lunes, 29 de septiembre de 2014

EL GOVERN DE "LA TIRITA"


Una setmana més i la crisi del govern de Juan encara és més greu. Els regidors del Bloc i del PSOE ni es parlen, ni es miren, ni es soporten. Tan mala és la salut del govern que és com si a una persona que s'ha trencat la cadera, li posen una tirita per currar-la, no farem més que empitjorar el seu estat.

L’alcalde, com a director de l’equip (director d’orquestra que li deia la seua camarilla) ha fracassat.

Va començar manant amb una regidora plorant i reconeixent pressions. El tripartit es va trencar i ara ha sigut incapaç de tindre un govern estable perque la relació del PSOE i el Bloc és malíssima.

Juan governa en minoría, i en el seu equip hi ha molts problemas. Encara que de cara a a la galeria tot parega bonic i l’alcalde no para de fer-se fotos com si tot anara bé, la realitat és una altra.

Gent molt arrimada a l’alcaldia i del Bloc ja critica obertament als socialistes. Els acusa d’haver pressionat en la confecció dels pressupostos canviant partides a última hora, diu que “van a la seua” sense respectar a l’alcaldia i els acusen de les cafraes més grans del govern. Ho diuen obertament allà on poden sense callar.

Mentre el PSOE seguix aguantant el caràcter d’una alcaldía que sols busca la foto i la seua pròpia glòria. Però pareix que els socialistes ja s’han cansat d’aguantar a un alcalde que quan hi ha alguna cosa bona és gràcies a ell, però quan hi ha una clavada de pota la culpa és dels altres en el govern.

Hem vist actes on els regidors que governen estaven en solitari, sense el suport dels seus socis. I això és prendre-li el pèl als ciutadans.

Pel poble hi ha una escama de por. Tan greu és la situació, que en la jornada de portes obertes de l’escola Victor Calatayud cada partit en el govern anava a la seua, i l’únic que va xuplar micro va ser l’alcalde.

Per cert, vos recordem que l’escola Victor Calatayud és un projecte que dissenya i comença amb el PP. El Bloc tarda 3 anys en acabar-la i les gestions perque estiga oberta per este curs les fa educació. Però açò el Bloc no vol que es conega i l’únic que xupla càmera és l’alcalde. Protagonisme barat que no enganya a ningú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario