lunes, 23 de diciembre de 2013

LA CRISI DEL GOVERN DE JUAN

La veritat és que el govern de Juan no ha parat de generar polèmiques (jefe de la policia, la plaça del carrer metge Grau, mercat-falles, macrocavalcada de 30.000 €, corones escampades pel poligon, trencament del tripartit, passar l'alcalde a ser un assalariat de la política...). També hem viscut un grapat de crisis polítiques des de que el Bloc ha ocupat l'alcaldia.
Ara estem en altre d'eixos moments que es poden qualificar de "crisi del govern".
I per que?
Ens hem trobat amb la sorpresiva dimissió de la regidora nacionalista Vanessa Martí. S'ha dit que per motius professionals, en haver-se'n anat a Catalunya a treballar de mestra.
És curiós però Vanessa era una de les de més projecció dins del govern i de les poques que té una imatge "acceptable" pel seu paper com a regidora.
Una bona que hi ha va i se'n va! I es queden altres regidores que ha generat importants polèmiques al poble.
Després d'esta dimissió de gent jove del Bloc, vorem qui és el que entre. Té moltes papeletes Perfecto, un dels més influients en l'alcalde.
Però la crisi encara va a més en el govern perque hi ha un regidor del Bloc que pràcticament no està.
Ara tenim un govern que ve d'un tripartit trencat. Per tant és un govern en minoria. Damunt dimiteix una regidora i altre regidor no està.
La foto política ara del govern és de 4 regidors del Bloc en actiu i un d'ells dimitit, i 3 del PSOE que entre ells no es venen massa a bé pel buit que es fa a la que era cap de llista i ja no pinta massa futur en el seu partit.
Podem dir que de forma pràctica hui tenim un govern amb sols 6 regidors de 17.


4 comentarios:

  1. Oiiiiiiiiii, xico calla.

    ResponderEliminar
  2. No està i vorem si torna , mira el que vos dic hui dia nitbona . I parle de bona sabiència .

    ResponderEliminar
  3. Pues imaginat quant per fi senaneu fora i no sigau una "mosca cojonera" i deixeu fer...entonces si que estarem parlant de un poble que progresa en tots els sentits

    ResponderEliminar
  4. Diuen alguns d'Aceplat pel facebook que demà si n'hi ha envetllat i discomòvil a la platja.
    I no estem a 28.
    Algú sap algo?

    ResponderEliminar