lunes, 30 de diciembre de 2013

EL FESTIVERN COLOR DE ROSA

El Bipartit s'ha encabotat en fer vore que tot és color de rosa en el Festivern, però la veritat és que tot no és bo.
Hi ha moltes coses poc clares.
Per exemple, el Bipartit no diu clarament qui està darrere del festival, qui és l'organitzador amb nom i cognoms.
Tampoc ha deixat clar el pla de seguretat, i molt menys el cost que tindrà pel poble. Si s'espera més gent que l'any passat, en que s'ha incrementat el cost del festivern?
No és donen dates creïbles del cost d'hores extra, adequació de terrenys, seguretat, increment de serveis.
Tot ombres i sols voler donar una imatge de que tot és bonic.
Esperem que es donen les explicacions que fins ara no s'han donat, i aixìo que el festivern ja ha començat.
Per ara el que si que hem trobat son moltes banderes catalanistes-independentistes en l'acampada del Festivern.

21 comentarios:

  1. Que tindrá que vore les banderetes independentistes??? Ja no es pot ni opinar o com está la cosa? Criticar per criticar... OBJECTIVITAT PERFAVOR!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar que es pot opinar. El que no em pareix be a mi es que el poble tinga que pagar la apologia al indepententisme que esta fent el bloc desde el govern. El mes fort es que durant la campanya electoral tenieu les banderetes ben amagades. Enganyeu al poble.

      Eliminar
    2. Enganyar al poble? Campanya electoral? Banderes amagades? En primer lloc, no em claves a mi en el mateix sac, que jo no enganye al poble, ni faig que la gent del poble pague amb la apologia al independentisme que dius tu. En segon lloc, que mes donará que hi hasguen banderes aixina, no t'agraden? Fácil solució, no les mires. Sòls demane una cosa, LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ. En tercer lloc i ja per últim, parles d'enganyar al poble?????? Rialles, rialles, i més rialles. Esteu parlant d'enganyar al poble vosaltres?? Un poc de serietat per l'amor de deu, que vosaltres l'unic que sabeu fer es furtar diners de les arques públiques i aplicar polítiques que només vos convenen a vosaltres sense mirar el teu vullgut poble, que abans has esmentat.HIPOCRESIA.
      Voleu fer crítiques? Feu-les però amb objectivitat, com per exemple els serveis de la basura que un dia com hui que serà quan més fem hi haurá en tot l'any no estaràn disponibles. Primer fes una autocrítica i després ja critíques el que vullgues.
      Feliç any nou amic!

      Eliminar
    3. Clar que si, apologia del independentisme es posar una bandera a fora de la tenda.
      Aleshores els sense sostre que viuen a les afores del congrés que es? L'apoligia de la pobresa?

      Eliminar
    4. Aci el unic que no eres objectiu inque no accepte les critiques eres tu. No tornes a oarlar de robar si no estas dispost a anar a un jutjat a ratificaro.
      Jo si que soc objectiu quan dic que el bloc va enganyar al poble. Es un fet que en tota la campanya el bloc no va traure ni una vegada la bandera eixa que teniu de la estreleta. Es un fet que el bloc no va possar ninuna vegada la paraula nacionalista en ningun lloc. Es un fet que el bloc va amagar els seus principis per a endurse els vots de un sector de gent que de saber el que sou en realitat mai havera votat a Jordi.

      Eliminar
  2. Han llevat la bandera d´Espanya de la porta de l´ajuntament. Que fort.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algú k tení fred.....no teniu mirament.....jajaja

      Eliminar
  3. I com ara, estos que estan 3 dies sense llavarse?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es van habititar dutxes, ignorant

      Eliminar
    2. Va que lo de dutxar-se no és massa prioritari en el festivern . El xampú i el sabó ni el tocaren de Mercadona. La cervessa i els potets si

      Eliminar
    3. Son coses que s'agarren de casa i del mercat del teu poble.. es patètic el teu comentari. I la majoria tenim casa propet, jo vaig tornar a Gandia a dutxar-me, algun problema? i no vaig donar positiu al control.

      Eliminar
  4. Una bona pregunta seria;

    Si algú haberà llevat alguna de les banderes Republicanes, Estelades, per cert, cap Constitucional ni Oficial, que estan situades en la zona d´acampada, que habera passat?.

    O millor, si demá acampem en el lloc, i desplegen la bandera de Espanya, legal i Constitucional.......... Hi hauria tolerancia?, funcionaría la democracia que demanen uns, de respecte cap a les señes de identitat, les seues, i no la dels altres?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No passaria res, el que canvia és que l'Ajuntament és un lloc constitucional i en definitiva penjen els signes que volen els polítics i el Festivern és una festa privada on penjen o despenjen el que vol la gent, els organitzadors no posen cap signe, ni un sol cartell, el que allí n'hi ha dalt les tendes és a nivell personal.
      Tampoc crec que ningú que puguera desplegar la bandera d'Espanya s'acostara al Festivern, i no per por, sino perque este event representa uns valors de poble que l'espanyolisme mai acceptarà, com que encara està amb la filosofia d'Imperi Espanyol.

      Eliminar
    2. La resposta: si, hi ha tolerancia. El del Bar Angel tenia la bandera oficial penjada alli i a la gorra i a la samarreta, i se li va consumir igual i cap li va dir res, ni feixista. He vist dins del festivern un tio amb una gorra de la seleccio espanyola... i a altres llocs samarretes d'Espanya i be, pot ser no tinga els ulls bons de tots però lo mateix ocurrix quan els peperos veuen entre ells un amb algo tricolor.,

      Eliminar
  5. Les han llevat totes sabuts!!!!pero les teniu les quatre al balco de lajuntament....ja no sabeu ni que dir per posar merda....xro mentre tant el poble esta ple de gent i de vida....encara que vos sente fatal

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I que diu hui el diari? Es mentira? Diuen que el robatori esta grabat.
      I els policies, tots en el festivern?
      I el de portes, en el nou reten?

      Eliminar
  6. Que pudor a pixum que fan els carrers de la zona del Festivern. Que poca vergonya! Insalubre

    ResponderEliminar
  7. Els beneficiats del festivern: els bars de marjaletes i els supermercats. La resta ni un euro.

    ResponderEliminar
  8. Hosteler cabrejat i censurat per Papa Cotorro1 de enero de 2014, 15:46

    Papá cotorro m'ha censurat un comentari en que denuncie que els que han servit el sopar desleal de cap d'any son una associació de la colla del Bloc i companyía, estic averiguant si legalment poden donar un servici de hostelería i si no es així que sa apreparen, vaig a per ells, a mi ningú em furta el pa dels meus fills i menys amb consentiment de l'alcalde , vos seguiré informant , espere publiqueu açò perquè a vosaltres no vos asusten estos ... això , gràcies de bestreta .

    ResponderEliminar
  9. Es diu que un policia local cobrava per treballar la nit del festivern 400 euros. És cert això?
    Per favor, que algú ho aclarisca.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que ho aclarisquen perque crec que havien 12 policies sols pel festivern. Quin dineral ens ha costat a tots

      Eliminar