miércoles, 1 de enero de 2014

QUI PAGARÀ EL GASTO PER L'ANUL·LACIÓ DE LA CARPA DE CAP D'ANY A LA PLATJA?

Encara no hem començat l’any i ja es veu la crisi de govern de la que parlavem fa uns dies.
Per a la nit de cap d’any, uns dies abans Carmen Canet va anunciar que anava a fer-se una discomòbil a la platja i que anava a posar-se una carpa.
El mateix dia 31 i per la vesprada, la regidora del PSOE anunciava que se suspenia la festa a la platja per ordre de l’intendent de la policia i del propi alcalde.
Canet no amagava el seu malestar i es desfogava en les xarxes socials diguent que els seus esforços no havien servit, que s’havia trobat amb un no dels seus amics de govern, que lamentava a fer deixat la platja sense activitat i més coses.
L’alcalde evidenciava una falta total de efectivitat en la gestió del seu govern quan feia un comunicat en el que sols intentava salvar-se ell de tota responsabilitat. L’alcalde utilitzava la manipulació a la que tant ens tenen acostumats els nacionalistas i deia que no s’havia suspés res perque mai havia existit la verbena de la mar.
Per això s’excusava en mesures de seguretat que mai s’atenen però que sempre venen bé quan hi ha un conflicte com este dins del bipartit.
I arali preguntem al senyor alcalde:
SI MAI HAVIA EXISTIT, PERQUE ESTAVEN ELS CAMIONS DE L’EMPRESA RUANO MONTANT LA CARPA?
I ara qui pagarà mixes despesses?
Les pagarà l’alcalde o li les farà pagar a la regidora Canet?
Són uns diners malgastats per la falta de gestió que li tocava a l’alcalde.
QUI PAGARÀ EIXOS DINERS?
Ara és el momento d’exigir responsabilitats.
La bona quesito és que es va dir que es faria una carpa en la platja la nit del 31. Comença a montar-se i la mateixa vesprada de l’acte se suspén. A la vista de tots queda la fracció del govern de Juan i la poca coordinación que hi ha.
La platja es queda buida i una vegada més tot és pel Festivern que tanta amistat li genera a l’alcalde.

Esperem que Canet aclarisca els fets, esperem que Juan done una resposta i esperem que ens diguen qui pagarà els gasto ocasionat per la mala gestió delñ bipartit… Serà Canet? Serà Juan? O no serà ningú?
Ací vos posem una foto de com estava la zona més moguda de la platja unes hores abans de la mitja nit. El Bipartit ha afonat un poc més la platja.

3 comentarios:

  1. Jordi nos cuesta a los ciudadanos 50.000€ al año, con ese sueldazo bien lo podría pagar el, pero no será lo suficiente honesto para hacerlo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La irá de los que le rodean han llegado al extremo de propinar al autor de un bloc local insultos tan graves como los de "Hijo de Puta". Ese no es el talante que queremos en Tavernes.

      Eliminar
  2. Da me pan dime tonto..eso es el.bipartido..

    ResponderEliminar