lunes, 30 de abril de 2012

EL TRIPARTIT DESCUIDA ELS "COLUMPIOS"

Els xiquets juguen en les diferents zones de joc de la població i nosaltres hem recollit les queixes de molta gent que assegura que els "columpios" estan molt estropeats perque fa mesos que el govern no els fa el manteniment adequat.
En els Sequers faltes la meitat dels tornillos, els jocs infantils estan inestables i en algunes zones els xiquets es pessiguen perque els columpios ballen quan haurien d'estar ferms.
En el Calvari els jocs estan descolorits, descuidats i molt abandonats.
En el passeig encara estan pitjor. Fa mesos que falta un dels jocs, i no ha sigut reposat. Els altres estan estropeats i falten peces. És una llàstima la poca atenció que el tripartit fa de les zones de joc. El més  car, que és fer-les ja està fet, i ara falta el més senzill que es mantindre'ls amb pocs diners. Si els jocs tenen un manteniment regular resulta barat tindre'ls a punt, però si s'obliden de ells cada dia es trenquen més i ja costa més reparar-los.
A vore si el Tripartit ens fa cas i els cuida un poc que els més menuts no voten però també mereixen que pensen en ells.

4 comentarios:

  1. No tenen diners per arreglar els columpios del poble pero si que tenen diners per posar columpios a la plaça del bar de Llacer.

    Este Llacer no te vergonya i Jordi tindria que ferlo renunciar del seu carrec de regidor

    ResponderEliminar
  2. L'ajuntament descuida els columpios que ja estàn instalats per a instalar-ne de nous al Carrer Metge Grau.
    Crec que el tripartito esta fent-ho molt be.
    Mira pel poble i no per ells. Sense deixar-se influenciar per ningu.

    ResponderEliminar
  3. sols publiques les opinions contraries al bloc i favorables al PP, parles dels demés i tu eres pitjor, a mes de un radical, espere que visques de la política, sinó a mes eres un ignorant, critiques allò que fas tu, per gent com tu està espanya com està

    ResponderEliminar
  4. Vaig a fixar-me els pròxims dies si arreglen els columpios avariats. Si ho fan així, quan tinga algun problema amb l'Ajuntament el primer que faré serà... publicar-ho al ventilador!!

    Crec que també hi havia una opció a la web de l'Ajuntament per desperfectes a la via pública. Podieu usar el servei, i si no us fan cas, aleshores publicar-ho.
    Sembla que el que importa és qui ha fet o no fet les coses, més que la possible solució.
    Però sembla més rentable fer este tipus d'oposició, no?
    El que està clar és que les xafarderies no són el més rentable per al poble, i a pesar de les retallades, la gent cada vegada té més cultura per a opinar lliurement. Mireu les estadístiques i voreu com els polítics no sou tan importants per a la gent.

    ResponderEliminar