jueves, 5 de abril de 2012

LA GRAN GESTIÓ ESPORTIVA

Quasi 10 mesos de gestió esportiva pel nou govern han servit per inaugurar uns camps de gespa artificial que va fer el PP i posar una tela en el trinquet. D'eixos actes hem vist un milió de fotos on el govern figurava com a salvador de l'esport.
Però les aparences no són eternes i la gent ja va adonant-se del que passa. El tripartit ha aprovat reduir un 20% les subvencions a tots els clubs esportius donant com a excusa un pla d'ajust que el PP denuncia com a erroni i on el govern vol recaptar 26 milions d'euros a costa de pujar taxes i reduir bonificacíons.
Ara tenim altra gran gestió esportiva del Tripartit. Diversos joves han mostrat el seu malestar perque els van tirar, enviant a la policia, del camp de gespa del Vergeret.
Els joves han trobat moltes excuses per no deixar-los jugar en estos nous camps. Algú inclòs comenta que són els mateixos regidors els que avisen a la policia per fer-los fora de les pistes, com si foren delinqüents. hem de dir que demanaven pistes i no els les deixaven.
Com ha canviat la cosa. Fa un any s'obrien les pistes blaves en diumenge i tot perque la gent jugara, i ara es posen pegues als nostres joves perque puguen jugar.
Si els han de fer pagar que ho facen, però almenys que els deixen jugar! Quin mal fan?
Encara estem esperant que el Bloc faça la ciutat esportiva. Recordeu que en el seu programa prometia fer esta ciutat esportiva i per ara sols ha fet que posar pegues.
No patiu, que ara que hem tret açò al Ventilador ho arreglaran perque saben que són molts els joves que ens seguixen.

11 comentarios:

  1. Si, molts joves...per burlar-se de vosaltres serà..

    ResponderEliminar
  2. Yo me conformaría con que se pudiese abrir la piscina.

    ResponderEliminar
  3. El tripartit 10 mesos per a posar una tela (i 20 focos) al minitrinquet.
    El PP 8 anys per a NO posar-la.
    Josep Llàcer i tècnics d'urbanisme visitàren la instalació abans i després de l'obra.

    Tampoc va comprar a preu de saldo(120.000€) ni llogar el trinquet de Manolete, un dels millors de la Comunitat, que s'ha perdut. Això va ser abans de la crisi, i hi havien subvencions específiques de Diputació per a la pilota. Damunt anaven diguent pel poble que el preu era inviable, o que havien de gastar molts € en adequar-lo. Cuentos xinos.

    Després, quan es proposà allargar el minitrinquet per la part sud, per poder jugar les competicions seniors, callada per resposta. Bueno, no. La resposta va ser fer moooooltes pistes de petanca i vestidors per on s'havia d'allargar.

    El PP per l'esport autòcton nostre.

    ResponderEliminar
  4. Si hem esperat 8 anys per al PAI, 16 per a la circumvalació, 10 per al parc del cantalot... podem esperar 4 anys per a la ciutat esportiva.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si i espererem tota la vida per a l´estació de tren a Bordería.
      Mos podem consolar veient els aparcabicis front el bar del sr. Llácer. Pense que serà l´únic projecte que portarán endavant estos del Bloc. Si dic be, estos del Bloc, perque els del Psoe no fan res, menos el sr. Borrás que ha fet un ridícul mes gran que Alarte al congrés del Psoe. De Karina no dic res, ni está ni se le espera. ¡Ja vorem com acaba tot açó!

      Eliminar
    2. Per a fer el ridicul
      s el Pla d'Ajust del PP i ho diu la Interventora.

      Eliminar
    3. La interventora no reconeixerá el seu error així la maten (no malinterpreteu,eh).Pero com q la seua vessant politica es prou clara,ja vorem com ix d'esta. La solucio es facil: buscar un extern q ho aclarisca.

      Eliminar
  5. el cotorro vengador6 de abril de 2012, 3:44

    Mosatros els chovens no mos burlem del ventilaor sino qu'el seguim an molta atensió xq mos diu les veritats. Y sino es ba fer axo que tu dius del trinquet de Manolote es xq no interesava en eixe moment xq el PP sempre sa procupat del nostre deport y dels deportistes.

    ResponderEliminar
  6. Anònim de les 11:25 al cotorro vengador:
    A vore, un trinquet dels millors de la comunitat que es ven a preu de risa perque no es pot edificar, hi ha un club que competeix fora del poble, hi ha una subvenció de Diputació, i a l'Ajuntament no li interesa ni preocupar-se en demanar-la ni parlar amb els venedors ni visitar la instalació, i única resposta al club que no és viable. Ja pots deduir perque no interesava, no? A vore si ens ho pots contar, perque ho sàpiga tot el poble.
    Si s'ha preocupat del nostre "deport", si. I quan vullgues parlem del minitrinquet també.Tampoc interesava?

    ResponderEliminar
  7. D'una part, al cas de les pistes d'esports és estrany, moltes vegades s'usen les pistes per particulars, inclòs el pavelló si no hi ha competició.
    Per altra part, el Bloc ha fet bé amb el rocòdrom i la pilota, però van relliscar(com quasi tots a eleccions)al tema de la ciutat de l'esport.
    Com en el canvi d'estació de tren, com diu algú per açí. Inclòs pot fer-ho a la casa les indalecies o a les pistes d'skate del Cambro. Pot passar-li com al "cremador" d'Eduardo, les cotxeres d'Eugenio i la Piscina de Manolo.
    Açí cada polític ha deixat la seua petjada.

    ResponderEliminar
  8. Juanjo Sala - C.P. La Valldigna19 de abril de 2012, 6:57

    Sembla que la Regidoria d'esports ha de repartir les retallades entre tots els clubs i eliminarà events superfluos que costaven milers d'€ al poble com la subvenció al club (privat) de tennis per una matinal, o eliminació de ajudes a clubs que no oferien al poble participació ni promoció de les seues activitats. Esta part ens sembla lloable, però al sr. regidor li ha faltat agafar el bou per les banyes, i reestructurar el repartiment de subvencions als clubs des de zero i quantificant les activitats que es realitzen per a tots iguals.
    no s'han calfat massa el cap i han retallat sobre les quantitats arrastrades pels governs anteriors, on no s'ha sabut mai en concepte de qué uns cobraven més que altres.
    Així, al Club de Pilota, des del 2007 al 2011 ens abaixaren un 45% l'aportació municipal, quan el pressupost sols baixava un 6% i l'aportació als principals clubs no baixa-va e inclòs en alguns pujava. Crec que a algun club menut més, també els va passar, pel que creguem que la revisió de convenis que farà la regidoria per adaptar-los a la realitat i a les necessitats hauria d'haver-se fet partint des del zero econòmic.

    ResponderEliminar