miércoles, 29 de febrero de 2012

ESTE DIVENDRES EL MERCAT NO SERVIRÀ TAPES

No és la primera vegada que al Ventilador publiquem una notícia i minuts després, a colp de pito, el govern actua o dona la versió oficial d'un tema que havia estat callat pel Tripartit.
És el cas del Mercat Municipal i de com estava el tema de les tapes. Hui hem pogut llegir en la premsa que este divendres de vesprada no es podran servir tapes al Mercat. El motiu que diuen els diaris es perque hi ha una acta de sanitat que marca unes mancances en el Mercat i que impedixen poder servir tapes.
Eixa és la versió oficial, però nosaltres, preguntant per ací i per allà hem pogut saber més detalls de la història que és esta:
Fa unes setmanes es generava una polèmica entre el mercat i els propietaris del bars. Als dels bars no els semblava be que es serviren tapes perque els llevava clientela i afirmaven que al mercat no es podien servir menjars i begudes.
Durant setmanes la polèmica ha estat al carrer sense que el govern actuara. Tan és així que al final es va fer uns inspecció al mercat de sanitat i va prohibir vendre tapes fins que no es compliren uns requisits.
El mateix divendres, 24 de febrer, una regidora del Tripartit va ordenar a un funcionari que anara al mercat i que eixe divendres ja no es pogueren servir tapes. Al final l'ordre es va retrassar una setmana perque els venedors del mercat ja tenien apunt el genero.
Així que demà no es serviran tapes al mercat.
El venendors afirmen que seguiran menejant-se per poder promocionar el mercat i afirmen que no feien cap mal, sino que donaven vida al poble.
En este punt estem, una nova polèmica on l'ajuntament no ha sabut reaccionar. Ha reaccionat mal i tard, no ha contentat ni al mercat ni als bars. Tots enfadats i tots decebuts per l'ajuntament que encara no ha solucionat del tot eixa polémica.

6 comentarios:

  1. Esper que el Ventilador sàpiga acceptar crítiques i publique aquest escrit.

    Si es tracta de seguir culpant al Tripartit, podeu seguir com fins ara, empastrant i liant.

    La veritat, de la bona, és que els dels bars (obviament, algú) denuncien la situació a Sanitat. I Sanitat actua, i decideix en el sentit que no es pot seguir amb l'activitat al Mercat. I l'Ajuntament no té més "cocos" que executar l'ordre (té l'obligació per llei).

    Sobre que el govern no ha fet res al respecte, he de dir que la cosa és més complexa. Molta gent del poble recolça als venedors del Mercat. Altra gent pensa que els bars tenen raó. I amb aqueixa dialèctica, un bon govern ha de tindre ma esquerra i intentar que la cosa no s'en vaja de les mans. Així i tot, no va a quedar bé amb tots.

    El Mercat ha demostrat que hi han iniciatives possibles per a dinamitzar les vendes i, a més a més, indirectament ha provocat que els bars prenguen altres iniciatives (ruta de tapes) molt interessants per millorar la facturació.

    I aquest misstge possitiu és el que val per a alguna cosa. El misstge del Ventilador és simplement destructiu i una excusa per a criticar el govern del Tripartit (que al cap i a la fi és el motiu d'existència del Ventilador).

    ResponderEliminar
  2. Matxo, ni idea del que escrius. A vore si demà divendres t'enteres millor en la premsa.

    ResponderEliminar
  3. El que estava fent el mercat és il·legal i sempre ho ha sigut, des d'un principi. Si el mercat no fa tapes este divendres és perquè existeix un informe de Sanitat on diu que hi ha una sèrie de deficiències que impedixen que eixa activitat puga dur-se a terme. Unes exigències que obliguen a complir als bars de manera exhaustiva i sense pal·liatius. El que no pot ser és que els mercaders es prenguen la llei a la torera i damunt vullguen tindre raó.
    Jo crec que el problema que hi ha a este poble és que hem estat acostumats a fer sempre el que ens donava la gana, perquè el PP deia a tot que sí, estaguera dins o estaguera fora de la legalitat, havia de quedar bé amb tots per a que el votaren a les eleccions. Si d'algo peca el nou govern és d'intentar fer les coses bé, dins de la legalitat i se li paga amb una polèmica per setmana.
    En definiiva el que intenta és governar i pense que cada pol·lèmica que surt, i la del mercat no anava a ser menys, ve espentada pel PP,(com bé es demostra en l'interés que li ha prestat al tema este blog) que no se n'ha adonat encara de que el govern a Tavernes ha canviat, de que la gent estava farta d'aguantar a quatre gorrons que l'únic que volien era cobrar 3000 euros al mes i sortir en totes les fotos sense fer res per este poble. Una quadrilla de caresdures que han deixat esta ciutat arruinada i a un govern amb les mans lligades per a molts anys. I ara, que estan a l'oposició, l'únic que saben fer és punxar a distints col·lectius per a que armen lio com està passant ara al mercat. Repetixc, el que estaven fent al mercat ÉS IL·LEGAL i per això se'ls impedix fer-ho fins que regularitzen la situació. Entenc que els comerciants vullguen defendre els seus negocis però no es pot permetre fer una cosa fora de la legalitat, ja que la primera denuncia grossa la pagaria l'Ajuntament per permetre-ho i això significaria que pagariem tots l'imprudència d'altres.
    Ventilador, sé que no vas a publicar-ho perquè les eritats no beneficien a la tasca que tens assignada desde la cúpula del partit de la gavina, la d'agitar al personal per a que alcen armes contra el govern, com està fent el PP amb tota la seua 'camarilla', però almenys m'he desfogat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si es IL.LEGAL, ho seria des d´un principi no? per que es va permetre?

      Resulta que el PP sempre es botava la llei a la torera, i estos no ho han fet amb este tema??

      Eliminar
    2. Tant de fer-se fotos l'alcalde amb els comerciants del mercat, tant de fer propaganda de les tapes al Mercat, tant de.... dir merntires.

      Ara resulta que tot era ilegal, que era insostenible, que busquen els del Mercat solucions,...

      Este Jordi ha perdut definitivament els papers li sen va de les mans l'ajuntament i cada vegada es nota mes que està teledirigit segons li "bufen" uns i altres.

      Jordi, per si no ho saps, el Mercat es de l'ajuntament i l'ajuntament es qui ha de donar solucions no posar problemes com esta fent la teua regidora Llum que, igual que a tu, el traje li ve masa gran.

      Eliminar
  4. Comentari censurat per la Cotorra:

    Primer prohibixen el tapeo al mercat i despres lleven el mercat del dijous

    Ja hi ha prou!!

    ResponderEliminar