lunes, 14 de julio de 2014

ES GOVERNA A GAVINETADES?

Com està el pati al govern del poble. Tenim un govern en minoria fruit d'un pacte que es va trencar, però on els dos caps dels partits ens consten 100.000 euros a l'any a tots els veïns.
Això dona molta força perque aguante el govern. Poderós es Don Dinero, perque les relacions entre Bloc i PSOE no són gens bones.
Exemples en tenim:
Han tirat fora el cap de premsa. El PSOE diu que no era eficient i el cap de premsa diu que l'han acomiadat perque el PSOE ho posava com a requisit per negociar els pressupostos.
Es fa un triatló a la platja i el Bloc passa de l'acte perque el promovia el PSOE desde turisme. L'alcalde nacionalista passejant per la platja, mentre al triatló sols hi havien regidors socialistes. Hi ha crítiques pel triatló i el Bloc li tira les culpes als seus socis i escurreix el bulto.
Es decideixen les festes locals, es fan mocions constra el circ i cada soci de govern diu una cosa diferent.
Les relaciona no són bones, però "todo por la pasta" perque ningú vol soltar el mos, i així no es pot governar un poble. la prova està en que fa més de trens anys on les inversions han sigut ridícules i els serveis han anat a pitjor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario