martes, 10 de abril de 2012

PASQUA I LA AVENIDA PER ACABAR I L'OFICINA DE TURISME EN OBRES

Un dia de Pasqua Pepito plorava perque… A Tavernes Pepito plorava perque ha vingut la pasqua i encara no han acabat les obres del passeig de la avinguda de la Marina.
Estes pasqües milers de veïns passejaren pel passeig però pogueren vore com encara queda camí per acabar les obres del passeig que el tripartit prometia que estarien acabades en febrer o març.
Estem en abril, en hem menjat la mona i el passeig encara està per acabar. Esperem que abans de l’estiu espiguen les obres rematades, això sí, per vergonya que no es facen cap d’eixes superfotos a les que el govern ens ha acostumat. Sino som bons per acabar les obres en el temps promet tampoc hem de ser bons per fer-nos les fotos.
Però es que estes pasqües hem vist altre gest d’inoperància tripartidista. L’oficina de turisme està en obres! Com ho llegiu, tot l’hivern a mig gas i van i fan ara les obres, en plena setmana de pasqua!
Enviavem a un amic turista a per un plànol i ens va dir que estava tancada i plena de trastos per terra! No han sigut ni per a posar un poster de Tavernes!
Hem de dir que han traslladat l’oficina al costat de la policia local de la platja, però no ho han dit en cap lloc, perque serà? Perque saben que es per a criticar-los. Tot l’any l’oficina ahí i van i la posen en obres ara! Com dicen en el poble “pa cag---- i no torcar-se!”
Si ja ho tenen mal els de la mar, sols faltava que obraren ara, en pasqua l’oficina de turisme.

4 comentarios:

  1. Parlar per parlar. Un amic meu, turista nouvingut, sí que va trbar de seguida l'oficina turística. Segurament el meu amic turista és mes espabilat i intel·ligent que el teu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El teu "amic" està molt espabilat pero per a la gent normal es millor que li diguen on està la TOURIST INFO

      TRIPARTITO INCOMPETENT!!!!

      Eliminar
  2. un sufridor empresari de la platja11 de abril de 2012, 2:46

    Jo no en vaig adnorar de si estava o no oberta, però si es que no, que no la pague el de sempre, el treballador, doncs Montse es de lo milloret que tenim, però sobre ser técnic en turisme està infrautilitzada doncs fins el moment sols l' utilitzen per a donar informació i quasi res més.

    ResponderEliminar
  3. Desde que ha cambiado el gobierno aún no he visto que se haya hecho nada de nada, sino que todo es aparentar y salir en la foto, y así no se gobierna un pueblo.
    Este pueblo cada día que pasa está más hundido, y por favor hay que sacarlo a flote.

    ResponderEliminar