lunes, 5 de diciembre de 2011

CÀRITAS ARREPLEGA 1.820 EUROS AMB EL BERENAR SOLIDARI

Càritas de Tavernes ha volgut agrair a tota la població la gran implicació amb el berenar solidari que celebraren el divendres al Mercat Municipal.
Per la vesprada organitzaren un berenar amb bunyols, coques dolces i salades, suc de taronja i xocolate amb racions a sols 1 euros.
La resposta de la gent va ser massiva. Centenars de veïns compraren productes i desenes de voluntaris es sumaren a esta iniciativa que ha permés recaptar 1.820 euros per a l'economat que porta Càritas i que atén a més de 800 famílies.
A més dels veïns, també col·laboraren les empreses Chocolates Clavileño, Sala Hnos, Hispaser, Princesalisimo Cash Patri, Disvall, Salinas, Comunica’t, L’ànec. I els forns de Tavernes Fons-Meló, Toran, Purín, Peiró del P. Colón, Murciano, Pa i Dolços Braç Treballador. El col·legi HHDC va cedir les seues instal·lacions i el Mercat Municipal es va sumar a esta gran iniciativa.
L'entitat religiosa ha volgut agrair als mitjans de comunicació que d'alguna forma ajudarem a donar a conéixer este berenar solidari que es va allargar fins la nit.


10 comentarios:

  1. Exacte, la notícia ho diu molt be. L'entitat religiosa. No hem d'oblidar-nos que Càritas és una entitat que és preocupa pels més necessitats i és part de l'Església Catòlica que sempre ajuda de forma silenciosa a qui ho necessita.

    ResponderEliminar
  2. Anònim, de veritat que no sabia que Cáritas era de l'Església. Ara comprenc perquè están retrasando tantíssim l'entrega dels locals. Si fora una ONG d'eixes de les de la cella o de la quatribarrada ja ho hagueren fet i s'haurien assabentat de qui eren els locals des de fa ja quasi un any. Però clar per a això hi ha treballar i això ja és més difícil que Jordi es faça a la idea.

    ResponderEliminar
  3. Ja nos sabeu de que parlar en tal de criticar, Carmen Canet es católica, i de les de misa setmanal, també va en contra de l'esglesia? Vinga va, si no sabeu per on agafarlos, millor calleu i no digau bobades. El temps i les urnes posaran a cadascú on toca.

    ResponderEliminar
  4. Perquè no destaqueu que dos ONG'S s'han ajudat, carites i Adisva, aixó es el que importa i lo arreplegat, lo demés, parlar per parlar.

    ResponderEliminar
  5. És cert, a Carmen la veiem molt per actes religiosos. És per això que l'alcalde JJ i el seu amic Victor del PSOE se l'han carregat? Ànim Carmen, alguns et vam votar a tu i no a altres xulets que van de guapets.

    ResponderEliminar
  6. Vergonya deurien tindre els dos regidors del Psoe que han deixat tirada a Carmen a l'inici de legislatura per a ajuntar-se amb el bloc. Menuts ens han eixit la Ronda i el Borras.

    ResponderEliminar
  7. És cert que han deixat de costat a Carmen i ara li doren la píndola al Bloc? Total que al final governeu els qui no hem triat, és a dir, Ronda, Borrás i Bufante.

    ResponderEliminar
  8. Carmen es presentá com a independent, si no li apanya, qu' ixca del govern, ninguna llei l'obliga a tornar la cadira, es més, segur que la majoría que votaren al Psoe eu feren per ella.
    I si no els agrada el que no torne la cadira, que canvíen la llei, eu torne a dir, quant pugam elegir els concejals i alcaldes diréctament, s'acabat el problema de mocions i de si el escó es d'u o del partit, doncs elegirem a qui vullgam, independenment vaja en la llista del partit que vaja, i la cadira será seua.Mentres tant, PP, Psoe i cia que traguen de la seua propia medicina.

    ResponderEliminar
  9. Això és cert Estruch però no suficient. T'ho compte. Com partit democràtic que som en el PSPV, vam fer unes eleccions primàries per a saber qui era el que encapçalara la llista i va guanyar Carmen a Víctor. I això ho decidirem els socialistes votant. Ara no comprenem la postura del què va perdre fent-li la bicicleta a Carmen. Al final resulta que Victor és el que molts vam suposar, un trepa.

    ResponderEliminar
  10. Lo que dices es muy grave, pero que muy grave, decidle a Carmen que hable yá conmigo, se lo propuse hace unos dias, antes de que os pase lo que a UV con el PP, os fagocite por compartir gobierno con ellos y no pararles los piés ,o incluso parándoselos cuando salimos del tripartito que compartíamos con vosotros i ellos y el alcalde era Pepe, Bloc i PP crecieron a nuestra costa, el de nuestro trabajo.

    ResponderEliminar