lunes, 24 de marzo de 2014

HAN PASSAT LES FALLES I L'AJUNTAMENT TORNA A OBLIDAR EL PARKING

Ha passat la setmana de falles i en Bipartit ha tornat a oblidar el parking. Com es pot vore clarament, el govern de Juan no s'ha preocupat mai pel parking, un element que li pot donar molta vida al centre del poble, però que el Bipartit no vol revaloritzar perque és una obra que la va fer el PP.
El govern de Juan ja té aprovada una modificació de crèdit per canviar el sistema d'accés al parking, l'ajuntament ja és el gestor del parking, però ganes no hi ha.
Ha passat la setmana de falles i no han sigut per posar a punt el parking un any més. Segur que l'any que ve, any d'eleccions, si que ho fa el govern de Juan.
Segur que per les eleccions ja haurà canviat les barreres del parking, li donaran la importà que te i el posaran "guapo", perque el parking si que li interessa a Tavernes. Es veu com el govern seguix una estratègia d'arrinconar tot el que ve del PP durant tres anys i després per eleccions començar a gastar-ho com si fora d'ells.
És el cas del que està passant amb el parking, las piscina coberta, el col·lector de la platja, l'escoleta Victor Calatayud, el Parc del Cantalot, l'escoleta de la platja o moltes més coses que va fer i promoure el PP.
Han passat falles i el parking ha sigut el gran oblidat pel Bipartit. Preferixen més fotre a la gent que fer bo un parking estratègic que tenim en el centre del poble.

5 comentarios:

  1. Esta és la marxa: "Es veu com el govern seguix una estratègia d'arrinconar tot el que ve del PP durant tres anys i després per eleccions començar a gastar-ho com si fora d'ells". Pensar i escriure que l'aparcament i tantes altres infraestructures o accions són del PP, del PSOE, del Bloc... I després encara hi ha qui es pregunta que ens passa als ciutadans. Si és que ho tenim interioritzat, i ben interioritzat!

    ResponderEliminar
  2. Totalment indecent este govern del Sr Juan que diu preocupar-se pels veïns. Vaig vore gent de fòra que intentava entrar al pàrking i es possaven les mans al cap de vore que estava tancat i que era imposible aparcar en cap lloc. Vergonya de tindre un alcalde així.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe, i no li vas obrir les portes de la teua cotxera? O millor: no li vas dir que en travessar la carretera, a penes cent metres, tenia l'avinguda de Malta i adjacents a la seua disposició, amb places d'aparcament a manta? Vinga, s'ha de ser un bon samarità.

      Eliminar
  3. Jordi Juan també ha oblidat baixar-se el jornal. D'aixo no diu res

    ResponderEliminar
  4. Hui diu al Face i la Cotorra que ja s'ha pagat el pàrking, ara ja és de l'Ajuntament.
    Ara a vore com el gestionen.

    ResponderEliminar