martes, 20 de septiembre de 2011

VAN SABENT-SE MÉS MALIFETES DEL GOVERN EN FESTES

Els mitjans oficials del govern canten les glòries de festes, però callen gran veritats. En ventilador es posa en marxa i aneu a contar-vos una història que ens l'acaben de contar i ens ha donat risa, no ens ha sorprés.
Sabieu que un grup de gent de Tavernes havia parlat amb una regidora per poder posar un xiringuito en els bous al carrer? els digueren que sí i quan el xiringuito ja estava en el carrer Major, a punt de descarregar-lo, altre regidor va manar que no el posaren i els emprenedors ja tenien tota la beguda aparaulada i tot preparat. Quina cordinació més bona i a pagar-la la gent del poble.
Esperem que no tinga res a vore que el grup d'emprenedors no foren gent pròxima al govern. Si no anaven a deixar-los haver-ho dit del principi i si al final els deixaven no haver-los fet perdre temps i diners. No es pot anar avant i arrere jugant amb el pa de les famílies.

13 comentarios:

  1. Es una técnica que gasten prou. Van fent se els locos i descarregant responsabilitats uns amb altres. Pero despres fan el que es convé.

    ResponderEliminar
  2. La noticia no es aixi ni de lluny.
    La regidora va dir que d'eixida no hi havia cap problema però calia consultar i vore les condicions legal i després quan es va consultar es va vore que no reunien les condicions. A més, com que la noticia s'havia escampat, va haver una protesta a l'Ajutnament, i amb tota la raó, dels bars de la zona del centro del poble adduint que com es posava un xiringuito que els anava a fer la competència sense els permisos i condicions legal i sense pagar impostos quan ells estaven legal i pagàven tot l'any. Els del xiringuito no volien ni pagar l'ocupació de la via publica.

    Pense que s'ha d'estar per els emprenedors a llarg termini, pels que fa anys que estan per la legalitat com són els bars de la zona, els que paguen els impostos, i no podem dir emprenedors, ni de lluny, als que busquen xanxulos d'una setmana, fer el negoci fàcil aprofitant-se de les circumstàncies.

    Com tu bé dius, es juga amb el pa de les famílies, les dels bars del centre del poble, i cal mes serietat.

    ResponderEliminar
  3. Respecte a les condicions legals i pagar els impostos que dius que li reclamaren els dels bars a estos xicons.
    La falla Portal tenia també tots els permisos, la gent amb contracte legal, els IAE o els mdoduls pagats??.
    Si has alçat la ma amb uns ho has de fer amb tots..

    ResponderEliminar
  4. Certifico que la noticia que dice el anonimo anterior es totalmente cierta. Yo fui uno de los que fue al ayuntamiento y les dije que no era correcto autorizar esa instalacion si nosotros pagamos todo el año y ellos no, ademas de que les faltarian muchos permisos de sanidad y otros papeles. Y se que otros bares fueron tambien a decir lo mismo.
    Aqui parace ser que tu pagas todos los años tus impuestos y seguridad social y luego viene cualquiera te monta el garito y hacer competencia desleal. Y eso no es así.
    Y ja se lo dije muchas veces a Manolo pero no nos hacen ni caso. A ver si los de ahora son mas serios.

    ResponderEliminar
  5. al anonim de les 00.43 MENTIROS MENTIROS I MENTIROS.
    avore si axina queda un poc clar, perque aci cadascu diu el que li ve en gana sense tindre la rao.
    Este grup de gent que volia posar el xiringuito primer li ho va preguntar a Jordi i ell va dir que sense problemes, que parlaren en Vanessa, que sols tindrien que pagar la taxa d'ocupacio de la via pública, que tan agustment hagueren pagat. Després de que Vanessa també els diguera que si i abans de descarregar el xiringuito al carrer major li tocaren per avisar que ja havien trobat un lloc buit per a col·locar-lo i es ahí quan Vanessa els va dir que no podia ser i que anare'n a parlar amb ella a l'ajuntament. quan arribaren allí es van excusar que hi havia gent que s'havia queixat pero que sobretot la regidora de festes Pilar havia posat moltes pegues. Sabent tot açó, li tocaren a Pilar per a vore el per qué i ella va contestar que no sabia res, que ella estava en Tarragona. El Bloc tirant balons fora i tirant-li la culpa al PSOE. quin desastre de govern. i per cert, en festes solen montar-se xiringuitos sempre i si no, que tamopoc li deixen montar-se la paraeta al Xule perque per tota la contorna també hi han locals. absurde. en festes toca fer ambient.

    ResponderEliminar
  6. Segons m'ha arribat a mi, la regidora no va posar cap problema i va donar via lliure, però en l'últim moment l'alcalde, sense consultar-li ni informar-la, es va fer enrere.
    Cosas que tiene el tripartito.

    ResponderEliminar
  7. Pos alguns partits de Tavernes no paren de muntar paradetes per a traure dines.

    ResponderEliminar
  8. "Sabieu que un grup de gent de Tavernes havia parlat amb una regidora"
    Doncs per a posar un negoci al carrer no és suficient amb parlar amb una regidora. S'ha de demanar per escrit a l'ajuntament i cumplir normatives.

    Entenc de les paraules del Ventilador que està a favor dels procediments basats en l'amiguisme (parlar amb un regidor amic i ...fer l'agost passant-se pel forro normes i lleis).

    Está bé demanar coherència al govern municipal, però comencem per exigirnos serietat tots els ciutadans.

    ResponderEliminar
  9. soc un comerciant del carrer marjaletes. el xule te permisos de sanitat,paga impostos,etc?.s'ha fet autònom per a una setmana?i la carpa?permisos,sanitat,impostos? i perque val la pena no dir res més. a mi també em lleva clientela el xule pero m'aguante per que es una setmana. també m'han llevat la plaça del costat i si abans en guanyava 2000 ara tinc 0. pero no vaig a l'ajuntament a dir res i si antes en guanyava jo ara eu te un altre. pero no posem la excusa de impostos,sanitat,etc.

    ResponderEliminar
  10. Anonim de les 2:31 : El mentirós eres tu, tu i tu.
    És com he dit. I no busques excuses ni mescles altra gent. Mira que es de risa el grup d'amiguets tocant-li a la regidora de festes, com si el telefon particular està en el tauler d'anuncis, i com si ella dona el permis d'activitats i per damunt de l'alcalde que segons digueu va ser qui dir que no. De què vas? Això de que volien pagar la taxa d'ocupació tampoc es veritat. Volien que se'ls eximira que si no ja era el negoci redo. Massa gent acostumada a fer el que li donava la gana en anys anteriors és el que ni ha.

    I l'anonim de les 4:34 ho diu ben clar: hi ha uns procediments i uns tramits a seguir. No crec que ningú els diguera sense problemes, el més segur que dirien sense problemes si es complix tot el procediment. Que ens donen el dit i ens agarrem braç i tot

    ResponderEliminar
  11. Anonim de les 9:41
    Des de quant un barista és un comerciant? Per que sino eres un barista poc de mal el pot fer el xule, i tampoc se com ara fa mal i l'any passat no ne fea.

    Tu dius que "soc un comerciant del carrer marjaletes" pero jo crec que nomes vols criticar i gastes el xulé com justificació.

    ResponderEliminar
  12. uns per altres i la casa per agranar...

    ResponderEliminar
  13. Es veu que el pesoe encara no ha vist que el bloc esta fent el que li dona la gana i quant li convé li dona la gana al soe i punto.
    Que llestima, un partit nacional llansat a perdre.
    Cada vegada el pp ho te mes facil.

    ResponderEliminar