martes, 17 de abril de 2012

UN POLIGON MIG A FOSQUES, UN ESTALVI O UNA TEMERITAT?

En campanya electoral era habitual sentir als que hui en dia ens governen dir que implsarien els polígons industrials i que farien els esforços necessaris per a promocionar la indústria, però ara, sense dir res a ningú ni avisar a les empreses, el govern de Juan ha apagat bona part de les faroles del poligon del Pla.
Sense un criteri que es puga vore a simple vista, hem comprovat com s’han apagat unes faroles si i altres no. Ho haviem sentit escoltar a un empresari de la zona i així ha sigut.
D’esta manera es vol ajudar a la indústria? Apagant faroles? Deixant mig a fosques els accesos a les instal·lacions dels industrials? Deixant els camions que allí aparquen a mercet dels lladres que els puguen furtar combustible amb més facilitat?.
No volem ser mals, però les faroles s’han apagat al “tun-tun”, unes indústries queden a bosques i altres amb tota la llumenaria. Vaja, no es seguix cap criteri!
Deixar un poligon enfosquit es molt temerari, un estalvi mínim i unes conseqüències que poden ser molt greus. No és moment de posar-ho fàcil als delinqüents i difícil als empresaris, cal fer just el contrari.

11 comentarios:

  1. La veritat es q jo soc una de les persones q aparquen alli,i ja m'han fotut 2 cotxes,menys mal q no ha sigut molt greu, xq si no, no se com heu podem pagar tots els desperfectes q mos fan amb la crisi q tenim tots

    ResponderEliminar
  2. Es verdad que el sr. Ñau ya ha colocado a su yerno en FCC se comenta y se dice que si ENCHUFADOS AL PODER QUE VUESTRA FAMILIA YA ESTA ENCHUFADA

    ResponderEliminar
  3. El que tu dius: els del tripartito van al "tun tun" el Polígono del Pla ple de empreses i amb la mitad de faroles apagades i el de Polígono de la Estació buit i te totes les faroles enxufades.

    ResponderEliminar
  4. Jo no me creo que tu aparques allí, pues no hay nadie que sea tan tonto de dejarse en evidencia asi mismo confesanto que ha caido dos veces en el mismo error.
    Se supone que en el Poligono del Pla pagará la luz el Ayuntamiento y en el otro que es privado no. Y como los dueños de las empresas y la REnfe pagan su luz, hacen con su dinero lo que quiere. Que facil es la explicación.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home si treballa per alli tindra que aparcar per la zona no?

      Eliminar
    2. ¿Privado? ¿Que dices? el ayuntamiento tiene una parcela en este polígono, sí, en a que deja las coronas de los difuntos. Algo pintará el ayuntamiento en este polígono, ¿no?.

      Eliminar
  5. Soc de la Valldigna pero visc i treballe a Regne Unit, mes per necesitat q per gust pero si alguna cosa tinc clara, es q Espanya es el pur exemple de despilfarrament. Asi la 5ª potencia mundial el carrer mes ben il·luminat es queda a la altura del betun del poligon el pla. La veritat no crec q es faja el gran premi de Arabia Saudi alli, aixi q no cal tanta iluminació.

    ResponderEliminar
  6. No vages a Alemanya on he estat fa poc dos mesos per necessitat. A partir de les 9 de la nit, pots anar a palp pel carrer. Tens tota la raó, amic.
    Ací amb la guitarra dels demes, tots fan bon colps.

    ResponderEliminar
  7. L'unic que enxufen els del tripartito es sls amics: el jefe de la policia, el jefe de premsa, el jefe de la neteja, el xofer de la basura, el filosof de la movilitat, el gendre del jefe de la basura, la cunyà del regidor, .... i ara que han tirat al vicesecretari enxufaran a altre/a.

    SOLS ENXUFEN ALS SEUS I ELS ALTRES A FOSQUES

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I encara resta el salvament de la platja, i l'escola d'estiu, i les festes del poble...
      ...sempre queda algo amb que fidelitzar clients.
      Quan el contratiste o treballador enxufat no té por a res, faça el que faça, el resultat de la feina, és el que és.
      A això li diuen càrrec de confiança.També Orange Market i el bigotes eren de confiança del PP, i així feren les coses.

      Eliminar