miércoles, 11 de abril de 2012

EL TRIPARTIT HA POSAT EL PUNT DE MIRA EN LA PARAETES QUE TOTA LA VIDA S'HAN POSAT EN L'AVINGUDA

Hem estat rondant per l’ajuntament i ens hem enterat que el Tripartit porta idea de no deixar que es posen paraetes en l’avinguda de la Marina este pròxim estiu.
El motiu oficial no el sabem, però si que hem sabut que l’estiu passat el govern ja va tindre moguda amb els venedors que de sempre s’han posat en l’avinguda.
Si que ens han dit que no han sigue massa ben rebuts pel govern i que ben poc els ha deixat exposar els seus arguments per a defensar la seua venta i la seua manera de guanyar-se la vida.
No sabem quin mal fan els venedors que pagaven l’ocupació de la via pública i venien productes que per a res feien competència a les tendes. Tots tenen dret a treballar i no trobem cap problema en que una persona venga fruits secs, complements o treballs artesanals en el passeig de la mar.
Estes persones no feien competència a ningú i oferien un alicient a la platja. Feien ambient i donaven varietat al passeig.
Encara entenem menys com es possible que no els deixen vendre en estiu i ara en pasqua l’ajuntament fa una fira que és molt similar a les que es monten de sempre a l’estiu.
Hi haurà gent que este estiu haurà de buscar-se la vida i no podrà seguir guanyant-se la vida com ho fa des de fa anys, molts anys.
Ens sona més a un capritx del govern que a un fet amb raó de pes. Recordem, la gent pagava l’ocupació de la via pública.

15 comentarios:

  1. Ayer fui a la feria que se ha instalado en la playa y era lamentable, solo habia un par de puestos abiertos y el resto estaban cerrados o simplemente no estaban.
    Que desastre de feria, que desastre de imagen la que se ofreció.

    ResponderEliminar
  2. comerciant de la platja12 de abril de 2012, 2:22

    Com a comerciant de complements , membre d'Aceplat , no puc més que estar d'acord amb l'ajuntament. Jo pague impostos TOT L'ANY i tinc una inversió feta en un local i un cost de mantindre-lo a més de donar faena en estia 4 persones, cost que no tene exios venedors ambulanta, que a més venen falsificacions. Pareix mentira que defengau qualsevol cosa i més aquesta en tal de criticar al govern local.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I a vosté quin mal li fa els que venen cacau, dacsa o fan trenetes?
      Vosté defense el seu negoci però no pòt estar d'acord en que es passe el rodillo a tots els venedors! El govern li ha amargat la vida a molta gent que es guanyava tan dignament com vosté el pa.
      A més, vosté creu que este estiu vendrà més per no tindre els venedors en el parc? quan s'acaba l'estiu ens contesta i de tot cor espere que tinga molta sort en el negoci perque s'espera un estiu molt negre.

      Eliminar
  3. Ellos poniendo pegas a los que quieren ganarse el pan y mientras en Tavernes de la Valldigna hay 1.853 parados, una subida del 2,60% respecto a febrero pasado, pero un 4,22% más si se compara con marzo de 2011.

    Pero para el tripartito el problema del paro ni existe ni les importa

    ResponderEliminar
  4. Pero para el tripartito el problema del paro ni existe ni les importa. Normal no?

    Mirad a Madrid y Rajoy. Trabajo para todos, menos impuestos, menos recortes.... No lo decían? que lo cumplan!!!!!

    A ver que tiene esto que ver con el tripartito. Estos al final peor que Zapatero. Y cuando pienso que los vote y a la primera de cambio me dan mas recortes.

    ResponderEliminar
  5. Al d'Aceplat, dir-te amic que estas presuposant ja d'eixida una ilegalitat en el permís de la venda ambulant. jo crec que si es pot fer una fira o un mercadet el dissabte al lago azul es podrà vendre igual a altres llocs de la platja, no? Es suposa que tots paguen permís o llicència. Si algú no ho fa és problema de control policial i això val tant per al comerç ambulant com a l'establert.
    Perqué els comerciants tenen por a la competència? Serà per no poder montar-se el propi monopoli al mercat?
    A més a més, els mercadets porten gent a la zona i dona vida als demés comerços, poden ser complementaris.
    No entenc quin motiu donarà l'Ajuntament per a esta prohibició, si no és per rèdit polític al comerç de la platja en general i a Aceplat en particular.

    ResponderEliminar
  6. comerciant de la platja13 de abril de 2012, 2:46

    El problema no es que tinguen licencia, es el cost que suportem es que tenim un esrabliment tot l'any, més de la mitat tancat però pagant el IBI i demés impostos.
    Sols demanem que fires sí, però artesanals, que no es facen la competencia, es demanar molt? Per el tant sí estic d'acors si es comerç que ens complementen, com el del cacau, trenetes o dacsa, però no al que ven bolsos o roba falsifcats, doncs atrauen turisme, es clar però es fan una competencia il.legal als que venem productes amb la seua licencia, com es el cas, de per exemple Disney.

    ResponderEliminar
  7. Els ilegals, per supost, fora.
    I els venedors ambulants legals de qualsevol producte, en principi, dins.
    Al lliure mercat no es pot distingir si es ven lo mateix o si vé d'un altre poble.
    Sinó acabarem venent i consumint cadascú al seu poble. No es pot vetar els forasters per vendre i no fer-ho amb els consumidors. O cambiem les lleis a més proteccionistes (per a tots, clar) o ens espavilem al nostre negoci.

    ResponderEliminar
  8. llevar de l´avinguda les paradetes es llevarli més vida a una platja ja "morta", tots el jovens en n´anem a Cullera o a Gandía a pergar la "volteta", ara ho farem més,anar avinguda amunt avinguda avall sense entretindret en mirar, comprar... encara que siga una pulsereta o uns tramusos.... això es acabar en la platja.
    Ho senc per la gent que te tenda, però tots sabem que és el que comprem, jo si vullc un rellotge bo no mel compre a la paradeta, vaig a una tenda, pero si per caprix vullc una pulsera de moda en eixe moment, la comprare per 3€ en la paraeta. Hi ha mercat per a tots. tots tenen el dret de trevallar.

    ResponderEliminar
  9. comerciant de la platja16 de abril de 2012, 11:12

    I no llevarles la mort dels comerciants de tot l'any, que damunt en estiu o en els bars o bazars a partir de falles, donen faena a gent del poble. A quanta gent empleen els de les paradetes? Mai més ben dit, tria de la parada.

    ResponderEliminar
  10. Mercat = llei de l'oferta i la demanda
    Us lleven feina les paradetes? en monteu una al costat, treballeu més hores, més dies i a millor preu. De segur que es feu amb el mercat. Que són ilegals? Denuncieu a la policia o Guardia Civil. Si les lleis estan totes fetes, però és més còmode quedar-se quetets i queixar-se.
    Respecte a la procedència i nº de treballadors llogats per les paraetes dir:
    1.- Tindran el nº que necessite el negoci. Els demés llogueu de més?
    2.- Tots els comerços del poble llogueu tan sols gent de la Vall? Jo moltes vegades veig que teniu gent forastera, inclòs hi ha comerços de tota la vida a la platja on els amos són forasters. Canviem la llei i tirem totes le orxateries fora?
    Aclariu-se i després tornem a parlar.

    ResponderEliminar
  11. comerciant de la platja17 de abril de 2012, 3:33

    En ves de Robinjut deuríes canviarte el nom per el de chu-lin-jut :
    Tota eixa gent forastera de les orxateríes i altres lloga a gent , la majoría de vegades del poble, o seu porten ells mateix, deus de ser ultralliberal, per no dir-te altra cosa, doncs vols que en vers deque gantem en qualitat de vida, vols que treballem com els xinesos o com els pobre negrets eixos que ens fan la competéncia, que no tenen horari.
    Qui ha parlat de que qualsevol foraster no puga tindre un negoçi legalment açí o ells o els d'açí llogar gent de fora ? Tú mateix el contradixes donat que pregones la llibertat de mercat i ara critiques que pogam llogar gent de fora? Aclarixte tú, que falta en tens.

    ResponderEliminar
  12. Mestre Cho-lin-jut a comerciant de la platja sabut:

    Ironia: Modus d'expressió o figura retòrica que consisteix en dir el contrari del que es vol donar a entendre.

    Cal llegir el texte integre d'una opinió per a poder reba-tre-la:
    Abans dies que els comerços donaveu feina a gent del poble, menyspreant als ambulants perque són forasters. D'ahí deduisc que només t'importen els del poble,i per això dic que si molts llogueu gent de fora esteu en una possició absurda i per això critique la TEUA contradicció. A mí tant em dona d'on siga el treballador, mentres treballe, té dret a fer-ho on puga i no hi haja gent intransigent, com molts aprenents d'empresari.
    Lo de aclarir-nos crec que ni amb llegiu, pel que veig.

    ResponderEliminar
  13. comerciant de la platja18 de abril de 2012, 2:22

    M'importa el que creixca el meu poble, siga en gent d'açí o forasters, però en igualtat de condicions.

    ResponderEliminar
  14. D'acord en l'últim comentari teu, comerciant. Desigualtats per a ningú. El que cal vore és com les solucionem.

    ResponderEliminar