miércoles, 1 de enero de 2014

NOTA DE KARINA VERCHER SOBRE LA FESTA ANULADA A LA PLATJA

A les xarxes socials hem trobat esta nota que ha firmat la regidora Karina Vercher. Ella sabraà més bé que ningú que es cou dins del bipartit. Ací està la nota:

La regidora progressista espera que als ciutadans de la Vall no els coste ni un euro la guerra entre l'Alcalde i la seua primera Tinent d'Alcalde.

KARINA VERCHER EXIGEIX A JORDI JUAN QUE EXPLIQUE PER QUÈ EL SEU GOVERN VA PROMOCIONAR I VA PROHIBIR EN 24 HORES LA FESTA DE LA NIT DE CAP D'ANY EN LA PLATJA DE TAVERNES.


Karina Vercher considera vergonyós i propi d'una república bananera el fet que l'Ajuntament de Tavernes promocionara una festa de cap d'any alternativa a la ja programada en la plaça de l'Ajuntament el dia abans de la seua celebració, per a prohibir-la poques hores abans de les campanades enmig d'un encreuament de declaracions entre l'Alcalde -que va ser qui va prohibir la festa en la platja- i la Regidoria de Turisme, que pel que sembla, la promocionava.

Vercher ha avançat que investigarà si aquesta guerra entre l'alcalde i el que queda del govern municipal sorgit després de les eleccions de 2011, suposarà que l'Ajuntament de Tavernes haja tirat a la brossa centenars o milers d'euros dels seus contribuents.

La regidora no adscrita ha afirmat que seria molt greu que l'Ajuntament fóra el promotor de la festa en la platja, si de ser certa la informació escrita a la qual ha tingut accés Vercher (provinent d'un important càrrec del govern municipal en la qual es qualificava l'actuació d'il·legal i contrària a la seguretat dels veïns de Tavernes), aquesta actuació no comptava amb cap permís municipal.

Així mateix, és poc probable que, si com ha afirmat l'Alcalde Jordi Juan, aquest esdeveniment mai va existir malgrat haver estat promocionat pel propi Ajuntament, resultaria difícil que s'hagueren contractat empreses com "Ruano" per a realitzar aquest esdeveniment de forma legal.

Finalment la regidora progressista s'ha preguntat si la prohibició ha tingut a veure amb problemes de seguretat o si es va realitzar per a afavorir l'assistència al Festivern. En aquest sentit, Karina Vercher ha indicat que a molts ciutadans de Tavernes els sembla que el Festivern és una activitat lúdica que, amb el pretext de promocionar la llengua i cultura catalanes, dóna negoci a empresaris privats afins a la línia política del BLOC, PSOE i la direcció d'Esquerra Unida, per la qual cosa demana a l'Alcalde que aclarisca si l'empresa organitzadora abonarà a l'Ajuntament les despeses ocasionades per l'organització del Festivern.

3 comentarios:

  1. I la festa de reis que tenia prevista Carmen?
    Tampoc es farà? També la prohibirà Jordi i el seu jefe de policia?

    ResponderEliminar
  2. I les festes de Falles? Tampoc es faran? També la prohibirà Jordi i el seu jefe de policia? I la pujada a les Creus? La cremà del pi de Sant Antoni? I la processó de la baixà? I el porrat del Clot?

    Ara que pense, aquestes sí tenen llicència, no?

    ResponderEliminar
  3. Jordi no tens vergonya. Ni els teus companys respectes. Xe tin el que tens que tindre i digues siiiiiii, es culpa meua.

    ResponderEliminar