domingo, 1 de abril de 2012

EL TRIPARTIT PROPOSA RETALLADES PERÒ NO TOCA EL SEU SALARI

En tot el cap de setmana no es parla d'altra cosa que no siguen les retallades del Tripartit. El govern ha aprovat retallar les ajudes als clubs i associacions, rebaixar la remuneració dels funcionaris, pujar la plusvalia per l'herència, pujar taxes, reduir el servici de FCC, llevar bonificacions... El motiu atendre les condicions del prestec de 2'7 milions que rebrà l'ajuntament de l'estat acollint-se al pla presentat pel govern nacional del PP.
Les associacions s'han quedat amb la boca oberta, els veïns assustats per vore com hauran de pagar més en temps de crisis, la platja decebuda perque no es fa la guarderia.
Cal tindre presents algunes coses, com ara que dels 2'7 milions d'euros que s'han depagar, la majoria són d'esta legislatura, ho podeu comprovar amb les dates de les factures en la relació d'empreses que entren en este pagament.
El més preocupant és que el tripartit ha criticat retallades a Valencia i Espanya però les fa a Tavernes i tot sense llevar-se ni un euro de la seua nòmina. Els nostres trigovernants locals han fet retallades però no han baixat ni un euro la seua nòmina.

3 comentarios:

  1. Tu segueix així Ventilador.
    Si no es pot amagar res.

    EL POBLE ESTÀ MAL PER CULPA DELS GOVERNS DEL PP.

    I és així. I no hi ha res més clar que això.
    I per això ara cal pagar els plats trencats de Manolo Vidal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les accions d'ahir foren de Vidal.
      Les de hui, de Juan. Menys plorar i més actuar. Tot és mirar enrere i fer poc o res pel poble.

      Eliminar
  2. Per això que cal pagar els plats trencats, cal posar-li solució. I el comentari va sobre el que fem per a tapar el forat, no sobre qui té la culpa. Tots els governs n'han fet de bones, i això no deixa les mans lliures als entrants per a fer el que vullguen.
    El ventilador té raó quan diu que caldria més eixemple en les retallades per part dels polítics.
    Altra cosa és si el ventilador o el PP tenen arguments morals per a exigir que es retallen el sou, però que ho haurien de fer, ho pensa tot el poble.
    Vosaltres mateixos.

    ResponderEliminar