miércoles, 25 de abril de 2012

UPyD QUEDA DISOLTA A TAVERNES

Ahir la notícia s'escampava i es que UPyD de Tavernes s'ha disolt. El seu portaveu, Enrique Estruch, comunicava que es donava de baixa del partit i junt a ell altres membres i simpatitzants, deixant disolta esta formació a Tavernes.
Els motius sembla que són per desaveniències entre la direcció comarcal i la local. Segons hem pogut saber, la direcció comarcal no volia que UPyD entrara en el tema de la canalització del riu i des de Tavernes no han vist be que els vulguen dirigir en temes tan locals i han decidit trencar palletes amb el partit per no tindre l'autonomia suficient per a dur el temes que afecten directament a Tavernes.
Inclos Estruch arribava a dir que les formes de la direcció del partit eren més propies del stalinisme que de la democràcia.
Així a Tavernes es desfà este partit i queden; PP, PSOE, Bloc, EU, Esquerra Republicana, Alternativa, Iniciativa, Gent de Tavernes.

9 comentarios:

  1. t'has deixat ESQUERRA REPUBLICANA ...

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando26 de abril de 2012, 2:11

    Gràcies per fer públic el fet, ara pase a explicar-me un poc més :

    El motiu últim ha sigut que volien obrir-me un expedint per haver aparegut com a "representant" del partit en la premsa, en la reunió sobre el riu, : Però açò ha sigut sols la gota que ja ha omplit el got.


    I perquè? em digueren en l'última reunió comarcal en Xeraco, 4 persones, en que això era un asunt entre PP i govern local, que no em clavara, que pastara del tema, siquiera que anara a la reunió, i que qui havia creat el problema que el solventara, i com jo sempre he dit que per davant dels interesos dels partits, el interés del poble i per davant de ideologies, les persones, vaig enviar l'a-legació igual i al aparèixer el meu nom en la premsa , ha vingut la recompensa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina gràcia! Els partits polítics, apel·lant a l'ordre intern, fan fora un dels pocs polítics que , encertadament o no, dígué sempre el que pensava i sempre pensava en el bé del seu poble.
      I tots els que sobren als demés partits (inclosos en els que no governen o no tenen representació) permaneixen gestionant els nostres recursos o intentant-ho.
      Així d'injusta és la vida. I de ingrata la política.
      Ànim i a per ells, sr. Estruch, des de dins o fora.

      Eliminar
  3. Veus Enrique que UPyD és de dretes, autoritari i antiautonomista?

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch i Ferrando27 de abril de 2012, 11:52

    PRECISIONES AL ARTÍCULO DEL PERIÓDICO LEVANTE

    Diccionario SM , Primaria, Nivel Intermedio :

    Coordinador : dícese de la persona que concierta o une algo para conseguir una acción común.

    Estalinista : No aparece esa definición , pero creo que no hace falta que defina quién era este personaje y los métodos que seguía a quién le pudiera hacer sombra.

    Primero : La figura del coordinador no existe legalmente en UPyD, sólo existen las delegaciones locales o comarcales. Por lo tanto era una forma de definirme ajustada al léxico español, según la definición que transcribo arriba del diccionario SM.

    Segundo : Para formar una delegación local o comarcal son 15 y no 5 los afiliados que se necesitan : En Tavernes sólo había uno, el que suscribe, y media docena de simpatizantes.
    Pero es que en toda la Comarca de La Safor no existe tampoco siquiera ese número de afiliados ( en la última asamblea comarcal éramos 4 asistentes).

    Por lo tanto , mi primer crimen ha sido definirme "léxicamente" y sin faltar ni un ápice a la verdad, como la persona que coordinaba al grupo, es decir, concertaba o unía a una serie de personas de cara a un fin.

    Mi segundo crimen ha sido asistir a una reunión a la que me citó el Alcalde en consideración a que era la única persona del partido en Tavernes que constaba podía transmitir a UPyD la alegación a los PPGG del Estado en el tema de la laminación del río. Si a eso añadimos que en la prensa salió, no declaraciones mías, que a la reunión asistimos, entre otros, sic "Enrique Estruch (UPyD)", se completó el crimen.

    Mi tercer crimen ha sido el asistir a dicha reunión cuando me aconsejaron en la comarcal cuatripersonal citada que no lo hiciera, pues era un asunto por el PP y que lo solucionara éste y el gobierno actual, que no me metiera en esa guerra, lo que yo , por supuesto, no cumplí, pues primero están los intereses de mi ciudad por delante de los de éste o cualquier otro partido político.
    Consecuencia de dicha reunión remití una alegación a Toni Canto por los cauces legalmente establecidos en los estatutos.

    Estalinista : me refiero, y no es una definición mía sino de un alto cargo del partido, a que , como decía Alfonso Guerra, el que se mueva no sale en la foto" : y yo me he movido.

    Estos son mis crímenes, mis compañeros simpatizantes se han dado todos también de baja.

    Ustedes mismos.

    ResponderEliminar
  5. Anim Sr.Estruch a seguir treballant per Tavernes. UPyD no sap lo que es pert amb el
    Sr.Estruch

    ResponderEliminar
  6. Enrique Estruch i Ferrando29 de abril de 2012, 14:25

    Gràcies Ivana, en aquestos moments de vent en contra, els apoyos tenen,si cap, el doble de resò i així es rebren, que quant les coses van a favor del vent.

    Anónim de les 7:32, es de veres el que dius, el seu nom i els seus estatuts, els quals em vaig llegir a fons abans d'entrar a perteneixer a eixe partit, m'enganyaner a mi i a molts, però després, en el dia a dia, veus que La Safor està encapsalada per una Madrilenya que ni creu ni respeta els nostres signes d'identidat comú (Reial senyera i llengua sobre tot), es més, li molesten, i de castellanistes en la direcció provincial que no parlen el valencià encara coneguen-lo, incluit el nostre diputat senyor Cantó que no li va donar la gana parlar-lo en tota la campanya, no li donen importància , s'excusen en que el castellà també es llengua oficial de la nostra terra, i encara que també hi ha molta bona gent com he trovat en Xeresa, Xátiva i Oliva per exemple(en la primera i en la tercera també s'han donat de baixa, el de Xeresa fá uns dos mesos i el d'oliva a rel del que ha pasat açí).

    Però com no soc rencorós, bon vent i barca nova, jo ja no la tripularé.

    ResponderEliminar
  7. Enrique Estruch i Ferrando30 de abril de 2012, 19:48

    CONTESTACIÓ AL ARTICLE DEL LEVANTE-EMV DE LA SENYORA LIDÓN.

    Ahir la senyora Lidón Ordóñez, en ves de callar per vergonya, ens contestà en el Levante.


    I perquè dic que deuria tindre vergonya ? Mireu aquestes xifres :



    PARTIDO CONCEJALES VOTOS



    ESPAÑA-2000 0 411 1.09 %



    GIVAL 0 409 1.09 %



    UPYD 0 246 0.65 %



    CVA 0 125 0.33 % (aquestos no se ni qui son)



    NEC 0 98 0.26 (seria el cantant ?)



    Qui encapselaba la llista en eixes eleccions ? BINGO, la senyora Lidón :



    Fins a Espanya 2000 i Gival (amb tots els meus respectes per a Ximo Faus i companyía, no entenc perquè no trauen més vots : Gandiencs, espabileu en les locals, no tot es blau o roig, el rosa ja vec tampoc que vos va masa, ara ja no m'extranya) tragueren mes vots qu'ella. Es dir, no li votà ni el tato.



    I en la comarca, Ador Guardamar, Xeresa i Palmera han obtés millor resultats que Gandia ( Per cert, el company de Xeresa, també s'ha donat de baixa per, mens o menys, el mateix que nosaltres).



    I ara, en Gandia, en les nacionals han obtés 1.530 vots: Algo fallaba en les locals en eixea ciudat.



    Però sols hi han 6 AFILIATS (sí, no es broma, erem 7 i després la meua baixa, 6, no té ni els 15 que li fan falta per formar un "Consejo Comarcal", sí, en eixe partit tot es en castellà).



    I damunt la premien pujant-la de càrrec, ara es "Secretaria de Organización Autonómica " o algo així, però, això sí, sempre en castellà, que a aquesta dona i a tot eixe partit pareix que li molesten las "lenguas vernáculas" .



    I ara anem contestar-li :



    Diu que tinc interesos en el Vergeret ? Sí, administre dos finques allí, en total 56 vivendes i tres baixos, dels que obtenc uns 2.800 euros anuals de beneficis bruts ( un d'els locals per cert, el famós baix que era per a Cárites i Creu Roja en l'era del PP i ara no sabem encara per a que serà) : a més del interés del poble, més motiu encara (trac d'allí un dineralaso) , sic cap, per a defendre un projecte de defensa del sector (solar ni pisoso, ni finques no en tinc cap, si es aixó el que vol deixar caure. M'avora cofundi't a mi amb el Estruch constructor? segurament).



    Diu que no existia un col·lectiu local ni per el tant, un coordinador:



    Legalment, com jo mateix ja he assenyalat, no, eixa figura no existix en UPyD.



    Però, que son un afiliat i 6 simpatitzants ? un col.lectiu o una garba d'alls ?



    I un coordinador? aquell que posa a un grup d'acord de cara a un fi comú o serà un que passava per allí?



    Diu que deuria de haver anat en qualitat de administrador ha eixa reunió:



    Efectivament, ella no volia que jo anara, dia que"Eso es un problema de quién lo ha creado, y que lo solucionen el PP y el gobierno local, no te metas en esa guerra, que se quemen ellos" (això sí, tot en castellà, es que es madrilenya).



    Però, jo, cabut, allí : perquè?



    Primera, el Alcalde em va citar com a representant del partit, doncs tots sabeu qui era el referent d'aquest en Tavernes, i si no eu sabeu, llegiu els blogs, sobre tot La Cotorra. Per el tant no podia acudir com Administrador.



    Segona : Així i tot, perquè vaig anar? Perquè amb això podia assebentarme d'un tema que preocupa al meu poble, i , en línia a lo acordat en eixa reunió, fer una al.legació para que el partit al que representava en ella la presentara als PPGG del Estat, el que vaig fer al dia següent.



    Perquè per a mi, per damunt d'ella i dels seu partit, estan i estaran els interesos del meu poble.



    I ahí va estar tot el meu pecat, com assenyalí en altre article.



    VOSTÉS MATEIX.

    ResponderEliminar
  8. Enrique Estruch i Ferrando1 de mayo de 2012, 13:40

    CONTESTACIÓ AL ARTICLE DEL LEVANTE-EMV DE LA SENYORA LIDÓN-UPyD.

    Ahir la senyora Lidón Ordóñez, en ves de callar per vergonya, ens contestà en el Levante.


    I perquè dic que deuria tindre vergonya ? Mireu aquestes xifres :



    PARTIDO CONCEJALES VOTOS



    ESPAÑA-2000 0 411 1.09 %



    GIVAL 0 409 1.09 %



    UPYD 0 246 0.65 %



    CVA 0 125 0.33 % (aquestos no se ni qui son)



    NEC 0 98 0.26 (seria el cantant ?)



    Qui encapselaba la llista en eixes eleccions ? BINGO, la senyora Lidón :



    Fins a Espanya 2000 i Gival (amb tots els meus respectes per a Ximo Faus i companyía, no entenc perquè no trauen més vots : Gandiencs, espabileu en les locals, no tot es blau o roig, el rosa ja vec tampoc que vos va masa, ara ja no m'extranya) tragueren mes vots qu'ella. Es dir, no li votà ni el tato.



    I en la comarca, Ador Guardamar, Xeresa i Palmera han obtés millor resultats que Gandia ( Per cert, el company de Xeresa, també s'ha donat de baixa per, mens o menys, el mateix que nosaltres).



    I ara, en Gandia, en les nacionals han obtés 1.530 vots: Algo fallaba en les locals en eixea ciudat.



    Però sols hi han 6 AFILIATS (sí, no es broma, erem 7 i després la meua baixa, 6, no té ni els 15 que li fan falta per formar un "Consejo Comarcal", sí, en eixe partit tot es en castellà).



    I damunt la premien pujant-la de càrrec, ara es "Secretaria de Organización Autonómica " o algo així, però, això sí, sempre en castellà, que a aquesta dona i a tot eixe partit pareix que li molesten las "lenguas vernáculas" .



    I ara anem contestar-li :



    Diu que tinc interesos en el Vergeret ? Sí, administre dos finques allí, en total 56 vivendes i tres baixos, dels que obtenc uns 2.800 euros anuals de beneficis bruts ( un d'els locals per cert, el famós baix que era per a Cárites i Creu Roja en l'era del PP i ara no sabem encara per a que serà) : a més del interés del poble, més motiu encara (trac d'allí un dineralaso) , sic cap, per a defendre un projecte de defensa del sector (solar ni pisoso, ni finques no en tinc cap, si es aixó el que vol deixar caure. M'avora cofundi't a mi amb el Estruch constructor? segurament).



    Diu que no existia un col·lectiu local ni per el tant, un coordinador:



    Legalment, com jo mateix ja he assenyalat, no, eixa figura no existix en UPyD.



    Però, que son un afiliat i 6 simpatitzants ? un col.lectiu o una garba d'alls ?



    I un coordinador? aquell que posa a un grup d'acord de cara a un fi comú o serà un que passava per allí?



    Diu que deuria de haver anat en qualitat de administrador ha eixa reunió:



    Efectivament, ella no volia que jo anara, dia que"Eso es un problema de quién lo ha creado, y que lo solucionen el PP y el gobierno local, no te metas en esa guerra, que se quemen ellos" (això sí, tot en castellà, es que es madrilenya).



    Però, jo, cabut, allí : perquè?



    Primera, el Alcalde em va citar com a representant del partit, doncs tots sabeu qui era el referent d'aquest en Tavernes, i si no eu sabeu, llegiu els blogs, sobre tot La Cotorra. Per el tant no podia acudir com Administrador.



    Segona : Així i tot, perquè vaig anar? Perquè amb això podia assebentarme d'un tema que preocupa al meu poble, i , en línia a lo acordat en eixa reunió, fer una al.legació para que el partit al que representava en ella la presentara als PPGG del Estat, el que vaig fer al dia següent.



    Perquè per a mi, per damunt d'ella i dels seu partit, estan i estaran els interesos del meu poble.



    I ahí va estar tot el meu pecat, com assenyalí en altre article.



    VOSTÉS MATEIX.

    ResponderEliminar