miércoles, 22 de enero de 2014

BIPARTITO SHORE "FURTEN UNA BANDERA, PINTEN UNA COVA I L'AJUNTAMENT NO DENUNCIA...PERÒ EN PASQUA L'ALCALDE SI QUE VA DENUNCIAR"

Com són les coses. Furten la bandera de davant els nassos de la policia en el Festivern i pinten les covetes dels Abrics de Don Ricardo i ens trobem que l'ajuntament no ha posat cap denúncia!.
Com potser això?
L'obligació de l'ajuntament seria evitar eixos fets, i si esprodueixen denunciar-los perque s'investiguen.
Però no, al Bipartit no li convé que es pille a qui ha furtat la bandera, ni que es trobe a qui la cremava, ni al gamberro que pinta el nostre patrimoni.
El Bipartit no denuncia i així no hi ha res mal.
Però l'alcalde si que va denunciar la "suposada agressió que va patir en pasqua". Si que va saber denunciar uns fets amb altre regidor de Favara que perfectament haurien d'haver-se solucionat donant exemple parlant i aclarint les coses.
Perque l'alcalde de Tavernes denunciava una agressió i aportava un full de lessions sense lessions. Però recordem que sobre el fets el regidor de Favara va interposar una denuncia d'abús d'autoritat i detenció il·legal.
Vaja el món, unes coses que són de caixó denunciar no es fa i una xorrada que hauria d'haver acabata amb dos joves polítics donent exemple de diàleg acabarà als jutjats.
Per que serà que al Bipartit no li convé denunciar el robatori de la bandera? Hi ha càmeres que ho gravaren però fins ara el govern poc a fet per trobar el culpable o els culpables.

1 comentario:

  1. lo minim que avera pogut fer el cap de policía era ver dimitit o verlo sustituit el alcalde

    ResponderEliminar