viernes, 10 de enero de 2014

EL QUE PASSA EN TAVERNES ENTRE CANET I EL BLOC DONARIA PER A FER UNA TELENOVELA

Enveges, pactes, secrets, passions, traicions, rialles... són els ingredients que ha de tindre una bona telenovela i a Tavernes en podríem tindre una ben bona si s'inspirara en el Bipartit.
Ens referim que el govern només fa que posar en compromisos a Carmen Canet. Ja va haver de jugar-se-la amb el tema de la moció.
Poc li va durar la glòria.
Si el seu company de partit, Borrás, ja està preparant-se la candidatura per a les pròximes eleccions, ara tenim més capítols que donen la impressió de que a Canet el Bipartit no la respecta massa.
Dilluns el Bloc presentarà una moció on es tractarà el tema de l'avort. Pobra Carmen, que votarà? Trencarà el vot de partit? O haurà de votar en relació a les seues teòriques idees com a treballadors d'un centre religiós i persona devota?
Com és que el Bloc no mira pel i ara clava en eixe compromís a Canet? Vote el que vote la regidora serà criticada, i això el Bloc ho sap.
Canet consentirà esta falta de consideració cap a ella?
Dilluns sabrem com acaba esta telenovela. Encara ens enrecordem de la carpa de cap d'any a la platja, on Canet ha quedat com la mala, la improvisadora i els seus amics de govern li ha tirat totes les culpes.

3 comentarios:

  1. A la sra Carmen Canet la tenen com el pito del sereno i mentres ella aguante continuaran burlanse

    ResponderEliminar
  2. Jo pense que aquest boicot a Canet no arribarà a bon port. Primer van anar a per la TRANSFUGA Karina, i quan aquesta ja no va suportar el pes que tenia va decidir acabar amb el pacte de Tripartit deixant-los en un pam de nas! I molt bé que va fer... La segona victima va ser Vanessa que diuen que seu ha deixat per "problemes laborals" no se jo que pensar... i ara la 3 victima es Canet, com aquesta rebente es poden descobrir moltes coses...

    ResponderEliminar
  3. Carmen va tindre el seu moment estelar el dia de la mocio. Ara a les 72 hores escases del resultat de jutge li peguen la patada.
    Carmen ja no et necessiten.
    Mira que estaves avisada.

    ResponderEliminar