jueves, 12 de diciembre de 2013

JA NO PASSEN?

A vegades les coses que es fan cada dia desapareixen i no ens adonem. És el cas d'alguns serveis que teníem i ara ja no estan. Parlem del cas del servei de fem. Recordeu quan passava el camió-cuba rentant els carrers tots els dies? Quants mesos fa que no passa? Com és possible que el govern de Juan haja suprimit totalment un servei que venia molt bé?
I recordei quan a sovint passava un camió a netejars els contenidors? Els rentava i ensabonava. Ara els contenidors permeneixen bruts i fent males olors. Altre servei suprimit de socarrel.
Mentre el poble cada vegada està més i més brut, i el servei de fem es converteix en un lloc on el govern va posant a gent molt pròxima a ells. Recodem que hi ha exregidors, familiars de regidors, gent relacionada amb els que omplien la llista del Bloc, inclòs el germà de l'exalcalde del PSOE de Gandia i bon amic del regidor del PSOE de Tavernes d'hisenda.
El govern Juan-Borràs ha sabut eliminar serveis de fem i propiciar que el poble estiga brut, però els seus acòlits s'amparen en el jornalet que es trauen en el servei de fem.
Tots fotuts i uns pocs contents, així és el Bipartit.

3 comentarios:

  1. Fcc ara vol dir Fem Contrats als Catalanistes

    ResponderEliminar
  2. Ni passen ni netejen ni res.
    Segur que el Festivern el fan ben netet però per la resta del poble ni passen

    ResponderEliminar
  3. I les papereres plenes. Amb una miqueta que bufe l'aire se'n vola tot lo de dins

    ResponderEliminar