martes, 10 de diciembre de 2013

EL BIPARTIT OBLIDA LES BARRERES ARQUITECTÒNIQUES

Ni una sola inversió explícita ha fet el govern de Juan per eliminar barreres arquitectòniques amb diners propis de l'ajuntament.
Amb tant que demanava quan estava a l'oposició el partit del nostre alcalde que es llevaren barreres arquitectòniques i ara ens trobem que governant no en lleven ni una.
Al contrari, ens ha sorprés vore com  el govern ha decidit llevar una zona d'estacionament de minusvàlids que hi havia en el carrer Doctor Fleming, en el cantó del carrer Ramon y Cajal. No hi ha forma d'entendre perque es lleva una plaça reservada per minusvàlids en una zona tan cèntrica de Tavernes, situada en els voltants del mercat i que tan necessària és per les persones minusvàlides que es desplacen al centre del poble.
On estan les associacions que reivindivacen l'eliminació de barreres? Per que estan ara callades quan abans eren molt reivindicatives? Recordem que en anterior legislatures s'adaptaren voreres i carrers, però encara queda molt per fer. Ara ningú reclama res i mentre el govern de Juan va desmantellant la plaça de minusvàlids d'un cèntric carrer. El més preocupant és que ningú diga res i deixen fer. 

3 comentarios:

  1. Perque no li feu eixa pregunta al Sr. Jordà que en va donar pa salar inclus als Tecnics Municipals en les llegislatures anteriors?
    I ara no diu res?

    ResponderEliminar
  2. Jo vull saber aon esta eixa persona o entitat que abans no parava de criticar deficiències a les voreres de Tavernes i ara ni s'escolta... Serà xq es afí al Bipartit? Esperem que no perque siga d'una o altra banda totes les persones amb discapacitat pugen moure's pel nostre poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es mol trist pero aixi es.
      El pp ha fet mol mes que el tripartit eliminant barreres arquitectoniques. I aixo son fets.
      I dic que es trist per que els que encapsalaven eixes critiques en epoques del pp ara estan callaets.
      Mol amarg fer politica de eixos temes. Si senyor

      Eliminar