martes, 23 de septiembre de 2014

EL TEMA NO ÉS BOUS SI O BOUS NO, EL TEMA ÉS BLOC ACÍ SÍ I ALLÀ NO

Les orelles li han pitat i molt al nostre alcalde. En la concentració contra els bous l'han posat a caldo, inclòs del seu propi partit.
Hi ha blogs que han volgut desviar l'atenció i voler desmereixer la manifestació dient que si hi havien 40 persones o 100 persones.
Ací no analitzarem els números, si que volem dir que la campanya de la concentració no va ser bona perque molt poca gent es va enterar. Per no dir que l'hora i el dia eren els pitjors elegits en festes i després de les disfreses.
Però una cosa si que està clara i per això demanaren que Juan dimitira. I alguns dels que cridaven portaven camises del Bloc.
El motiu és clar. El Bloc on està a l'oposició és contrari als bous, però on governa, com en Tavernes, fa bous amb dines de tots i damunt prepara espectacles pels més menuts menors d'edat.
I això mostra falta de criteri.
Damunt li han demanat a Juan que diga que valen els bous i no ha dit res encara. Ramaderia, barreres, assegurança, hores de la brigada, policials, de neteja i demés gastos. Això no es sap i per tant la transparència que tant diu de boqueta Juan no apareix per cap lloc.
El Bloc a Gandia estaba contra els bous, però a Tavernes els ha pagat amb diners de tots.
Tindre bous o no és un criteri, però precisament volem que els nostres polítics tinguen els criteris clars perque sino no sabem qui ens governa.
Eixa falta de coherència ja li ha valgut a Juan que gent del seu partit, amb la camiseta posada, li diguera en mig la plaça que dimitira.

3 comentarios:

  1. Morera, el jefe de Xordi, ha votat contra els bous al carrer en les Corts Valencianes i Xordi paga els bous al carrer ací.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Morera no vol a Xordi en la llista de les autonòmiques, perquè para faxeta.

      Eliminar
  2. En lloc de Bous al Carrer parexia Fumata al Carrer.
    Mals porros s'han fumat este any al carrer la Barca i aixö que estava ple de menors d'edat.

    ResponderEliminar