lunes, 17 de marzo de 2014

NO HI HA QUI S'ACLARISCA EN L'AJUNTAMENT. "CADAU VA PA ELL"

És quasi impossible aclarar-se en este ajuntament de Tavernes. El govern va començar fent un Tripartit que evitava que el més votat, que era el PP, tinguera l’alcaldia.
En govern començava amb els plors de Karina reconeguent que l’havien presionat.
Després el govern es va repartir les dedicacions més per a quedar bé amb tots els tres partit que no per atendre el que el poble necessitava.
Pilar Altur tenia mitja dedicació, Vanesa Martí també, Karina també i l’alcalde mitja dedicació.
Després Pilar renuncia a la dedicació i Borrás es demana una dedicació del 95%, cosa que no s’enten perque no el 100% o el 50%. Karina se’n ix del Tripartit per l’actitut gens dialogant de Jordi Juan i el PSOE. Jordi Juan assumeix una dedicació del 100% en l’ajuntament coincidint quan arriben els retalls a les universitats.
Vanesa Martí dimiteix per faena, igual que Salvado Ferrando del PP.
Pel Bloc entre Perfecto, pel PP entrerá José Talens Xispa. I mentre el Bloc té a Evarist amb problemas de salut i va quan quan als plenaris, això si, quan hi ha una votació decisiva si que va, com la que es va fer aprofitant que el PP encara no tenia regidor després de la dimissió de Ferrando. Seguirà anant Evarist a partir d’ara a tots els plens? Esperem que si.
Vaja, que tenim un cacau d’ajuntament que no hi ha qui s’aclarisca.
El més greu és que tenim un alcalde que no ha volgut rebaixar el seu salari en els últims mesos i pareix que s’haja convertit en un “jornaler de la política” perque als ciutatans el senyor Juan ens costa 50.000 euros a l’any. I Borrás una cosa similar. Entre els dos vora 100.000 euros.

L’oposició és qui ha assumit les retalladles en els jornals dels polítics, no els regidors amb dedicació, com és el cas de l’alcalde o el seu Company socialista.

1 comentario:

  1. No es pergau les fotos del acte de ACUDE amb la corporació municipal, en el blog de Estruch i en els cotorros : Estos han tornat a retallar i deixar fora a l'opossició en la foto conjunta !!!

    ResponderEliminar