jueves, 2 de enero de 2014

FURTEN LA BANDERA D'ESPANYA DE LA PLAÇA. S'AGAFARÀ AL LLADRE?

Hem sabut que el dia 30, un grup de xavals que participaven en el festivern, van furtar a les set de la vesprada la bandera d'Espanya que hi havia en la plaça de l'ajuntament.
Ara trobem per internet fotos de joves del festivern cremant una bandera espanyola, i nosaltres llancem una pregunta. S'agafaran a estos infractors? Furtar i cremar la bandera és delicte.
Tots sabem que a la plaça de l'ajuntament hi ha càmeres de seguretat que graven les imatges. Tots sabem que es poden vore.
Les fotos de la crema de la bandera venen d'un tweet del poble.
Per tant és fàcil lligar caps i trobar els autors.
Sols cal vore les gravacions de la plaça, mirar com anaven vestits i després tindre interés en vore com anava vestit el que puja al pal de la bandera amb la cara tapada. Segur que en algun moment no portava la cara tapada, segur que algú dels seus companys es pot reconéixer, segur que hi havien més de cent testics del robatori...
L'alcalde promourà que s'agafe al lladre?
Amb el desplegament policial del festivern seria molt ridícul que ens furtaren la bandera de davant els nassos i ningú averiguara res.
O és que queda mal dir que s'ha detés a un jove del festivern per furtar la bandera nacional? I cremar-la?
Interessa més no tindre mala premsa que detindre a un lladre?
Vorem quines són les prioritats que l'alcalde, com a responsable de la policia, mana.
En pasqua si que va cridar la policia amb l'incident del favarero, també és va saber capturar a un galgo. Vorem si ara s'agafa al de la bandereta.

8 comentarios:

  1. Ya te digo que el sr. Juan, que es alcalde y concejal de policia, no va a mover ni un dedo por identificar y entregar a la justicia a los responsables de este delito.
    Si el alcalde quisiera ya estarian detenidos como hizo con la galga blanca que corria mucho mas que los delincuentes y si que atrapó el dispositivo policial que montó al efecto.
    Hay una cuenta de twitter, una cuenta de twitter de Tavernes, una cuenta de twitter que se dió de alta desde una IP o desde un movil que la Guardia Civil puede identificar inmediatamente.
    Pero si no se quiere no se hace.

    ResponderEliminar
  2. Massa extrany que es furte una bandera i ningú es moga.

    ResponderEliminar
  3. Resulta paradògic que els que es fan dir Antifeixistes actuen de la manera més Feixista que s´ha vist en anys al nostre poble...
    pic.twitter.com/XG4UBCH9PM
    El Feixisme que existix a día de huí es el que ells estàn practicant amb actituds repressores com estes!

    ResponderEliminar
  4. Per que no penjeu la foto de la crema de la bandera per a que la vegen tots?

    ResponderEliminar
  5. Atrapar al ladrón es fácil, sólo queda que Jordi quiera que se investigue

    ResponderEliminar
  6. Amb l'alcalde que tenim no s'agafarà al lladre.

    ResponderEliminar
  7. La furtat Carrillo, que la vist yo i el señor alcalde pero no au direm, que vergoña , ara vindra el meu amic Grisson de CSI i voreu com apareix.

    ResponderEliminar