miércoles, 18 de abril de 2012

JA NO HI HA CORONES ESCAMPADES PER TERRA

Sabeu que el tripartit ja ha netejat la zona del poligon el golfo on havien deixat moltes corones i restes del cementeri? Quan es va publicar este fet, el govern de Juan va donar mil i una excuses (que si sempre s'ha fet, que si és més barat...) tot menys reconéixer la falta de respecte que significava deixar tirades als ulls de tot les ofrenes que la gent fa als seus difunts.
Si ara passes per eixa terra han fet desaparéixer totes les corones, inclos les rames que allí s'acumulaven. Pareix que siga una terra com una altra. Si tan normal era perque han llevat rapidament les evidències? Tenien por que els feren un reportatge per a  la tele?
La gent ha criticat i molt que es deixaren les corones tirades. El rei ha demanat perdó, però el tripartit res de res, no demana perdó ni enganyant-se. Enlloc de disculpar-se s'afanya per llevar en dies un fet que ha estat setmanes als ulls de tots.
Una vegada més es veuen polítiques al tun-tun, que s'actua no quan cal sino quan altres els destapen. I ara que es farà amb les corones? ho han explicat? Ha passat com el pla d'ajust, no dic res, no em disculpe, no rectifique i tire endavant, encara que no estiga be.
Tard, molt tard s'ha actuat retirant les corones i es un tema tan seriós com per a demanar disculpes públicament.
Fins ara mai, cap govern, havia deixat les restes d'ofrenes mortuorie escampades en una parcela de poligon.

5 comentarios:

  1. Mentira. Tot mentira. Les corones i la resta de la poda d'arbres s'havia de cremar abans de Pasqua i com va ploure no es va poder cremar. Simplement ara que ha fet millor temps s'ha cremat, la setmana passada, i el que queda, cendres i tot el demes, està dins del cremador que es va en la terra.
    Intoxica que alguna cosa queda. Tan facil que ho teniu preguntat a la gent de la brigada.

    ResponderEliminar
  2. eing? feu un post criticant aquest fet, el solucionen i torneu a criticar-los? em pareix que ja es criticar per criticar...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdone vosté, donem informació d'un fet. Per cert, no s'ha solucionat, les corones seguiran tirant-se en eixa parcel·la, a ulls de tots. A vosté li pareix bé que les corones que oferim als difunts acaben tirades en la partida? Simplement han anat i ho han netejat. Això no lleva que les corones s'hagen tirat dies i dies escampades. I que no posen cap excusa, van abandonar el tema i sino ariba a fer-se públic encara estarien ahí. Considerem que es perfectament criticable que es deixen les corones dels difunts escampades per ahi.

      Eliminar
  3. em pareix un fet tan vergonyos... les persones es mereixen un respecte, i el tripartit ens l'esta faltant. A mi em fa poca gracia que la corona de la meua estimada avia que en tant de amor vam comprar per a ella haja sigut tira de bras per una cuadrilla d'impresentables, i crec que molta gent pensara com jo, ja esta be de fer el que vos done la gana i tingau un poc de respecte per els semejants, no sigau tant tirans...

    ResponderEliminar
  4. No tenen sentiments,aixina tenen que conduir a tavernes pel bon cami?nare meua la que mos ve,una ruina total.
    Lo que tenen que fer es arreglar el cementeri que es un desastre y que pasa wue nian rumors sobre els treballadors?

    ResponderEliminar