jueves, 19 de abril de 2012

JUGUEM A PIM-POM?

Al Ventilador, sense saber-ho, l'han apuntat a un extrany joc de pim-pom informatiu. Nosaltres posem una notícia i altres s'afanyen a contestar-la (almenys ho intenten).
Publiquem que es deixen corones i després que s'han llevat ja i altres es trenquen les banyes (és una forma de parlar) fent un patracol per a retrucar-nos.
Sembla ser que el Ventilador siga un pseudo regidor, perque publiquem una cosa i de seguida s'intenta tapar o arreglar.
A nosaltres no ens molesta jugar al pim-pom, si això val perque s'arreglen els desgavells que fan alguns no ens sap mal.
Per cert, en eixe joc de pim-pom estem prou empatats, el Ventilador ja té les mateixes visites que altres "companys" informatius i com seguisquen els desgavells del tripartit els passarem com un fórmula 1.
Agraim a tota la gent que ens seguix.
Ara ens contesten que s'han estalviat 2.000 euros al mes deixant les corones al poligon i cremant-les dies i dies després. Esteu segurs que heu estalviat diners? Es que no te cap cost que siga la brigada la que s'emporte les restes, les deixe al lloc, les creme...? La brigada treballa de bades (val que els han baixat el jornal però encara cobren per ser la seua lloable faena)? Els camions i demés no tenen costos?
Si per estalviar-me un duro les corones que oferisc als familiars queden tirades a la vista de tots, igual ens hauríem de plantejar si val la pena eixe estalvi.
Per cert, no s'ha retallat en tot, vos recordem que el tripartit ha posat despeses noves com càrrec de protocol, o incumpliment de retallades en el salari dels politics (en campanya prometeren un 20% i els regidors del tripartit amb dedicació sols s'han baixat un 5%). En les corones es retalla i en els càrrecs del tripartit no?

5 comentarios:

  1. En campanya ningú va prometre res del 20%. No inventes. La senyoreta Karina deia d'abaixar-lo, pero ella no té majoria absoluta.
    També el PP va dir que no pujaria impostos, ni res de copago, que no abaixaria sous, que no modificaria la renta... i ja veus.

    ResponderEliminar
  2. Com pot dir la pajara que a l'ajuntament no li costa res portar les rames, corones i desperdicis al solar del Poligono de l'estacio?

    Els de la brigada no cobren? Els camions i la pala l'han regalat a l'ajuntament? No gasten gasolina, ni punxen rodes, ni tenen manteniment?

    I la parcela que utilitzen per fer de abocador i crematori? Una parcela urbana que podría alquilar-se o vendre's i traure un montó de diners.

    La pajara es tan lista que sols conta que estalvien 2.000€ pero no conta el cost de la brigada, les hores extres, el camio, la pala i l'us de la parcela. Fem numeros i traurem conclusions.

    ResponderEliminar
  3. Els diners per damunt dels sentiments del familiars del difunts,a mi no em faría gens de gràcia vore un record meu a un familiar reballat arreu per ahí :eixa es la sensibilitat de l'esquerra?

    ResponderEliminar
  4. He preguntado por ahí y, como suponía, somos muchos los que consideramos el tema de los restos de coronas y demás una estupidez.

    Por aquí se habla de respeto a los recuerdos de un familiar. Absurdo! Un recuerdo estimado te lo llevas a casa y no dejas que se pudra ante una lápida. Lo importante, en su caso, es la necesidad de expresar una emoción en un momento dado. Después a casi nadie le importa el futuro de las flores marchitas. Sólo veo pura hipocresía en este tema.

    Da lo mismo que una corona se pudra ante la lápida que en un vertedero.

    Nos hemos vuelto locos o es que se está extendiendo una enfermedad mental?

    ResponderEliminar
  5. Per a Rafael.ya posats que no es fasen funerals y tot ahorrat, mos tenim que descompondre igual que mos colgen a cada 1 en la seua terra o en la del vei,en pense que alguns ya esteu

    ResponderEliminar