miércoles, 4 de abril de 2012

TAVERNES VORÀ COM ES FA UNA REVISIÓ CATASTRAL A LA BAIXA

Ahir es publicava una notícia de gran importància. A Tavernes se li farà la revisió catastral i s'espera que siga a la baixa, segons las Provincias, en un 20% aproximat (per a nosaltres encara és massa prompte i aventurat dir eixa xifra quan encara no s'ha fet cap càlcul).
La qüestió és que durant el 2012 es revisaran els valors catastrals de les cases i pisos de Tavernes. l'última revisió es va fer l'any 2006 i els valorsestaven molt alts, mentre que ara amb la crisis el valor de mercat del pisos ha baixat, inclòs per baix del valor catastral.
La Gerència de Catastre confirmava dilluns esta notícia. Recordem que des de la passada legislatura i per unanimitat de tots els grups estava demanant-se que es fera eixa revisió catastral. En esta legislatura seguia la mateixa petició i el plenari acordava enviar esta petició cada tres mesos perque revisaren els preus de Tavernes. Inclòs el mateix Manolo Vidal, en el seu dia, va parlar amb Montoro per comentar-li esta petició de Tavernes.
L'alcalde Jordi Juan celebrava esta notícia, Victor Borras afirmava que suposarà no haver de pujar tant l'Ibi i Vidal ho celebrava per ser el fruit de l'esforç d'anys de peticions i per la sensibilitat que el govern central havia tingut amb Tavernes.
S'espera que en 2013 ja estiga feta la nova revisió.
Esperem que per a fer esta revisió catastral no s'utilitze el mateix ordinador que trau el pla d'ajust de Tavernes, perque sino la revisió potser una cosa extranya (estem sent irònics amb l'error del Tripartit en el pla d'ajust).

2 comentarios:

  1. Ai, ai, ai que sembla ser que l'ordinador que no va es el de Manolo Vidal.
    No es doneu compter que esteu fent el ridicul amb noticies com esta parlant d'errors del tripartit quan l'informe de la Interventora es tot al contrari?

    Haureu d'amagar el cap baix l'ala.... de la cotorra!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Em sembla q l'ego d'alguns i/o algunes mai permetrà reconeixer in error.
      Manolo ha donat una lliçó i ha marcat tot un gol a la UTE Bloc-Psoe-Eu.

      Eliminar