miércoles, 11 de junio de 2014

ALS ANIMALS ANIMALADES I EL CIRC SENSE AIGUA

Moltes animalades hem vist estos dies en el nostre poble, i quasi totes tenen com a protagonista l'alcaldia. Setmana passada l'ajuntament va fer llevar de la carretera la publicitat que anunciava el circ, després l'alcalde va voler donar-se-les de poderós i va anunciar amb les seues mans llavades que no anava a actuar cap circ a Tavernes.
Es declarava animalista i que volia que Tavernes es declarara poble sense espectacles de circs amb animals. A tot açò el circ arribana a montar i tot seguia avant.
En el ple es presenta la moció del Bloc i li plouen pals a l'alcalde per tots els costats, inclòs del seus companys de govern.
Sols li dóna suport Karina Vercher, que damunt li diu que vol més protecció pels animals.
El PSOE li diu entre línies que s'ha passat i que no fa falta ser tan extrem, que perseguint el maltractament animal sobra i no cal prohibir circs que cuiden els animals.
El PP li'n dóna a Jordi més que a un músic i li deixa clar que perque sols es clava en el circ i oblida els bous.
Tan animalista que és l'alcalde, però no diu res dels coloms, dels bous, del tir i arrossegament, dels gossos.
D'això no es diu res perque sap que li caurien més encara, i sols es clava en el circ perque artistes de circ a Tavernes en tenim ben pocs.
Una proposta populista, demagògica i que no ha servit per a res.
Els animalistes enfadats amb l'alcalde perque no ha prohibit els bous. Els dels bous enfadats perque s'han clavat amb ells, els dels coloms veient com d'exagerat ha sigut l'alcaldia i tot per buscar uns vots fàcils.
Tots a la grenya.
Però el més fort és que dimecres, quan arribaren els animals del circ, per cert ben cuidats, l'ajuntament no els tenia a punt el suministre d'aigua, i amb més de 30 graus! Els animals no podien beure, no perque el del circ no volia, sino perque l'ajuntament no ho tenia comprovat i preparat!
Tenim un govern animalista de cara la galeria, pero de portes cap a dins se li'n foten els animals, no han sigut ni per a supervisar si l'aigua estava donada al circ.
Això també és culpa de Perfecto o de l'alcalde? De qui?
Mal i tard les coses es solucionen.
Però enlloc d'un govern anialista tenim un govern minimalista en previsió. No tenen cap tipus de previsió i sols es busca la foto.

1 comentario:

  1. Tan prompte com van solucionar la falta d'espai a Marjaletes pel Festivern!
    I això que aquells no pagaven cap taxa, a l'inrevés, urinaris i duxes debades.
    No es que no es vullga que vinga mes el circ, es que encara volent s'ho pensaran en vindre si els tracten així!

    ResponderEliminar