viernes, 6 de abril de 2012

EL TRIPARTIT DEIXA CORONES DELS DIFUNTS EN EL POLIGON EL GOLFO

NOTA I FOTOS ENVIADES PEL PP:
El Partit Popular de Tavernes vol denunciar la irresponsabilitat que ha mostrat el Tripartit encapçalament pel senyor Juan al deixar abandonats les restes del Cementeri Municipal en una parcel·la del terme municipal.
Lamentablement, vam poder veure com el govern va consentir que es deixaren diverses corones mortuòries, restes florals de soterrars, inclús fustes de taüts i també els noms de famílies de difunts en la zona del Polígon el Golfo.
Des del Partit Popular considera que és una actuació lamentable, irrespectuosa, insensible i punible.
El regidor del PP, Mario Enguix, ha dit “deixar escampats per ací els records que hem oferit als nostres sers volguts és una poca vergonya i una falta de respecte. Dispersar restes en un polígon és una mala forma de cuidar l'entorn i molt menys les parcel·les municipals. L'ajuntament hauria de donar exemple. Es vol propiciar que la gent tinga netes les seues parcel·les i el govern fa tot al contrari del que exigix als ciutadans. És una clara mostra d'irresponsabilitat i immaduresa política”.

Per al grup popular, l'exemple que ha donat el govern del senyor Juan demostra el seu escàs interés per cuidar els camps i les zona industrials “Eixa és la viabilitat que volen donar als nostres camps i polígons?Què volen convertir-los en cementeris?” pregunta el regidor Mario Enguix.
Fins a la data, el consistori denunciava als que feien abocaments il·legals. Ara ens preguntem si és legal que siga el propi ajuntament el que abandone restes del cementeri “és una falta de sensibilitat i una actitud sancionable de l'executiu del senyor Juan el consentir que s'embruten els camps, les parcel·les i més encara no tinga en consideració als nostres difunts i desprecie les ofrenes que al seu dia els vam fer i els propis taüts. Estes restes mereixen ser tractats adequadament i no deixar-los abandonats en una parcel·la municipal a la vista de tots i embrutant el medi ambient” manté Enguix.

10 comentarios:

  1. Esto es imperdonable. ¿Como se pueden dejar esparcidos por ahí las ofrendas que hemos hecho a nuestros seres queridos? Está claro que las coronas se secan y hay que retirarlas, pero que no las dejen por ahí tiradas y que cualquier persona que pasee pueda verlas. Que lo lleven a una planta de reciclado y que las prendan fuego, pero no que las dejen tiradas por el término.
    ¿Qué concejal es el responsable de esto?

    ResponderEliminar
  2. Es que si voleu dedicar-vos a tonteries, sou únics.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Et sembla una tonteria que deixen una corona de morts escampà pel terme? Tu en quin planeta vius? Açi aixo es faltar al respete, uan ofensa pel que hem perdut algun ser volgut.
      A mes es una gorrinà deixar les corones en un poligono.
      En quin mon vius? per a mi eixe es motiu suficient perque el regidor demane disculpes als familiars dels difunts recents pel tractament que han fet de les seues ofrendes

      Eliminar
    2. Et sembla una tonteria que deixen una corona de morts escampà pel terme?
      PUES SÍ.
      És pitjor els envasos de pesticides que es tiren en qualsevol lloc.

      Eliminar
    3. Qualsevol lloc no, es tiren en els horts, com les botelles, llaunes, pots i tot el que esmorcen els que per alli treballen, a mes, si el poble esta ple de merda que mes dona?

      Eliminar
  3. Lo que tendrias que hacer los del pp seria tratar de colaborar y de no sacar los fallos de los demas y tratar de ver los vuestros cuando mandabais sobre totodo el autor de comentario antiguo concejal de agricultura

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. aço es el que te que fer el PP, denunciar les coses males que fa Jordi i companyia, que en fan moltes de males, i si no veges lo calenta que esta la gent amb ells. Avant i no consentiu que el tripartit ens enganye. Per aixo sou el partit que mes ha votat la gent

      Eliminar
  4. Valdria més que llegireu la premsa, a vora que posa sobre el tema perquè sembla ser que no es aixina

    ResponderEliminar
  5. les empreses del poble tindrem que anar fora a treballar ya que tot tene que fero els funcionaris y damunt cobren menos,
    aixo es un xollo,ara resulta que gobernar es administrar els dines ja ja ja ja ja aixina tambe gobernaria yo segur que no faltarien dines,no contratant res es com no gastar.el dicho ya
    eu diu val mes un fart que dos mal minjats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home, si no hi ha diners, hi ha empleats a l´ajuntament q ho poden fer? A vore si per a fer cuatre parides sempre s´ha de contratar a algu, podent fer-ho algu de l´Ajuntament.. Pues aixina estem de pelats¡¡ I aço es de caixo, tots ho sabem.

      Eliminar