miércoles, 2 de julio de 2014

ESTEM DAVANT LA POLI-TAXI?

Ja sabem qui és la fallera major per l'any que ve. Sara Tur, de la comisió del Prado, és qui ha tingut l'honor de ser elegida fallera major.
La nostra enhorabona!.
Però volem comentar un fet significatiu que va tindre lloc el dia que es va elegir a la fallera.
Va ser l'alcalde qui va telefonar a la fallera per comunicar-li el seu nou càrrec. Representants de l'ajuntament i de les falles anaren al casal del Prado a felicitar a la nova fallera major.
Fins ací tot bé, de caramel. Però la gent es va quedar amb la boca oberta quan després de les felicitacions, el cotxe de la policia es va plantar en els voltants del casal i el señor alcalde i dos acompanyants pujaren al cotxe policial.
Cap justificació s'ha donat i passats els dies, lògicament, ens fa pensar que l'alcalde va gastar la poli-taxi en ús personal.
Este alcalde és el mateix qui en la legislatura pasada criticava a l'alterior alcalde per endur-se a un policía, en la furgoneta de l'ajuntament a Valencia a demanar ajudes per a Tavernes.
En tan que va criticar i ara fa pitjor, si, pitjor perque pel poble és millor anar a Valencia a demanar ajudes, que no a gastar al cotxe policial com a tansport propi i per la nit.
Cal fer memoria i recordar la gran quantitat d'ajudes que ens arribaven amb el PP i les poques que el bipartit ha aconseguit.
Esperem que es done una resposta de l'ús del cotxe policial, en la pasada legislatura a es va donar i es va justificar. Ara vorem si l'alcaldia dona la cara i explica per que es va fer ús d'un cotxe policial un divendres per la nit.
Vos recordem que encara està per donar una resposta de que feia la temporada pasada l'alcalde al palco de Mestalla. En qualitat de què va anar? O qui el va convidar? Eixe és un dels misteris per resoldre i per donar la cara.

3 comentarios:

  1. pero el cotxe era el híbrid? ... que gasta menos jajaja

    ResponderEliminar
  2. 800 €/mes perquè Jordi tinga un taxi i el cap de policia cotxe particular a la porta de casa. Ja està clar perquè volien un el cotxe sense rotular
    Quin desgavell i quin us dels recursos públics més dolent.

    ResponderEliminar
  3. "Quien a hierro mata a hierro muere" y el Sr. Alcalde acumula poco a poco incorrecciones políticas inadmisibles en quien se erige como "adalid" de la transparencia. Dime de lo que presumes y te diré de lo que careces.

    ResponderEliminar