viernes, 27 de diciembre de 2013

EL NADAL MÉS GRIS

Per molt que el Bipartit vullga pintar-ho tot de color rosa, la veritat és que este nadal ha sigut un dels més grisos que es poden recordar.
L'ajuntament s'ha centrat en el Festivern i ha oblidat altres coses com l'ambientació de carrers o l'animació.
Vages on vages trobes pobles que encenen milers de llums pel nadal, que fan grans events per a families i comerç.
Ací està el Festivern i un arbre més que ridicul que s'ha posat al passeig i que ha servit perque ens done un poc de "vergonya ajena".
Que haguera costat posar un poc més de llums? I més boniques? En lloc com el carrer major o el passeig Colon no es nota que estem en nadal. Tot pel Festivern i poc més.
La cavalcada d'enguany no serà tan descarada. Les falles ja tindran més protagonisme, però els quasi 60.000 euros que el govern de Juan s'ha gastat en dos cavalcades encara ho recordem. Per un costat es deia que no hi havien diners i es pujaven impostos i retallaven serveis, però per altre es feia una supercavalcada llogada a empreses de fora.
No tot és el Festivern i les famílies mereixen un poc més d'ambient nadalenc.

8 comentarios:

  1. Aquest poble el que te es que retallar les despeses que ocasionen els "caprixos del Bipartit" i per a fomentar el comerç local decorar amb un toc de nadal els carrers... perquè dona pena aquest poble entrar i vore 4 llums cagades als carrers... Pero per al festivern? Al festivern tot, fa falta arrancar tarongers? S'arranquen, els posem llum, fa la brigada hores extres... però que s'entere l'alcalde de que posen llums de nadal als carrer que ja traurà alguna excusa per a dir que Tavernes té una gran despesa.... PENA EM DONEN

    ResponderEliminar
  2. Per favor no opineu d ela cavalcada de enguany si no teniu ni idea de com sera.Respecte a que la feia els darrers anys una empresa de fora igual es que ningu del poble es va mostrar disposat a ferla.Aquest any les falles han proposat i lajuntament a acceptat,abans que a ningun foraster.Aixi que per favor prou de poilititzarho tot en aquest poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira rei. Informat abans de parlar.
      Les falles sempre han fet la cabalgada fins que va arribar el bloc i es va possar a llogar a amiguets i a despilfarrar.
      Ara davant les critiques li ho han tornat a donar a les falles.

      Eliminar
    2. Jo soc del poble i empresari, i a mi no m'han dit res de fer-la. I estic disposat. I ho saben. Per això que ho saben, no la faig.
      Si no hi han amiguets, les falles al menys poden donar vots.
      L'any que vé preelectoral eixiran a la cavalcada les falles,càrites,creu roja,la música i els clubs esportius, tots a través dels convenis, sense seguretat social ni IVA.

      Eliminar
  3. Llums si q hi han. A estes hores del mati, 11:20, hi ha un foco ences en la carpa del festivern. Que no consumirà poc!
    Despres ens deixen a fosques les zones mes transitades i per la nit, clar.

    ResponderEliminar
  4. Amb el que costa el festivern el poble podria tindre llums de nadal i una bona festa de cap d'any per als del poble però açi tot és per als del Festivern

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo sóc del poble i jo fa tres anys que sí tinc una bona festa de cap d'any. Si no vens al Festivern és perquè no vols. A què no t'agrada? A mi tampoc m'agraden els bous de festes, no vaig i no em queixe. No m'agrada pujar a les Creus, no vaig i no em queixe...

      Eliminar
    2. Jo sóc del poble i sí he tingut una bona festa de cap d'any. Si no has vingut al Festivern és perquè no has volgut. Ah! Què no t'agrada? Doncs segurament a mi la teua "bona festa de cap d'any" tampoc.

      Eliminar