martes, 6 de diciembre de 2011

6 DE DESEMBRE, DIA DE LA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA I A TAVERNES COM SI RES

Hui és el dia de la Constitució Espanyola, un dia molt important pels espanyols, ja que celebrem l'aconseguiment de l'element més important de la nostra democràcia, la Constitució, on apareixen els drets i deures de tots els espanyols.
El passat 9 d'octubre el Tripartit va instaurar l'acte institucional per celebrar el dia de la Comunitat Valenciana. Gest que ens sembla correcte, però trobem a faltar que en un dia on els espanyols celebrem la nostra identitat el Tripartit no s'ha dignat ni ha fer un comunicat celebrant el dia dels espanyols. Ni el nou gabinet de premsa i protocol s'ha dignat a fer dos linies que feren referència al dia que hui celebrem.
Esperem que l'any que ve es tinga un poc més de consideració a la Constitució. Confiem que haja sigut un "despiste" del tripartit i que en eixa ignorància del dia de la Constitució no tinga res a vore les idees nacionalistes d'uns ni el despreci a la Constitució d'altres. Recordem que més d'un regidor del Tripartit va jurar el seu càrrec per imperatiu legal, eixa és una fórmula que s'aplica i que ve a dir "com no tinc més remei jure que seré regidor...".
Som del món, som europeus, som espanyols, som valencians, som de Tavernes i som dels nostres pares i mares.

14 comentarios:

  1. Celebrar la constitució? Que la celebre Manolo i companyia si volen.
    El govern no té perquè celebrar res i molt menys una cosa en la qual no creu.
    La Constitució pels espanyols i l'estatut pels valencians. Per cert, a vore si es canvien algunes coses de l'estatut.
    Visquen els països Catalans, visca Jordi i visca la quatribarrà. Anem pel bon camí.

    ResponderEliminar
  2. Peró no tenim qu'estalviar? Doncs escomençem per aquest acte D'AMBIT I CELEBRAT JA A NIVELL NACIONAL.
    I ahir si es va fer referencia al Ple de la festa d' avui, entereuse abans parlari omplir fulls per omplir.
    A més a més, , jo no tinc ganes de celebrar una constitució que califica als espanyols en dos clases, els vascos, catalans i navarros, de primera,i els demés, a la cua, i que permitix que dos partits com la meua estimada EU i la no tan volguda pero respetada UPyD , amb molts més vots que PNV, CiU o Amaiur, tinguen menys diputats en Esquerra que CiU, i UPyD els mateixos o menys que els altres dos mentats.
    O que l'alcalde del meu poble no siga no el més votat, si no el qu el poble diréctament vaja votat, a ell i als seus concejals, en aixó li done la raó al senyor Estruch i al seu partit, que no servixca de precedent.
    Per últim, anónim d'abans, mal favor li fas a Jordi : no compartix els paísos catalans i acepta la bandera aprovada per els valencians en el seu estatut, doncs no mescles xurres amb merines.

    ResponderEliminar
  3. Que es fiquin la constitució per on els càpiga i visqui els estatuts catalans. No som espanyols, som catalans. Visqui els països catalans.

    ResponderEliminar
  4. Al anònim de les 02:31 li diría que te tota la raó, anem pel bon camí, pero per anar de cap al abisme. Els del Bloc que alabeu els països catalans, a la quatribarrada i demés idiotades d´eixe tipus mos portareu a tot el poble a la ruina mes gran, el deixareu fet un solar, temps al temps. De altre costat ara comprenc perque ningú del Tripartit s´ha preocupat de l´Estratégia Territorial de la Comunitat Valenciana, precisament per aixó, per ser Valenciana i no dels països catalans. La història vos posará a cadascú al vostre lloc. També comprenc ara perque es califica a l´organ oficial de comunicació del Bloc(la cotorra), que per cert está dirigit, segóns man dit, per un familiar molt directe del Senyor Alcalde, a la Estrategia Territorial de la Comunitat Valenciana com algo sense importància i no te cap consideració amb el informe realitzat per la Universitat de Valencia.

    ResponderEliminar
  5. Pues jo estic a Espanya i mol orgullós.
    Ja sap tot el poble que qui vota a Jordi vota a catalunya. Ara vindràn els catalans i hens faran rics a tots.
    Hi ha algun partit a catalunya que defense els interesos de valencia?

    ResponderEliminar
  6. I tornen els analfabets en normativa a parlar de l'Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana sense saber del que parlen.

    I després van els estrenyits que tenen alèrgia a Catalunya, no se massa bé per què (Complex d'inferioritat?, mania persecutòtia? sindrome obssessiu-compulsiu?).

    Segur que amb tota aquesta basca no eixim de forat ni a tirs.

    ResponderEliminar
  7. Eh Harri, clar que hi ha un partit a Catalunya. És el Bloc. Però no saben a qui defenen. Jo crec que als seus familiars. Voleu que els lleven uns contenidors de la porta de casa als vostres pares?? ja sabeu: a casar-vos amb un del Bloc, o que vos adopte ...

    ResponderEliminar
  8. Jo no recorde mai que ho haja celebrat un govern del PP de Taverens. I si mai s'ha fet perquè s'ha de fer ara? Si m'ho expliqueu, per favor.
    Es que per les ganes de criticar, ja critiqueu fins les coses que el PP no ha fet mai.
    Això no es empassar-se'n un poc?

    ResponderEliminar
  9. Tens raó, mai s'ha fet i ara tampoc. Estem en els països catalans i no tenim per què aguantar a cap españolito de peu. Que se'n vagen a Madrid, a nosaltres no ens fan cap falta. Som catalans. Avant Jordi, estem amb tu.

    ResponderEliminar
  10. una flor del ramillet rosa, res sospitós de nacionalista i menys de catalaniste8 de diciembre de 2011, 0:28

    Sols falta que canteu : "a las barricadas, a las barricadas, por el triunfo de la patria valenciana...", en defensa del regne de valencia, amenaçat pel coco del nord. Uhhh, que ve el coco, els seus avançats ja els tenim açì....

    ResponderEliminar
  11. Al comentari de les 2:31 escrit per el ventilador per crear polemica segur,, dirli que un que s'estime la seua terra no li diria mai cuatribarrà de forma despectiva a la seua senyera tant bonica que Jaume en va deixar.

    ResponderEliminar
  12. vaja vaja com que ara el bloc es catalanista?
    se de molts del bloc (començant per j.j.) que no li faria molta gracia este titol, i responent al company, un partit que defense els interessos dels valencians sense amagar-se clarament esquerra republicana DEL PAIS VALENCIA (encara que al poble estan un poc "apagats", pero temps al temps)

    ResponderEliminar
  13. No faces cas Jordi, que es claven la constitució on els càpia i que vagen a viure a Albacete. Estem en els països Catalans i la resta són bestieses.

    ResponderEliminar
  14. Espanya? Però si estan arruinant esta terra!! No sé si en un Paisos Catalans estariem millor que un País Valencià independent, el que està clar es que millor que en Espanya si. Prou de furtar-nos el diners, espoliació fiscal NO!

    ResponderEliminar