no fa aire en eixa zona.tingau trellat y apolleu no critiqueu

    ResponderEliminar
  9. El de la fumà de marihuana i el botelló, dir-li que dupte que xiquets de menys de 10 anys fumen marihuana i facen botelló. L'únic que poden fer quan no estàn observant-los els major com en l'altre comentari he dit es destruirse.

    Gràcies per el seu comentari Sr. BOTELLÓ.

    El camp d'esports es molt gran, i si vosté te xiquets que ara ja son majorets, sabrà que els xiquets en aquesta zona quan menys el dones conter ja han desaparegut de la vista.

    ResponderEliminar
  10. I el meu comentari per a harri?

    Censura, censura, censura.... igual que en temps de Franco, al cap i al fi sou els nets

    ResponderEliminar
  11. LO QUE TENS QUE FER ES CONTROLAR EL TEU FILL COM FEM ELS PATRES UN POC RESPONSABLES.ENTONCES QUE FEM POSEM UNA PORTA AUTPMATICA PER A QUE ELS XIQUETS NO PASEN AL PASEOCOLON .RESPETEU LES NORMES DE COMBIBENCIA Y NO COMPLIQUEU LA VIDA QUE YA ES PROU COMPLICA

    ResponderEliminar
  12. Piolet,
    Mira el programa electoral del pp i ja hem diras.
    Si eres interesat o no tenteres o faltes a la veritat.
    El projecte es EL MATEIX que deia el pp pero a un altre lloc.
    A i jo no soc net de Franco, ni el vaig coneixer tampoc. Amb qualsevol cas, el unic que actua com un feixiste eres tu que mira com insultes i desqualifiques davant de una opinió que no es la mateixa que la teua.

    ResponderEliminar
  13. Primer: Harri, tots els rocodroms son iguals o pareguts, no té perquè ser el projecte del PP. Ara, si no esta en el mateix lloc no es el mateix projecte del PP. Per canviar de lloc fa falta canviar el projecte tècnic, que no t'enteres.

    Jo no ha insultat. He constatat una realitat evident: que no tens idea del que parles,
    El projecte arranca amb una regidoria d'esports del Bloc, del concejal Pep Clar, que el va planificar en el 1999 i quan el PP va entra en majoria absoluta no l'ha fet. Això si sempre el tenia en el programa. Si ens ho preguntes a algu del Centre Excursionista t'ho podrem aclarir i també si ho preguntes als del Grup de Muntanya.
    I repetisc: dir que no tens ni p.i (que es una forma casera de dir les coses) és dir una realitat. Parles sense saber que parles.
    I no fa falta coneixer a Franco per actuar i tindre les mateixes idees. Jo tampoc l'he conegut.

    ResponderEliminar
  14. Sr. Botelló, el que te que fer es anar una mica a escola en el seu fill. Al menys que l'ensenyen a escriue una mica millor sense tanta falta d'ortografia.

    ResponderEliminar
  15. YO CREC QUE PERQUE NO INSTALARLO A LA FATXANA DEL AYUNTAMENT.

    ResponderEliminar
  16. Hola soc un escalador actiu de Tavernes, i voldria opinar com tots xó amb coneixement de causa. En quant a l'ubicacio, asesorarem a l'ajuntament i els escaladors opinarem q era el lloc mes adequat (per separacio amb la pista, pel tipo d'us q tenia la pista, que mirara cara sol, molt important per els escaladors, q aprofitaren ls focos ja instalats per no malgastar llum)
    En quant seguretat, els 3 primers metres es queden pelats, aixo es el comú als rocodrom (aixi xiquets i adults sense coneixements de escalada es imposible que ascendeixen pel rocodrom)
    I en quant als diners el Pp portava 16 anys q ho volia fer. En el moment del canvi de govern estaba la partida presupostaria aprovada i el pojecte mig enllastit (el PP portava al seu panfet electoral el projecte q va fer el CETV, per l'ajuntament). El nou govern el q ha fet es tirar endavant l'instalació. Aixi q es si es el moment? la meua resposta es, 16 anys es massa espera, i q igual dona qui mana tots els partits ho dien al seu programa.

    ResponderEliminar
  17. Y porqueno hacer una pompa gigante q rodee todo el pueblo asi nadie se ara daño

    ResponderEliminar
  18. Al anònim de la COMBIBENCIA dir-li que deu de ser eixe pare/mare que va tot el dia darrere el xiquet controlant-lo. La resta de pares/mares els donem una miqueta de confiança i els deixem que juguen i normalment corren tot el camp; i també som un poc responsables.
    Ara si, si ara ja no els deixen jugar en alguns llocs encara que no estiguen utilitzan-se no se que passarà en la zona on han posat el rocodrom, que sempre està ben concorreguda de xiquets. Espere que no siga una llimitació mes.
    Crec que estem d’enhorabona, tot aço es en millora de les prestacions per al poble i bona senyal, si hi han diners, que continuen fent coses. Els d’atletisme també estan esperant algo, i els que necessiten la piscina, …

    ResponderEliminar
  19. Em pareix el moment ideal.

    I a vore si este govern s'atrevix a fer lo que no es va atreviar l'anterior (inclus amb majoria absoluta): DIVERSIFICAR L'ESPORT.

    Que aci tots volen ser Cristianos Ronaldos i Leos Messis... I la incultura esportiva mana per damunt de tot.

    Ja està bé. Menys fútbol i els xiquets i les xiquetes que aprenguen a practicar més esports: natació (gràcies per la monumental piscina senyor Vidal), hockey, patinatge, bàsquet, voleyball, i un llarguíssim etc. etc. etc.
    I perquè no incloure algún trinquet mínimament desent? O inclús recuperar el trinquet municipal (i no em referisc al del fútbol).

    ResponderEliminar
  20. No si la veritat es q al final tenim un rocodrom abans q la piscina.En aquest hi ha tan ta gent q fa escalada i tan poca q vol una piscina. Quin criteri te el nou govern per a decidir quin sport es mes practicat q un altre. Jo faig mountain bike, xq no fan un bike park? Massa car no? xo com tenen diners x al q volen

    ResponderEliminar