jueves, 26 de abril de 2012

FA FALTA UN CRITERI IGUAL PER A TOTS

Hem detectat unes accions que haurien de motivar una reunió entre Tripartit i oposició per a posar un criteri clar en l'ús de les instal·lacions municipals, o si ja està eixe criteri que s'aplique o es canvie.
Voreu, proximament la banda de cornetes i tambors farà una gala en la casa de la cultura per a recollir diners a fi de finençar-se. Les entrades per a vore les actuacions de cantants locals costaran 5 euros.
Estes persones han hagut de pagar 180 euros per utilitzar la casa de la cultura (36 entrades seran ja per a pagar la casa de la cultura).
No anem a criticar que es pague, però si a demanar que els criteris estiguen clars i s'apliquen en tots els àmbits.
Entenem, segons el nostre pareixer, que per utilitzar la casa de la cultura o el futbol s'ha de pagar si es per buscar un benefici. Entenem que caldria ser gratis si es per a obres socials o benèfiques. Però qui és el criteri que hi ha?
En benefici propi també són els partits de futbol on es cobra entrada, els concerts amb entrada, el festivern...Que ha pagat el festivern per utilitzar una parcel·la municipal?
No volem fer sang, simplement que es regule i s'aplique un criteri que beneficie sempre a les entitats de Tavernes, que amb els seus impostos són els que paguen la casa de la cultura. Considerem que l'ajuntament deuria aportar i col·laborar com a mínim amb les instal·lacions. Per això volem que govern i oposició facen per consens una norma que s'aplique per a tots i per igual.

8 comentarios:

  1. Ahí tota la raó, ventilador.
    Ara està la pilota a la teulada de la gent del govern, i els seus incondicionals.
    Que responguen que els sembla el tema i no s'en vagen per les branques amb disputes polítiques ni retraguen casos anteriors.
    I jo aniria més enllà, com els talls de carrers amb benefici propi en falles i festes. Si un xiringuito o un bar cobra pel servici, ha de pagar per utilitzar la via pública. Fins ara, molts no ho estan fent.

    ResponderEliminar
  2. Oblides les falles, que també deurien de pagar, ja que jo sapiga, cobren entrada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les Falles si que paguen cada vegada que utilitzen la Casa de la Cultura per a fer les presentacions de les seues Falleres Majors.

      Eliminar
  3. No cola que digau "no volem fer sang" quan desde l'obertura deste blog no heu parat de criticar, sense arguments en mitges mentires i amb noticies tontes tot el que fa olor a bloc&cia.
    Per cert, el festivern va ser un festival de cost zero per al ajuntament on mes de 5000 persones van participar i molts hostalers i comerciants de tavernes es van vore benficiats i demanaven que es torne a rpepetir.
    Ja era hora que en fi d'any es fera algo aixina

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cost zero?
      Mes de 30.000 € pagats en hores extres a brigada i policia.
      Serveis extraordinaris a la empresa de la basura FCC.
      Cessio gratuita del Pabelló per al cotilló del Festivern.
      Cessió i adequació gratuites del terrenys de la acampada i la carpa.
      Es este el teu concepte de COST ZERO? Ja està be de dir mentires.
      Que diguen ja el cost real del FESTIVERN, dels bous al carrer, de la cabalgata de reis, del fotografo de l'alcalde, dels viatges a Italia, del crematori de l'estació, .... QUE HO DIGUEN JA!!!!

      Eliminar
  4. A banda de cobrar entrada, les falles trauen diners (i no paguen res a l'Administració) de servir beguda durant les presentacions. Tot netet i la Casa de la Cultura domini faller un bon grapat de temps. Ja està bé d'aquest abús. Que paguen pel lloguer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A que se a que partido perteneces, seguro que a las izquierdas tolerantes.
      Las fallas aportan mucho a Tavernes, más de lo que reciben.
      Propongo que las fallas se amotinen contra el ayuntamiento. Si quieren cabalgata que la paguen, si quieren mig any faller que lo paguen. Nada al ayuntamiento, que es gobierno se recuerde como el que acabó con la fallera mayor de la ciudad y ya vereis como al verse acorralados no recortan a las fallas. Otras asociaciones ya se han rebotado y el tripartido ha cedido.
      Que hagan caso al PP y revisen el error en su plan de ajustes y no hará falta recortar a nadie.

      Eliminar
  5. el vallero solitario30 de abril de 2012, 11:29

    Ja estem diguent menys de mitges veritats, o siga unes quasi mentires. L'ús de la Casa de la Cultura està regulat i les normes les va fer i aprovar el Partit Popular.
    ESTAN ENCARA LES MATEIXES NORMES I EL MATEIX PAGAMENT.
    Han de pagar pel saló d'actes tots, inclosos partits politics si es un acte de partit i fora de campanya electoral i nomes es salva la part de davall en actes gratuïts i de carácter cultural. O siga que si cobren entrades, més motiu per a pagar.
    Valdria més que informareu el que toca i no enredarau el personal amb informacions no adequades.

    ResponderEliminar